Web Analytics Made Easy - Statcounter

«زهرا مظفر» مدیرکل ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره اولویت‌بندی شکایات به نسبت اهمیت آنها توضیح داد: زمان رسیدگی به شکایات ۷ تا ۱۰ روز تعیین شده و این فرآیند از منطقه، ‌استان و در نهایت ستاد باید طی شود، به همین خاطر از نظر ما همه شکایات فوری هستند، مگر در مواردی که نخواهیم این فاصله زمانی را طی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مظفر ادامه داد: در مواقعی که نخواهیم طی بازه زمانی مشخص شکایت را دنبال کنیم، می‌توانیم از دو طریق یعنی با ارسال نامه یا تماس تلفنی به استان مربوطه کار پیگیری از شکایت را انجام دهیم.

وی خاطر نشان کرد: ما هفته گذشته موردی در یکی از استان‌ها داشتیم که بلافاصله پس از اینکه من شکایت را خواندم با استان تماس گرفتم و کارشناس را به استان فرستادم. کارشناس قبل از اینکه پاسخ را به صورت اداری ارسال کند، نتیجه پیگیری‌ها را به من اعلام کرد.

مدیرکل ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش بیان کرد: سال گذشته در خصوص تنبیه بدنی، پیش از آذر ماه یک بخشنامه تدوین و به استان‌ها فرستادیم که مربوط به فرهنگیان و دانش آموزان است. این بخشنامه مبنی بر این بود که معلمان برای تنبیه بدنی مجاز نیستند و در مقابل آن دانش‌آموزان نیز به هیچ عنوان حق هتک حرمت به معلم خود را ندارند. بعضا پیش آمده که برخی از دانش آموزان به معلمان خود هتک حرمت می‌کنند که در آن بخشنامه جزئیات این مساله را مشخص کردیم.

او افزود: برخی از موارد شکایت‌ها در زمینه انتصاب مدیران، دارای یک سری دستور العمل است که ما در خصوص این دستورالعمل‌ها اعتراض‌های زیادی داریم که بلافاصله اقدام به اصلاح می‌کنیم.

مظفر خاطرنشان کرد: تنبیه بدنی در داخل کلاس درس اتفاق می‌‎افتد و تا زمانی که گزارش آن را به ما ندهند یا ثبت شکایت نکنند، ما هیچ دسترسی برای رسیدگی و پیگیری نداریم.

وی در پاسخ به این سوال که یعنی افرادی که در مدرسه تنبیه می‌شوند، شکایت خود را به شما اعلام نمی‌کنند؟ گفت: بله، خیلی از دانش‌آموزان هستند که گزارش نمی‌دهند، به طور مثال شاید دانش‌آموزی باشد که کار اشتباهی کرده و توسط معلمش تنبیه شده، اما برای اینکه در مدت تحصیلش در مدرسه دوباره دچار تنش نشود، شکایتش را اعلام نمی‌کند.

مدیرکل ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش گفت: به طور کل در سال گذشته آمار تنبیه بدنی بسیار اندک بوده و می‌توان گفت که از سال گذشته تاکنون کمتر از سه مورد به ما مراجعه کردند که مربوط به مهر ماه تا بهمن سال ۹۸ بوده است. به محض اینکه این شکایت‌ها با ما گزارش شد ما نیز وارد کار شدیم و حتی استان مربوطه را پای کار آوردیم و به صورت مسالمت‌آمیز آن را حل کردیم.

او افزود: شکایت معلمان از دانش آموزان در خصوص هتک حرمت قابل رسیدگی است و در همان دستورالعمل همه شرایط و ضوابط ذکر شده است. در این دستورالعمل گفته نشده که دانش‌آموز اخراج می‌شود، بلکه شکایت در این زمینه فرآیندی دارد که باید طی شود. البته تا الان شکایتی نداشتیم مبنی بر اینکه یک دانش‌آموز با معلم خود زد و خرد داشته است.

مظفر درباره رسیدگی به شکایت معلمان از دانش آموزان گفت: سال گذشته به صورت شفاهی به ما گفته شد؛ ما مدافع حقوق دانش آموزان هستیم، اما دانش‌آموزان خیلی راحت با معلمان برخورد می‌کنند و بعضا رفتارهای ناشایستی دارند، ولی معلمان هیچ قانونی در این باره ندارند از این رو ما این بخشنامه را فرستادیم که جایگاه معلمان نیز حفظ شود.

وی با اشاره به اینکه تعداد تنبیه بدنی خیلی کاهش پیدا کرده و به حدود سه تا چهار مورد رسیده گفت: این چند مورد در مقابل ۱۵ و نیم میلیون دانش آموز یا بیش از ۱۱۰ هزار مدرسه اتفاق افتاده است. گرچه آمار اندک است، اما همین تعداد تنبیه بدنی نیز باید پیگیری شود و ما حتی یک مورد آن را تایید نمی‌کنیم.

مدیرکل ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش تاکید کرد: به هر حال در یک جامعه آماری ۱۵ و نیم میلیون نفری دانش آموزان دو سه مورد تنبیه بدنی نیز رخ می‌دهد که البته مورد تایید ما نیست و ما برای این کار بخشنامه فرستادیم که سریعا در خصوص آن پیشگیری شود.

مظفر درباره اینکه پاسخ شکایت‌های درج شده در سامانه شکایت آموزش و پرورش چگونه به شاکی منتقل می‌شود؟ گفت:‌ پس  از رسیدگی به شکایات من پاسخ را می‌بیینم و اگر آن پاسخ مورد تایید من بود آن را به شاکی ارسال می‌کنیم و اگر مورد تایید نبود مجددا به شخص پاسخ دهنده و کارشناس ارسال می‌کنیم تا مجددا بررسی شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مدرسه شکایت تنبیه بدنی مدیرکل ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش دانش آموزان تنبیه بدنی سال گذشته هتک حرمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۳۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است

ایسنا/خوزستان نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه آموزش و پرورش انسان‌ساز است، مهارت‌آموزی در کنار تحصیل را ضروری دانست.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالنبی موسوی‌فرد امروز (۱۴ اردیبهشت‌ ماه) در اختتامیه نوزدهمین دوره جشنواره قرآن، عترت و نماز نخبگان دانش‌آموزی خوزستان که در اهواز برگزار شد، گفت: قرآن کریم در جایی می‌فرماید، هُدی‌ً لِلنّاس‌ِ و در جای دیگر می‌فرماید، هُدًی لِلْمُتَّقِینَ. انسان‌ها وقتی حق را می‌شنوند آن‌ را می‌پذیرند که این هُدی‌ً لِلنّاس‌ِ است، اما یک دسته اهل ایمان حق‌پذیرند یعنی وقتی کلام حق را بشنوند اطاعت می‌کنند و این هُدًی لِلْمُتَّقِینَ است.

او در ادامه بیان کرد: رژیم صهیونیستی در غزه جنایت می‌کند و نیمی از شهدا در غزه کودک هستند. این رژیم در عرصه نظامی به هیچ‌یک از اهدافش نرسیده است. اکنون هم فطرت دانشجویان دانشگاه‌های آمریکایی به آنها نهیب زد و دست به اعتراض زدند.

وی با اشاره به اینکه چهره تمدن غربی را در اسرائیل ببینید، افزود: می‌گفتند هر آنچه را که به سمت ما شلیک شود، در هوا می‌زنیم، اما وقتی بزدلانه به سفارتخانه ما در سوریه حمله کردند در یکی دو هفته تا عملیات «وعده صادق» آماده بودند و موشک‌های بالستیک و پهپادهای ایران به هدف اصابت کرد. 

وی در پایان، مهارت‌آموزی در کنار تحصیل را ضروری دانست.

عبدالله حبیبی، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان نیز در این آیین گفت: ۲۰۰ هزار نفر دانش‌آموز در منطقه انتخاب شدند که از این تعداد ۴۵۰۰ نفر به رقابت پرداختند و در نهایت ۵۵۰ نفر برتر استان شدند و ۷۰ نفر برای مسابقات کشوری معرفی خواهند شد.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان قرآنی باعث مباهات آموزش و پرورش استان خوزستان هستند، افزود: هدف از برگزاری این مسابقات آشنایی دانش‌آموزان با مفاهیم قرآنی است. مکتب شیعه با وجود این کتاب‌های با ارزش، با بشریت اتمام حجت کرده است و باید قدر این دین و شریعت الهی و کامل را دانست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • گزارشی از دانش آموز اصفهانی به مناسبت گرامیداشت روز معلم + فیلم
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است