Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- دبیرکل انجمن صنایع لوازم‌خانگی ایران گفت: محصولات ایرانی در حال جایگزینی لوازم‌خانگی خارجی بوده و اکنون ظرفیت‌های نصب‌شده در بسیاری محصولات پاسخگوی نیاز داخل است.

«سیدعباس هاشمی» امروز (دوشنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: با خروج شرکت‌های بزرگ کره‌ای ال. ‌جی و سامسونگ از کشورمان، شرکای داخلی آنها بیکار ننشستند و در فاصله‌ای که بیم خروج آنها از ایران وجود داشت، به فکر جایگزینی محصولات به‌ویژه در گروه یخچال فریزر و ماشین لباسشویی افتادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، بخشی زیادی از تولیدات این دو شرکت با جایگزینی تامین‌کنندگان مواد اولیه و تجهیزات از طرف‌های کره‌ای به سایر تامین‌کنندگان خارجی برطرف شد؛ با این حال هنوز تولیدات آنها به روال عادی و روان گذشته بازنگشته است.

این مقام صنفی بیان‌داشت:‌ خروج کره‌ای‌ها از ایران با تولد یک سری واحدهای جدید تولیدی در کشورمان همزمان شد که در مقیاس وسیع به تولید یخچال، لباسشویی، تلویزیون، ماشین ظرفشویی و اسپلیت اقدام کردند.

وی درخصوص کیفیت محصولات جایگزین کره‌ای، خاطرنشان کرد: از آنجایی که پلتفرم‌ها بر اساس همان پلتفرم محصولات کره‌ای تولید می‌شود، باید مواد اولیه در همان اندازه کیفی باشد تا تولید شکل بگیرد، البته در برخی موارد نیز شرکت‌ها مجبور به ایجاد قالب‌های جدید شدند.

هاشمی ادامه‌داد:‌ اکنون در برخی لوازم خانگی نظیر یخچال‌فریزر، رادیاتورهای گرمایشی، پکیج، دستگاه‌های تهویه مطبوع، بخاری و همه وسایل گازسوز ظرفیت‌های نصب شده تولیدات داخلی جوابگوی ۱۰۰ درصد نیاز بازار داخلی است، این مهم در لباسشویی بیش از ۹۰ درصد است اما در ماشین ظرفشویی، اسپلیت یونیت، اتو، سشوار و غیره باید بیشتر کار شود.

لزوم تامین ارز واحدهای تولیدی

وی تاکید کرد: اکنون نگرانی اصلی، تامین نشدن ارز مورد نیاز واحدهای صنعتی است و هنوز حرکت امیدبخشی در این زمینه از سوی بانک مرکزی شاهد نیستیم؛ هر چند می دانیم که بانک مرکزی نیز محدودیت‌های خاص خود را دارد.

دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی ایران با بیان اینکه واردکنندگان، ارز حاصل از صادرات را یافته اند، خواستار تسریع ساز و کار دسترسی به این ارز از سامانه نیما شد.

وی یادآور ‌شد: تامین ارز برای ۳۰ درصد اقلام، مورد نیاز صنعت لوازم‌خانگی است که به طور متوسط سالیانه رقمی بین ۱.۵ تا ۱.۶ میلیارد دلار می شود که بیشتر برای اقلامی مانند تلویزیون، یخچال فریزر، ماشین لباسشویی، ظرفشویی و اسپلیت یونیت اسفاده می‌شود.

هاشمی خاطرنشان‌کرد: سال گذشته و با برگزاری میزهای تعمیق ساخت داخل، بیش از ۲۵۰ میلیون دلار در ارزبری صنعت لوازم خانگی صرفه جویی شد، با این حال تامین نشدن ارز موجب کاهش تولید، کاهش عرضه به بازار، افزایش قیمت ها و رونق قاچاق می شود.

پیشتر «حسین مدرس خیابانی» ‌ سرپرست وزارت صنعت گفت: با هماهنگی بانک مرکزی ارز لازم برای تأمین مواد اولیه لوازم‌خانگی در خردادماه تا حدودی تامین شد و این روند تا پایان سال تداوم می‌یابد.

وی افزود:‌ اکنون ظرفیت تولید ۲۰ میلیون دستگاه انواع لوازم خانگی در کشور وجود دارد و برای امسال تولید ۱۲ میلیون انواع لوازم خانگی هدف‌گذاری شده است.

 در دو ماه نخست امسال در همسنجی با پارسال در تولید ماشین لباسشویی افزایش ۱۵۰ درصدی و در تولید تلویزیون رشد ۵۰ درصدی به ثبت رسیده است.

 ایرنا

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: لوازم خانگی کره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۴۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید 40 تن عسل در کلاردشت

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،عباس درزی‌نیا، گفت: بیش از 40 تن عسل در زنبورستان‌های این شهرستان تولید شد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کلاردشت افزود: طبق آخرین سرشماری زنبورستان های این شهرستان دارای 184 زنبوردار و 8 هزار و 77 کلنی زنبورعسل است.

 

وی با بیان اینکه علاوه بر تولید عسل مرغوب، فرآورده های جانبی شامل گرده، موم، بره موم و ژل رویال نیز تولید می شود، گفت: تامین به موقع شکر، تامین داروهای مورد نیاز بیماریهای زنبور و تسهیلات کم بهره از خواسته های زنبورداران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • فیلم| لکوموتیو، واردات یا تولید داخل
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • تولید 40 تن عسل در کلاردشت
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان