Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، صد و نهمین جلسه مشورتی شورای توسعه فرهنگ قرآنی با حضور اعضا و بدون حضور وزیران در محل شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

این جلسه با حضور حجت الاسلام حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، حجت الاسلام اخوان رئیس سازمان دارالقرآن، قائم مقام نهادهای قرآنی و شخصیت‌هایی حقیقی از جمله آقایان: محمدعلی خواجه پیری، حمیدرضا مطهریان مدیر مؤسسه قرآنی یزد، رحیم قربانی مدیرعامل اتحادیه مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت و دیگر نمایندگان دستگاه هادر کنار حضور ازطریق فضای مجازی چند تن از اعضا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا سلامت پناه معاون مطالعات و برنامه ریزی راهبردی شورای تخصصی توسعه فرهنگ قرآنی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تشریح این جلسه گفت: این جلسه چهار دستور داشت. در ابتدا گزارشی از اجرایی سازی مصوبات و تصمیمات مجمع مشورتی در سال ۹۸ داشت.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه مجمع مشورتی یکی از ارکان تصمیم ساز شورای توسعه فرهنگ قرآنی است، افزود: در سال ۹۸ با توجه به اقتضائات دبیر خانه شورای عالی و شرایط کرونایی ۷ جلسه و در مجموع ۱۸ تصمیم را اتخاذ کرده است که سه دسته اجرا شده و خاتمه یافته، نیازمند پیگیری، و اجرا شده و نیمه کاره را شامل می‌شود.

سلامت پناه با ذکز این نکته که تصمیمات کاملاً اجرا نشده با اولویت پیگیری خواهد شد بیان کرد: از دستگاه‌ها و کمیسیون‌ها توقع می‌رود با شناسایی مسائل و موانع راهبردی فعالیت‌های قرآنی و ارائه پیشنهادها زمینه مشارکت و تقویت نظام موضوعات و دستور جلسات را بیش از پیش فراهم آورند.

وی بررسی آخرین وضعیت اجرای برنامه جامع فعالیت‌های قرآنی در فضای مجازی را دستور دیگر این جلسه عنوان کرد و اظهار داشت: در جلسه گذشته مجمع مشورتی پس از طرح ضرورت توسعه برنامه‌های فضای مجازی با توجه به تعطیلی بسیاری از فعالیت‌ها درشرایط شیوع بیماری کرونا، گزارشی ازاجرای این برنامه در دستور کار قرار گرفت که با توجه به عدم حضور نماینده کمیسیون موضوع به جلسه آتی موکول شد.

سلامت پناه با اشاره بر لزوم توجه جدی به فضای مجازی و تأکید اعضای این مجمع گفت: پیشنهاد شده است که تا در این زمینه از ظرفیت معاونت فضای مجازی سازمان صدا و سیما نیز استفاده شود.

معاون مطالعات و برنامه ریزی راهبردی شورای تخصصی توسعه فرهنگ قرآنی در خصوص تصویب اصلاحات آئین نامه اجرایی کمک هزینه تحصیلی دانشجویی به حافظان و قاریان در سال ۹۹ گفت: این اصلاحات در سال ۹۹ به تصویب رسید و مقرر شد کمک هزینه تحصیلی به حافظان و قاریان قرآن در هر نیمسال به مشمولان ردیف های یک تا پنج جدول بند یک که در دانشگاه‌های دولتی اشتغال به تحصیل دارند، مشروط به تأمین اعتبار از سازمان برنامه بودجه کشور به حدود یک میلیون تومان پرداخت شود.

وی با اعلام این موضوع که برخی اعضا پیشنهاداتی داشتند، افزود: به همان اندازه دانشجویان دانشگاه‌های غیر دولتی کمک هزینه پرداخت شود البته از نظر حقوقی و منطقی مورد خدشه قرار گرفت که به این صورت تصویب شود و در سال آینده برای افزایش آن فکر شود.

سلامت پناه در خصوص بندی که در این خصوص تصویب شده است، ادامه داد: دارندگان گواهی نامه تخصصی مدرس درجه سه روش تدریس قرآن به ردیف پنجم جدول بند یک اضافه و از مزایای آن برخوردار می‌شوند.

این معاون ادامه داد: سقف کمک هزینه شهریه به مشمولان در هر یک از مقاطع تحصیلی در سال ۹۹ با افزایش پانزده درصدی نسبت به سال قبل در مقطع دکتری ۱۲۷ میلیون ریال، در مقطع کارشناسی ارشد، ۳۴ میلیون ریال و در مقطع کارشناسی و کاردانی ۲۵ میلیون ریال شود.

سلامت پناه با انتقاد از عدم حضور وزرای عضو گفت: با توجه به انتقادات از عدم حضور وزرا در شورا قرار شد دبیرخانه با تشکیل گروهی کارشناسی علت و ابعاد آن و نحوه برخورد مناسب شورا و تصمیم گیری در این زمینه را بررسی کند.

کد خبر 4961054

منبع: مهر

کلیدواژه: فعالیت های قرآنی رحیم قربانی شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور معرفی کتاب دهه کرامت ویروس کرونا کنفرانس بین المللی دکتر علی شریعتی سازمان تبلیغات اسلامی فلسفه سید جواد میری امام رضا ع مجمع عالی حکمت اسلامی فعالیت های قرآنی معرفی نشریات سازمان اوقاف و امور خیریه توسعه فرهنگ قرآنی فضای مجازی سلامت پناه کمک هزینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۴۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد

معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم گفت: پروژه منوریل از پارک‌سوار شمالی تا مصلی برای تکمیل به هشت هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که جمع هزینه‌های صرف شده به ۱۲ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، مهرداد توکلی‌مقدم امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم که در ساختمان شهید زین الدین برگزار شد با اشاره به لایحه شهرداری قم به منظور گرفتن مجوز شورای شهر در فعال کردن کارگاه منوریل اظهار کرد: شهرداری قم با سه شرط اجرای این پروژه را پذیرفته که حل شدن مشکلات حقوقی و قراردادی از جمله آن است.

وی افزود: این پروژه برای راه اندازی تا مصلی به ۸ همت اعتبار نیاز دارد که در مجموع هزینه این مقدار از اجرای پروژه به ۱۲ همت خواهد رسید.

محمدرضا انگشت‌باف، مدیرعامل سازمان قطار شهری شهرداری قم نیز در این جلسه با اشاره به اقداماتی مانند برق‌دار کردن پست ۶۳ کیلوولت برق برای این پروژه، اضافه کرد: ارزش ریالی امروز این پست برق ۶۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اشاره به جمع بندی مسائل پروژه و ارسال مدارک به شورای عالی فنی کشور تاکید کرد: جلسه شورای عالی فنی کشور ساعت ۱۵ امروز برگزار خواهد شد و پیش بینی ما مصوب شدن پروژه منوریل است.

مدیرعامل سازمان قطار شهری قم با اشاره به اینکه آخرین توافق شهرداری قم و پیمانکار منوریل مربوط به سال ۱۳۹۶ است، تصریح کرد: در سال ۱۳۸۸ که این پروژه آغاز شده، ۸۳ میلیون یورو ۶۳۰ میلیارد ریال هزینه توافق شده بود که بر این مبنا قیمت هر کیلومتر منوریل ۲۵ میلیون یورو محاسبه شده بود.

انگشت‌باف اضافه کرد: ادعای پیمانکار این بود که قسمت ارزی پروژه به ۲۳۲ میلیون یورو برسد که در نهایت این عدد را به ۱۸۵ میلیون یورو رساندیم.

وی ادامه داد: این اعداد برای تکمیل پروژه منوریل به میزان ۶.۸ کیلومتر تصمیم گیری شده و از پارک سوار شمالی تا مصلی قدس را دربرمی گیرد. بر این مبنا نیاز مالی این پروژه ۱۱۰ میلیون یورو و ۱,۲۰۰ میلیارد تومان است. بر اساس این برآورد منوریل برای قم کیلومتر ۳۴ میلیون یورو تمام خواهد شد.

سیدمرتضی سقائیان‌نژاد، شهردار قم نیز در این جلسه گفت: با مصوبه شورای شهر در واقع مشکلات مبنا و کمیسیون به عنوان کنسرسیوم پیمانکاران را در شورای عالی فنی کشور برای ۶.۸ کیلومتر از پروژه حل می‌کنیم.

وی تاکید کرد: مسئله اصلی این است که باید برای عبور از مقابل حرم مطهر چاره اندیشی کنیم چرا که اگر بعد از این مصوبات نتوانیم این مشکل را حل کنیم، برای بار دوم به مسائل جدی تری برخورد خواهیم کرد.

محسن محرری، رئیس شورای اسلامی شهر قم نیز در این جلسه با بیان اینکه به طور قطع عبور منوریل از مقابل حرم مطهر مشکلات فنی و اجتماعی زیادی خواهد داشت اظهار کرد: مصوبه شورای شهر نباید به حدود اجرای پروژه منحصر شود چرا که حل کردن این مسائل زمان بر است و ممکن است شدنی نباشد.

وی معتقد است حدود اجرای پروژه منوریل باید به گونه‌ای طراحی شود که علاوه بر تعیین تکلیف این پروژه نیمه تمام، احداث خط دوم متروی قم را زیر سوال نبرد.

به گزارش ایمنا، در نهایت شورای اسلامی شهر قم، فعال کردن کارگاه منوریل قم و هزینه کرد مدیریت شهری برای این موضوع را با شروطی مانند اختصاص اراضی ۷۴ هکتاری به عنوان معوض، تصویب کرد.

کد خبر 751114

دیگر خبرها

  • تصویب طرح پهنه‌بندی حریم شهر مشهد برای نخستین‌بار
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • لغو جلسات علنی شورای شهر مشهد در هفته شوراها
  • آنچه در یکصد و پنجاه و دومین جلسه شورای شیراز گذشت
  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • تدوین 4 آیین‌نامه جدید برای ارتقای فرهنگ هواداری در دستور کار وزارت ورزش
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»