Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی را نیازمند شکل‌گیری تلاش ملی دانست و تسهیل فرآیندهای ورود به بازار کسب‌وکار و کاهش زمان دسترسی به مجوزها با کمک دولت الکترونیک را یکی از الزامات حصول جهش تولید عنوان کرد و گفت: برای شتاب در توسعه استان ، همه بخش های دولتی و خصوصی در تعامل و هم افزایی با هم ، باید به میدان بیایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر ارسلان زارع در دیدار مدیران خانواده صنعت و معدن استان و نیز مسئولان بخش‌های صنفی صمت که به مناسبت دهم تیرماه روز صنعت و معدن برگزار شد؛ با قدردانی از تلاش‌های فعالان این بخش افزود: بسیاری، گیلان را با قابلیت‌های کشاورزی و گردشگری می‌شناسند در حالیکه صنعت، مکمل و پیش‌برنده حوزه کشاورزی و خدمات گردشگری است.

وی با اشاره به رفع موانع پیش روی صنعت و گسترش آن که با توسعه صنایع پاک و تبدیلی حوزه های کشاورزی، بهداشت و درمان صورت گرفت، ادامه داد: امروز در عین حالی‌که می توانیم از محیط زیست خدادادی در طبیعت گیلان حفاظت کنیم، باید از صنعت به واسطه ضریب نفوذ و اثرگذاری بیشتر در ارتقاء رفاه، معیشت و اشتغال مردم به عنوان یک ظرفیت ارزشمند بهره ببریم.

استاندار گیلان با بیان اینکه در ایام شیوع کرونا فعالان عرصه تولید و صنعت فداکارانه و جهادگرانه پابه پای کادر درمان خدمت کردند و عامل مهمی در مقابله با این بیماری بودند، افزود: در جریان بازدیدهایی که در آن ایام از برخی واحدهایی که اقدام به تولید محصولات بهداشتی کرده یا خطوط تولید قبلی را متوقف و این اقلام را تولید نمودند، به وضوح شاهد تلاش‌های آنان بودم که موجب افتخار شدند.

دکتر زارع با اشاره به بهبود بسیاری از شاخص‌ها در گیلان طی سال 98 نسبت به سال 97 و نیز ارتقاء جایگاه استان در حوزه‌های مرتبط با صمت گفت: به واسطه شیوع کرونا آسیب هایی به مردم و فعالان بخش های مختلف اقتصادی وارد شد و دولت نیز با درک بهنگام این مسئله، تمهیداتی در جهت کنترل این عوارض و جبران قسمتی از خسارت های وارده به بخش های صنعتی و تولیدی اندیشیده که پیگیر گسترده‌تر شدن پوشش و افزایش اعتبار تسهیلات، هستیم.

وی به تحریم‌های غیرقانونی استکبار جهانی علیه ملت ایران اشاره و اضافه کرد: باید اقتصاد مقاومتی را راهبرد توسعه کشور در همه ایام بویژه شرایط دشوار تحریم ، و جهش تولید را هدفگذاری هوشمند برای رسیدن به رشد اقتصادی مطلوب بدانیم و مبتنی بر این نقشه راه ، تمامی دستگاه‌ها ظرفیت کامل خود را برای تحقق این مهم به کار گیرند.

دکتر زارع خاطرنشان ساخت: انتظار است شاهد ارائه راه حل‌های کاربردی و عملیاتی برای سرعت بخشی به برنامه های حصول راهبرد اقتصاد مقاومتی در قالب یک تلاش ملی باشیم و مفهوم جهش را فراتر از اقدامات معمول، معنا ببخشیم چراکه این موضوع تنها توسط یک بخش محقق نمی‌شود.

 وی با یادآوری این تأکید خود مبنی بر آنکه عرصه امروز مدیریت کشور برای حل مشکلات اقتصادی طبق بیان رئیس جمهوری عرصه مدیریت جهادی است، گفت: یکی از الزامات این امر، اهتمام همه بخش های دولتی و خصوصی به توسعه است و در دوران شیوع کرونا ، با تلاش بی‌وقفه فعالان اقتصادی، حتی یک روز هم فرآیند صادرات از استان تعطیل نشدکه این موضوع، افتخاری‌ست که باید استمرار یابد.

نماینده عالی دولت در گیلان بر ضرورت فعال‌ کردن واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد و اتمام طرح‌های نیمه تمام در سطح استان نیز تأکید و تصریح کرد: اتحادیه اقتصادی اوراسیا و موقعیت سوق الجیشی گیلان، فرصت  کم نظیری در اختیار استان قرار داده تا زمینه رونق صادرات را فراهم آوریم.

وی با اشاره به وجود امکان استفاده از ظرفیت دو یا سه شیفته کردن تولید در برخی واحدهای صنعتی استان اظهار داشت: امسال بیش از هر زمان دیگری نیازمند تولید باکیفیت محصولات هستیم که در این راستا همراهی بیشتر دستگاه‌های اجرایی، قضایی، نظارتی، امنیتی و بانک‌ها را می‌طلبد.

دکتر زارع ادامه داد: هدفگذاری صادرات استان تا حجم 500 میلیون دلار طی سال گذشته با موفقیت همراه بود و شاهد رشد صادرات و کسب درآمد 580 میلیون دلاری از این طریق بودیم و امسال صادرات غیرنفتی را 600 میلیون دلار هدفگذاری کرده ایم.

استاندار گیلان در ادامه سخنانش بر لزوم گسترش ارتباط صنعت، علم و دانشگاه در جهت کسب موفقیت‌های بیشتر با مشارکت بخش‌های علمی و تحقیقاتی تأکید و اضافه کرد: دولت تدبیر و امید به این موضوع اعتقادی راسخ دارد و این مهم باید در استان با بهره‌گیری از اعتبارات پژوهشی، بیش از گذشته تقویت شود.

وی موضوعات اقتصادی را اولویت اول استان و جزو دغدغه‌های مدیران در پیگیری‌های ملی عنوان کرد و گفت: با عنایت به هدفگذاری انجام شده در استان برای تک رقمی کردن نرخ بیکاری تا پایان دوره دولت دوازدهم ، باید طرح های اشتغال زا در حوزه اقتصاد مقاومتی و نیز جهش تولید در گیلان ، با شتاب و جدیت تکمیل و در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: معتقدم اشتغال پایدار از بخش صنعت ، دست یافتنی است و آسیب‌پذیری این حوزه نسبت به بخش خدمات ، کمتر است و در این راستا باید با جدیت از تغییر کاربری اراضی صنعتی مگر در موارد ضروری توسعه‌ای ، جلوگیری به عمل آید.

استاندار گیلان مشارکت، همدلی، انسجام و همکاری مردم را اثربخش ترین عامل در مسیر مقابله با تنگناهای اقتصادی دانست و گفت: باید با همیاری بخش خصوصی و بخش های اجرایی دولتی، جهش تولید را محقق کنیم.

دکتر زارع تسهیل فرآیندهای ورود به بازار کسب و کار و کاهش زمان دسترسی به مجوزها با کمک دولت الکترونیک را یکی از الزامات تحقق جهش تولید عنوان و خاطرنشان کرد: توسعه دولت الکترونیک، به توسعه اقتصاد دیجیتال نیز کمک می کند و این زنجیره، به رشد اقتصاد ملی می‌انجامد و انتظار دارم برنامه ریزی های لازم برای رسیدن به این نتیجه، به طور جدی انجام شود.

در این جلسه علاوه بر رئیس سازمان صمت استان و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گیلان؛ رئیس خانه صنعت و معدن استان، رئیس خانه معدن استان، رئیس سازمان نظام مهندسی معدن استان، مدیرکل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی، رئیس کانون کارفرمایان استان، رئیس مرکز آموزش بازرگانی گیلان و نیز رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مطالبی بیان داشتند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار گیلان ارسلان زارع تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی نیازمند تلاش ملی استاندار گیلان اقتصاد مقاومتی معدن استان دکتر زارع جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۵۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان

به گزارش تابناک اقتصادی؛ سال ۱۴۰۲ در زیست بوم نوآوری و فناوری ایران،‌ سرشار از رویش ها و شکفتن ها بود. در این سال تحولات فراوانی در زمینه ی علم و فناوری در کشور رخ داد، این تحولات مسیر مشارکت شرکت های دانش بنیان و مردم را در عرصه ی تولید و رونق اقتصاد دانش‌بنیان هموار کرد. از این تحولات می توان به راه اندازی ستادهای جدید اقتصاد دانش‌بنیان تا اجرای آیین نامه جدید ارزیابی شرکت های دانش بنیان و....... اشاره کرد؛ این تغییر و تحولات درواقع نویدبخش دستاورد ها و توفیقاتی عظیم در آینده ای بسیار نزدیک است.

رشد چشمگیر و پرشتاب تعداد شرکت های دانش بنیان و افزایش حدود ۲۰۰ درصدی صادرات دانش بنیان کشور در یک سال اخیر، نشان دهنده بسترسازی مناسب، پویایی و رشد جهشی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و فضای مساعدی است که در راستای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» در عرصه اقتصاد دانش‌بنیان کشور فراهم شده است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در خصوص شعار سال و رشد اقتصاد دانش بنیان بیان کرد: باید به موضوعات جوان، علم و دانش توجه ویژه ای کرد. گیرایی و  انگیزه برای کسب اطلاعات علمی در یک جوان می تواند موثر در پیشرفت دانش بنیان باشد. با توجه به شعار سال، مشارکت مردم در جهش تولید و جذب نخبگان و استعدادها در شرکت های دانش بنیان مهم است. بنابراین باید در جهت رشد و توسعه ی  این شرکت ها حمایت لازم از آن ها صورت گیرد.

کیومرث سرمدی در ادامه تصریح کرد: عمده دغدغه ی مردم و مسئولین به خصوص مقام معظم رهبری موضوع معیشت و اقتصاد مردم است در واقع شعار امسال هم که مقام معظم رهبری آن را مشارکت مردم در تولید خواندند، حمایت از شرکت های دانش بنیان با هدف آوردن مردم پای کار و استفاده از علم و توان بالای آن هاست. در این شرایط جوانان با انگیزه و با استعداد، نخبگان و افرادی که توانایی بالایی دارند می توانند بیایند و رشد تولید را افزایش دهند. مردمی سازی اقتصاد کشور و جهش تولید و توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، مبتنی بر توسعه ی اقتصاد دانش بنیان با دانش بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت های تواتمند دانش بنیان است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: باید توجه به بومی گزینی، داشته ها و توانمندی های داخلی و ایجاد ارزش افزوده در زنجیره ی تولید به گونه ی حمایتی باشد یعنی تولید کننده به توسعه ی تولید داخلی تشویق شود، درواقع باید هم شرکت های دانش بنیان تولید کننده تشویق شوند و هم از طرفی وزارت خانه ها و ارگان های دولتی، بخش های خصوصی را مجاب کنند تا تولیدات شرکت های دانش بنیان را خریداری و استفاده نمایند. در این شرایط قطعا تولید کنندگان در رشد تولید و همچنین افزایش کیفیت تشویق می شوند.

 

دیگر خبرها

  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان