Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سیاست خبرگزاری تقریب، سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با تبریک به مناسبت دهه کرامت، گفت: جا دارد یاد کنیم از اقدامات ضد حقوق بشری رژیم آمریکا در سنوات گذاشته و در دوران اخیر که آن را به مناسبت هفته حقوق بشر آمریکایی نام گذاری کرده‌ایم. البته این جنایات هنوز هم در جای-جای جهان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: از این قبیل جنایات می‌توان به بمب گذاری منجر به ترور نافرجام آیت‌الله خامنه‌ای، ترور آیت‌الله صدوقی، بمباران سردشت و هدف قرار گرفتن هواپیمای ایرانی توسط ناو آمریکایی نام برد.

سخنگوی وزارت خارجه در ادامه به سفر سرپرست وزارت خارجه افغانستان به کشورمان اشاره کرد و اظهار داشت: «حنیف اتمر» سرپرست وزرات خارجه افغانستان به تهران سفر کرد و دیدارها و رایزنی‌های متعددی با مقامات کشور داشت که از اثرات آن، جلو افتادن امضای سند جامع میان دو کشور بود، البته موارد دیگری نیز میان دو کشور مورد بحث قرار گرفت.

موسوی همچنین افزود: شاهد دو کنفرانس آقای ظریف با «یوسف بن علوی» وزیر خارجه عمان و «وانگ یی» وزیر خارجه چین بودیم و امروز او به صورت ویدئو کنفرانس با همتای قطری گفتگو خواهد کرد. فردا نیز وزیر امور خارجه به صورت ویدئو کنفرانس در جلسه شورای امنیت در مورد قطع نامه ۲۲۳۱ صحبت خواهند کرد.

وی در مورد ادعای آمریکا برای به راه انداختن مکانیسم ماشه، تاکید کرد: ما گفته‌ایم که آمریکا حق استفاده از این مکانیسم را ندارد و با اقداماتی که این کشور در قبال برجام و نقض قطعنامه ۲۲۳۱ داشته در جایگاهی نیست که صحبتی در این امر کند. ما با مذاکراتی که با طرف‌های متعدد داشتیم معتقدیم شکستی دیگر در انتظار آمریکا است و ما توصیه داریم که راه رفته را نیازمایند.

سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد آخرین اخبار درباره قتل «منصوری» نیز تصریح کرد: این موضوع هنوز دارای ابهاماتی است و دولت رومانی به رغم درخواست‌های ما، شفاف سازی نکرده است. هم وزارت خارجه، سفارت ما و پلیس اینترپل پیگیر هستیم و درخواست داشته‌ایم که همه چیز شفاف شود.

موسوی با بیان اینکه متاسفانه هنوز جزئیات در این مورد دریافت نکرده‌ایم، اظهار داشت: من از مقامات رومانی می‌خواهم به دلیل حساسیت این پرونده ما را در جریان جزئیات این قتل قرار دهند.

وی در مورد توافقنامه جامع ۲۵ ساله میان ایران و چین، اظهار داشت: این توافق جدید نیست. در سفری که رئیس جمهور چین به ایران داشت سندی به امضا رسید که یکی از بندهای آن این بود که دو کشور باید توافق جامعی داشته باشند.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: در سفر سال گذشته وزیر امور خارجه به پکن پیش‌نویس این توافق نوشته و تبادل شد. من گمانه‌زنی‌ها در این مورد را رد می‌کنم.

موسوی با بیان اینکه ما بر اساس نگاه راهبری به کشورهای نزدیک به خود و دوستان خود به دنبال تعریف درازمدت رابطه هستیم، اظهار داشت: اطلاعاتی که مطرح می‌شود، دروغ است. ما آماده هستیم با همه کشورها توافقات جامع، بلندمدت امضا کنیم. این سند به نحوی است که در آینده می‌تواند به طور کامل منتشر شود.

وی اضافه کرد: اگر در دولت این سند نهایی شود، منتشر خواهد شد و باید بگویم موضوع ابهامی ندارد. مشخص است که رابطه میان ایران و چین دشمنانی دارد. این سند افتخارآمیز و به نفع دو کشور است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد اظهارات ترامپ مبنی بر اینکه که اگر دوباره انتخاب نشود، ایران، آمریکا را تحویل خواهد گرفت، گفت: موضوعات اینچنین مربوط به داخل کشورها بوده و جمهوری اسلامی بنا ندارد در امور داخلی کشورها دخالت کند.

موسوی افزود: آنچه در آمریکا می‌گذرد مسایل انتخاباتی و حزبی است و به ما ربطی ندارد، آنها چه فکری می‌کنند و تصمیم می‌گیرند. برای ما سیاست کلان کشور مهم است و روابط خود را بر اساس آن، شکل می‌دهیم. ما منتظر انتخابات آمریکا نیستیم. اتفاقاً می‌بینیم در حال حاضر سیاهان با یک نقض سیستماتیک حقوق خود در آمریکا روبرو هستند.

وی در پاسخ به سوالی در زمینه دیدگاه تروئیکای اروپایی برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران برای سه سال دیگر، تاکید کرد: رویکرد غربی‌ها و به ویژه آمریکا در قضیه توان دفاعی ما رویکرد امنیتی سازی است که ما آن را قبول نداریم.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ما در خصوص توان دفاعی و موشکی خود با کسی تعارف و شوخی نداریم. همه پیشرفت‌هایی که در حوزه دفاعی به دست آمده است ذیل تحریم بوده و نشان می‌دهد که ما به تحریم توجه نداریم. اروپایی‌ها مجدداً به بی راهه می‌روند. ادامه تحریم تسلیحاتی ایران مخالف قطع نامه ۲۲۳۱ است و باید عواقب آن را بپذیرند.

موسوی بیان کرد: نوع تعامل اروپا و آمریکا به ما ربطی ندارد و ما حاضر نیستیم که روابط خود را به روابط ارباب رعیتی اروپا و آمریکا گره بزنیم.

وی در مورد تهدید تجارت میان ایران و ونزوئلا و چشم انداز رابطه اقتصادی میان دو کشور، تصریح کرد: روابط ایران با ونزوئلا و دیگر کشورهای آمریکای لاتین عادی و رسمی بوده و به دیگر طرف‌ها ربطی ندارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ما به روابط خود ادامه می‌دهیم. اقدامات اخیر خارق‌العاده نبوده و یک تجارت عادی میان ایران و یک کشور مستقل بوده‌است. این اتفاق طبیعتاً خوشایند برخی کشورها و به خصوص آمریکا نیست.

موسوی با بیان اینکه اراده کشور ادامه روابط دو کشور است و این روابط ادامه خواهد شد، اظهار داشت: سفری در پیش است که بعد از نهایی شدن، اعلام خواهد شد. ایران با دوستان خود در حد اعلای تعامل رفتار می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: سخنگوی وزارت امور خارجه میان ایران دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۶۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه

وزیر دفاع ایران در دیدار دبیرکل وزارت دفاع هند با توجه به تحرکات داعش در منطقه بر ضرورت همکاری مشترک جهت پیشگیری از قدرت گیری این گروه تروریستی و نیز رایزنی در خصوص تحولات منطقه افغانستان تاکید کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس شانگهای در آستانه قزاقستان با دبیر کل وزارت دفاع هند دیدار و گفتگو کرد.

امیر آشتیانی در دیدار با دبیر کل وزارت دفاع هند با اشاره به اشتراکات تمدنی، تاریخی و فرهنگی بر ضرورت رایزنی در خصوص موضوعات دو جانبه، منطقه ای و بین المللی میان دو کشور تاکید کرد.

وزیر دفاع ایران با اشاره به واقع شدن دو کشور در یک منطقه راهبردی اظهار داشت: ظرفیتهای متعدد همکاری تهران و دهلی نو می‌تواند در برقراری صلح و امنیت در منطقه حساس غرب آسیا و شبه قاره هند به کار گرفته شود.

وزیر دفاع ایران با توجه به تحرکات داعش در منطقه بر ضرورت همکاری مشترک جهت پیشگیری از قدرت گیری این گروه تروریستی و نیز رایزنی در خصوص تحولات منطقه افغانستان تاکید کرد.

امیر آشتیانی با اشاره به اهمیت همکاری‌های دفاعی و نظامی دو کشور در برقراری ثبات و امنیت در منطقه آمادگی خود را جهت توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی میان دو کشور با طرف هندی در حوزه های مختلف اعلام کرد.

دبیر کل وزارت دفاع هند نیز در این دیدار ضمن ابراز همدردی و تسلیت شهادت مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران در سوریه بر ضرورت برقراری امنیت و وآرامش منطقه تاکید کرد.

وی با اشاره به حوزه تمدنی مشترک دو کشور بر ضرورت توسعه همکاری‌های اقتصادی و زیر ساختی به ویژه مشارکت دهلی نو در پروژه بندر چابهار تاکید کرد.

دبیر کل وزارت دفاع هند با اشاره به اهمیت همکاری های دفاعی دو کشور بر ضرورت توسعه هرچه بیشتر مناسبات فیمابین در حوزه های دریایی، شرکت در رزمایش دریایی،  تحقیقات دفاعی، آموزشی و  تبادل دانشجو تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد
  • توسعه همکاری های دفاعی و نظامی ایران و هند 
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • سفر اردوغان به آمریکا به تعویق افتاد
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم