Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، نادر فلاحی (مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل) با اشاره به بازگشایی مراکز روباز آبگرم‌ در استان، گفت: گردشگری در حالت ریکاوری به سر می‌برد و با توجه به آنکه تمام کسب و کارهای گردشگری فعال شده‌اند، خودمان را برای پذیرایی از گردشگران تابستانی آماده می‌کنیم. ضمن آنکه مراکز روباز آب‌های معدنی و آبگرم‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان فعال شده‌‌اند و تاکنون مشکل خاصی در خصوص فعالیت این مجموعه‌ها نداشتیم و سبب شیوع ویروس کرونا نیز نشده‌‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: تحلیل ما آن است که بعد از کرونا، رونق گردشگری بیشتر در حوزه داخلی باشد از این رو استان اردبیل آماده‌سازی‌های لازم برای کسب درصد بیشتری از تعداد گردشگران داخلی را در دستور کار قرار داده است. از یکسو اقلیم خنک این استان و از دیگر سو وجود جاذبه‌هایی از میراث جهانی گرفته تا میراث ملی از پل‌های معلق تا پیست‌های اسکی و محوطه‌های تاریخی و گردشگری، می‌تواند این استان را تبدیل به مقصد مناسبی برای سفرهای تابستانی کند.

فلاحی با اشاره به آنکه هتل‌های استان اردبیل بیش از ۵۰ درصد تخفیف را به مسافران این استان ارائه می‌دهند، تصریح کرد: نباید فراموش کرد که یکی از خصوصیات بارز گردشگری اردبیل، ارزان بودن هزینه سفر است. حتا می‌توان گفت، نرخ سفر به اردبیل بیش از ۴۰ درصد کمتر از میانگین بسته‌های سفر به سایر شهرها و استان‌های کشور است. هرچند در خردادماه شاهد حضور گردشگران در استان بودیم اما نسبت به سال گذشته افت چشمگیری داشت با این وجود امیدواریم گردشگری به حالت عادی خود بازگردد.

مدیرکل میراث و گردشگری اردبیل درخصوص برنامه‌های این استان در حوزه باستان‌شناسی و کاوش در محوطه‌های تاریخی استان،‌ نیز گفت: ساماندهی قلعه اولتان پارس آباد و افتتاح ۵ موزه محلی ازجمله برنامه‌های سال ۹۹ در حوزه میراث فرهنگی است. ضمن آنکه ساماندهی میدان عالی قاپو و میراث جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی را انجام داده‌ایم. در این میان اگر نیروی انتظامی اجازه‌های لازم را بدهد، تپه تاریخی نادری در اصلاندوز را کاوش خواهیم کرد. گفته می‌شود این تپه محل تاج‌گذاری نادرشاه بوده ضمن آنکه تمام این گفته‌ها بعد از انجام کاوش‌های باستان‌شناسی مشخص خواهد شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: گردشگری اردبیل هتل سرعین هزینه سفر سفر به اردبیل آبگرم تخفیف هتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۲۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از ۴ سنگرِ اهواز در زمان جنگ از بین رفت

قاسم آل کثیر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: منطقه زیتون کارمندی اهواز، ۲ سنگر داشت؛ یکی در ورودی پارک زیتون و دیگری در انتهای زیتون کارمندی در محلی با نامِ سنگر که همچنان وجود دارد.

وی توضیح داد: سنگری که اخیراً تخریب شده است، محل پناهِ مردم در دوران جنگ تحمیلی بود و حتی تا بعد از جنگ نیز محل زندگی بسیاری از جنگ‌زدگانِ شهرستان‌های سوسنگرد و… بوده است.

فعال میراث فرهنگی خوزستان یادآور شد: این سنگر نمادِ روایات، خاطرات و حافظه جمعی بسیاری از مردم اهواز بود که همه آنها با خاک یکسان شد.

آل کثیر افزود: با اینکه تعدادی از فعالان میراث فرهنگی در تلاش برای ثبت ملیِ این سنگرها بودند اما شهرداری اهواز و به خصوص شهرداری‌های مناطقِ مربوطه و دیگر سازمان و اداراتِ مرتبط از جمله میراث فرهنگی و… در اوج بی‌ذوقی و خلاقیت این سنگرها را رها کردند و نسبت به حافظه جمعی مردم در دوران مقاومت بی‌تفاوت هستند.

این دوستدار میراث فرهنگی اظهار کرد: جنگ کابوس یک کشور است. جنگی که با وجود همه تلفا، انسانی زیرساخت‌های یک کشور را از بین می‌برد و مناطق مختلفی را برای همیشه خالی از سکنه می‌کند. اما در سایه جنگ و به‌خصوص پس از آن، بقایای جنگ و مناطق جنگی یکی از جاذبه‌های بالقوه گردشگری است که کشورهای مختلف از آن برای توسعه گردشگری استفاده می‌کنند.

آل کثیر تاکید کرد: سنگرها می‌توانستند فرصت و ظرفیت خوبی برای حفظِ تاریخ اجتماعیِ دیار ما در دوران جنگ باشند و همچنین می‌شد در زمینه گردشگری مقاومت مثل بسیاری از کشورهای جهان از این ظرفیت استفاده کرد.

وی به تجربیات جهانی اشاره کرد و افزود: موارد جذابی در این زمینه در جهان صورت گرفته است. نمونه‌هایی از استفاده متفاوت از این سنگرها در سراسر کشور آلبانی دیده می‌شود. برای مثال در مواردی این استحکامات بتونی به سالن تتو، ساندویچ فروشی و حتی هتلی با ۲۰ اتاق تبدیل شده شده‌اند. در شهر تیرانا، پایتخت آلبانی، در ۲ سنگر بتونی بزرگ موزه‌هایی راه اندازی شده است.

آل کثیر گفت: همچنین کشور السالوادور که سال‌ها درگیر جنگ‌های داخلی بود اکنون تمرکز ویژه‌ای بر سنگرهای مقاومت داشته است. در موزه‌های السالوادور هم سمبل‌ها و نمادهای زیادی از جنگ داخلی به معرض نمایش گذاشته شده است. مقامات دولتی هم با توجه به واکنش مثبت توریست‌ها به این گونه موارد در حال طراحی استفاده از این امکان هستند. بر اساس آمار در فاصله سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۶ حدود ۳.۷ میلیون نفر توریست از السالوادور بازدید کرده‌اند و مبلغ ۷ میلیارد دلار در این کشور هزینه کرده‌اند.

کد خبر 6087787

دیگر خبرها

  • قنات تاریخی بهریار دلیجان گلریزان شد
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • تمدید تخفیف ۵۰ درصدی عوارض آزادراه تبریز- سهند برای ساکنان شهر جدید سهند 
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • یکی از ۴ سنگرِ اهواز در زمان جنگ از بین رفت