Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصلاح طلبان که مسئولیت های بی شماری را برعهده داشتند با فرار رو به جلو با گرفتن ژست منتقد سعی می کنند از مسئولیت پاسخگویی به مردم شانه خالی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اصلاح طلبان از دولت‎های روحانی حمایت تام و تمامی کردند و در مجلس دهم نیز فراکسیونی پرقدرت با اعضای زیادی داشتند.  این جریان سیاسی تقریبا در هفت سال اخیر در لایه های مهم اجرایی و قدرت سیاسی حضور داشته  و مسئولیت بسیاری از امور را در دست داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما موضوعی که اصلاح طلبان همواره نسبت به آن تناقض دارند، اخذ و گرفتن قدرت در دست و گرفتن ژست اپوزیسیون و منتقد است. درواقع اصلاح طلبان در شرایطی که مسئولیت را در دست داشتند و امروز باید پاسخگوی عملکرد خود باشند، به یکباره خود را در قامت منتقد نشانده با این تاکتیک سیاسی سعی می کنند که از پاسخگویی به افکارعمومی طفره رفته و فرار کنند.   این فرار رو به جلو در اغلب افعال اصلاح طلبان رخ می دهد. این جریان سیاسی اکثرا برای اینکه پاسخگو نباشد با ایجاد حواشی سیاسی اجتماعی سعی می کند افکارعمومی را از اصل ماجرای مسئولیت خود منحرف سازد.   نامه اخیر «موسوی خوئینی‌ها» از جمله این موارد است. این نامه که رویکرد انتقادی دارد و اصلاح طلبان را دوباره در جایگاه منتقد و دلسوز نشانده است، بعد از هفت سالی که این جریان سیاسی با ائتلافی که با اعتدالیون داشته است قدرت و مسئولیت اجرایی و در 4 سال قانونگذاری را در دست داشت، به نگارش در آمده است.   جریان اصلاح طلب این روزها ولو با نامه نگاری به رهبر انقلاب نیاز دارد که با حاشیه سازی عملکرد خود را به محاق برده و مردم را از مشکلاتی که این جریان در این هفت سال ایجاد کرده است دور کند.   تقریبا هیچ کارنامه کاری اصلاح طلبان در شورای شهر تهران و مجلس دهم است. در مجلس دهم سلفی حقارت با موگرینی و ایجاد حواشی مختلف بیلان کاری منفی را برای این جریان به ثبت رساند.   جریانی که 30 بر هیچ صندلی های تهران را در این مجلس از آن خود کرده بود در مجلس یازدهم همه صندلی های نمایندگی تهران را ازدست داد تا افکارعمومی نشان دهد که به چه میزان از عملکرد این جریان ناراحت است.   از سوی دیگر در حوزه عمرانی نیروهای این جریان در دولت افتخار کردند که حتی یک واحد مسکن مهر نساختند تا جایی که امروز شاهد درخواست عجیب برخی در بدنه دولت با افکار اصلاح طلبی برای ساختن خانه های کوچک مقیاس که برای خانواده ها مناسب نیست و زندگی مجردی را ترویج می کند، هستیم. از سوی دیگر «محسن هاشمی» رئیس شورای شهر پنجم اعتراف می کند که در دوران مسئولیت اصلاح طلبان در این شورا حتی یک کیلومتر مترو ساخته نشده است. در حوزه اقتصادی هم با وجود نوسان لحظه ای قیمت دلار و سکه و مسکن و ... همه چیز مشخص است.   با این حال به نظر می رسد امثال «موسوی خوئینی‌ها» بایستی نه تنها پاسخگوی عملکرد این جریان سیاسی در این چند سال باشند بلکه بایستی از مشکلاتی که این نوع مدیریت بر مردم وارد کرده است، عذرخواهی کنند اما به نظر می رسد که اصلاح طلبان دوباره راه گمراه کردن افکارعمومی را در پیش گرفته اند.    انتهای پیام/      

منبع: دانا

کلیدواژه: جریان سیاسی اصلاح طلبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۲۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلال محمودزاده نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت و عدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری ها نادیده گرفته می شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی در گفتگو با ایلنا، ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900079

دیگر خبرها

  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است