Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: تلفن‌های هوشمند حاوی اطلاعات ارزشمند شخصی مانند برنامه‌های بانکی، تصاویرخصوصی و خانوادگی، شماره‌های تلفن، نام کاربری و رمز‌های عبور و ... است که در صورت به سرقت رفتن می‌تواند برای فرد مشکلات زیادی مانند مزاحمت، هتک حیثیت، باج‌گیری و ... به همراه بیاورد، اما با رعایت یک‌سری نکات نه چندان سخت مانند بروزرسانی سیستم عامل و برنامه‌ها، عدم نصب برنامه‌های نامطمئن، استفاده از رمز عبور قوی، عدم استفاده از وای‌فای‌های عمومی، کلیک نکردن بر روی لینک‌های مشکوک و عدم استفاده از شارژر‌های عمومی می‌توان تا حدودی امنیت گوشی تلفن‌همراه و اطلاعات درون آن را بالا برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا، با بیان اینکه کاربران سیستم عامل و برنامه‌های خود را به روز رسانی کنند، گفت: شرکت‌های سازنده گوشی تلفن همراه هر چند وقت یکبار مشکلات و ایرادات امنیتی دستگاه‌های خود را پیدا و به‌روزرسانی جدید را برای کاربران ارسال می‌کنند.

وی افزود: افراد برای از بین بردن باگ‌های امنیتی جدید و شناخته شده همواره برنامه‌ها و بخصوص سیستم‌عامل خود را به‌روزرسانی کنند.

سرهنگ رجبی وی با بیان اینکه کاربران از نصب برنامه‌های مشکوک بر روی تلفن همراه خود خودداری کنند، تصریح کرد: روزانه برنامه‌های بسیاری با دسترسی‌های زیاد توسط هکر‌ها به قصد نفوذ به گوشی کاربران طراحی و منتشر می‌شود.

وی افزود: برنامه‌هایی به عنوان گرفتن فشار خون، رادیولوژی با دوربین تلفن همراه، تشخیص کرونا و ... جزء این گونه برنامه‌ها بوده و استفاده از آن‌ها برای کاربران بسیار خطرناک است.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا با اشاره به اینکه کاربران در هنگام استفاده از تلفن همراه خود از رمز عبور امن استفاده کنند، اظهار کرد: اگر تلفن همراه افراد فاقد رمز عبور مناسب باشد یا به سرقت رفتن آن تمامی اطلاعات ارزشمند داخل گوشی در اختیار مجرمان قرار می‌گیرد.

وی افزود: این رمز نباید یک عدد ساده مانند ۱۲۳۴، تاریخ تولد، شماره شناسنامه و دیگر رمز‌هایی از این دست قبیل باشد، زیرا این موارد به راحتی قابل شکستن هستند.

سرهنگ رجبی با اشاره به اینکه کاربران به هیچ عنوان به شبکه وای فای عمومی متصل نشوند، تاکید کرد: یکی از مشهور‌ترین راه‌ها برای هک گوشی کاربران وای فای عمومی است، زیرا به محض اتصال هکر به تلفن همراه، وی می‌تواند دیتای ارسالی و دریافتی را از کاربران بگیرد.

وی افزود: در صورت اطمینان فرد یا شرکت ارائه دهنده وای فای عمومی می‌توان با احتیاط و عدم مراجعه به سایت‌های با اهمیت به آن متصل شد.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه کاربران ایمیل، لینک و فایل‌های مشهور را باز و آن‌ها را بر روی تلفن همراه خود نصب نکنند، گفت: ممکن است یک لینک برای کاربر ارسال شود که با باز کردن آن لینک بد افزار وارد تلفن همراه شده و عملیات هک اطلاعات شخصی آغاز شود.

وی افزود: کاربران همواره باید به منبع فرستنده فایل مراجعه و از باز کردن شماره‌های مشهود و ناشناس و یا آدرس‌های ایمیل غیررسمی خودداری کنند.

سرهنگ رجبی با اشاره به اینکه کاربران از شارژ عمومی استفاده نکنند، تاکید کرد: ممکن است هکر‌ها کابل مخصوص خود را در میان کابل‌های ایستگاه شارژ قرار داده و از این طریق اطلاعات تلفن همراه کاربران را کپی کنند.

وی افزود هموطنان از شارژر‌های افراد ناشناس استفاده نکنند و برای مواقع ضروری به همراه داشتن یک پاوربانک بهترین راه حل است.

منبع: الف

کلیدواژه: تلفن همراه برنامه ها وای فای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۴۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی

رئیس سازمان مدیریت و برنام ریزی خراسان جنوبی از ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حمید جهانشاهی از ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی به دستگاه‌های اجرایی استان خبر داد و اظهار داشت: طی سال‌های اخیر در اسناد بالادستی کشور موضوع بهره‌وری و رویکردهای ارتقای عوامل تولید در سیاست‌ها، راهبردها و برنامه‌های عملیاتی کشور در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مورد توجه ویژه قرار گرفته است که در این زمینه می‌توان به سیاست‌های کلی اصلاح نظام اداری، سند تحول دولت مردمی، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، برنامه جامع بهره‌وری کشور و قوانین پنج‌ساله برنامه توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی (برنامه چهارم، پنجم، ششم و هفتم) اشاره کرد.

وی افزود: نظام‌نامه چرخه مدیریت بهره‌وری در راستای افزایش مشارکت دستگاه‌های اجرایی کشور در حرکت ملی بهره‌وری و تحقق رشد اقتصادی هدف، در بند اول سیاست‌های کلی برنامه پنج ساله هفتم ابلاغی مقام معظم رهبری تدوین و توسط معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در شهریورماه 1402، ابلاغ شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی تصریح کرد: در همین راستا با عنایت به اینکه توجه به حل مسائل کلیدی استان، در قالب شاخصه اصلی در اجرای نظام نامه مزبور مطرح است، سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی به عنوان یک سازمان تنظیم کننده و تسهیلگر در گام اول، با تمرکز بر حل مسائل نابهره‌ور استان به عنوان یک چرخه نظام‌مند، تکرار شونده و مستمر، استقرار چرخه مدیریت بهره‌وری را در اولویت کاری قرار داد.

جهانشاهی افزود: در گام دوم این چرخه، بر اساس سند آمایش و اسناد توسعه‌ای استان، 1- افزایش بهره‌وری آب 2- ارتقای بهره‌وری محصولات منتخب بخش کشاورزی زعفران و زرشک در واحد سطح 3- اصلاح و بهینه‌سازی مصرف انرژی 4- افزایش کیفیت و ایمنی زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل جاده‌ای 5- افزایش ظرفیت استخراج زغال سنگ کک شو به عنوان مهمترین اولویت‌های تحول بهره‌وری استان خراسان جنوبی تعیین و پس از ریشه یابی مسائل دارای اولویت، اقدامات پیشران بهره‌وری و پشتیبان برای حل مسائل نابهره‌ور استان ارائه شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی اظهار داشت: تشـکیل جلسـات شـورای راهبـری خراسان جنوبی بـا موضـوع بهره‌وری به منظور بررسی برنامه‌ها و اهداف ارتقای بهره‌وری، تشکیل کمیته‌های بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی و استخراج عوامل موثر بر عدم بهره‌وری، ارسـال بـه‌موقـع گـزارش پیشـرفت اقدامـات مصـوب در قالـب اسـتقرار چرخـه بهره‌وری و حضور فعال در نشست‌ها و جلسات و حفـظ تعامـلات شایسـته بـا سـازمان ملی بهره‌وری کشور، از مهمترین اقدامات سازمان در راستای تدوین برنامه‌های ارتقای بهره‌وری استان است.

به گفته جهانشاهی برنامه ارتقای بهره‌وری استان، در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت خراسان جنوبی که به ریاست استاندار برگزار شد تصویب و پس از بررسی و تایید توسط سازمان ملی بهره‌وری ایران به استان ابلاغ شد. بر اساس این ابلاغیه تمام دستگاه‌های اجرایی استان مکلف هستند مصوبات مربوط به نظام‌نامه چرخه مدیریت بهره‌وری را اجرا و گزارش پیشرفت اقدامات خود را به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ارسال کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و استانداری خراسان جنوبی نیز در تعامل مشترک؛ گزارش اقدامات صورت پذیرفته و پیشرفت اقدامات را در اختیار سازمان ملی بهره‌وری ایران قرار خواهند داد.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟