Web Analytics Made Easy - Statcounter

کودکان خود را قربانی آرزوهای از دست رفته خود نکنیم.

به گزارش خبرگزاری برنا ازفارس،بزرگترین دلیل برنامه ریزی کلاس های مختلف برای کودکان ترسی است که والدین از عقب ماندن فرزندشان از دیگر کودکان دارند. چرا نباید از فرزندانمان دانشمند بسازیم؟ ۱- بازی کردن به کودک، قوانین طبیعت و کشف دنیا و توانایی های خود را می آموزد که هیچ علمی آن را به او نخواهد آموخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۲- یک سال نخست زندگی کودک تنها بر پایه حس است. بین یک تا شش سال زندگی کودک بر پایه احساس و تخیل است. نیاز کودک در شش سال اول پرورش تخیل و احساسات کودک یا همان هوش هیجانیست و کودک تنها و تنها از طریق بازی رشد سالم روانی دارد. ۳- عقل که پایه آموزش های علمی است، از حدود شش سالگی کم کم به وجود می آید، کودک تخیل را کم کم رها می کند و به سمت علم می رود. قبل از شش سالگی چون مغز رشد کافی برای فهم مفاهیم علمی ندارد، به احساسات کودک که نیاز به رشد دارند، آسیب می زند. ۴- اگر زندگی برای ما رقابت و دویدن اما هرگز نرسیدن و ترس از عقب ماندن از بقیه است، این وحشت را به کودکان تحمیل نکنیم. ۵- اگر فرزند دو یا سه ساله ما تمایل به خواندن و نوشتن دارد، بزرگترین دلیل، دیدن خوشحالی والدین است که حکم تشویق برای کودک دارد. همانگونه که ما تمام سعی خود را می کنیم فرزندانمان را از بیشتر جنبه های دیگر زندگی مانند رابطه جنسی دور نگه داریم چون واقف به آسیب هستیم، چرا آنها را با دانشمند ساختن به دنیای بزرگسالان وارد می کنیم! ۶- کودکانی که وقت خود را به جای احساس و تخیل صرف آموزش علمی می کنند، تبدیل به موجودات خارق العاده ای می شوند که سر بزرگ اما دستان کوچک دارند. کودکی که به جای بازی پشت میز کلاس زبان نشسته و به جای اینکه با مداد نقاشی بکشد الفبا را آموخته و رشد سالم روانی که بین یک تا شش سال اول باید اتفاق بیافتد را از دست می دهد. ۷- ریسک بزرگی وجود دارد، به دلیل اضطرابی که آموزش زودرس به کودکان می دهد باعث شود اضطراب با درس خواندن گره بخورد و کودک برای همیشه با آموزش و درس به مشکل بر بخورد. تاثیر ایجاد رقابت در کودکان زیر ۶ سال ۸- رقابت در سن زیر شش سال باعث ایجاد حسادت و اضطراب در کودکان می شود. رشته های انفرادی مثل ژیمیناستیک و باله به کودکی که باید در رابطه همکاری و بازی با دیگران رشد کند، ویژگی های کودکان خودشیفته و کمال پرستی را می آموزد. ۹- احساسات خود را فرافکنی نکنیم. اینکه کودکم خوشحال است پشت میز بنشیند به جای آنکه بازی کند، یا مورد آموزش آکادمیک قرار بگیرد وقتی می تواند از خلاقیتش استفاده کند تنها احساسات شخصی ماست که به بچه ها تعمیم می دهیم.  ۱۰- کودکان همین چند سال را برای بازی و شادی وقت دارند. این تصور ما به عنوان یک بزرگسال است که کلاس های مختلف کودک را از خوشحالی کودکی دور نمی کند، زمانی متوجه می شویم که هیچ راهی برای پس دادن کودکی آنها نیست. کودکان را وسیله پز دادن نکنیم! ۱۱- کودکان را وسیله پز دادن نکنیم. پز دادن با کودک از آنها موجوداتی خالی با ظاهری پف کرده می سازد که همان خودشیفتگی است. ۱۲- از کودکی فرزندمان را تحت فشار برای رفتن به مدارس خاص قرار ندهیم. ۱۳- کودک شاد امروز انسان خوشبخت فرداست. کودک دانشمند امروز، انسان مضطرب فرداست که شانس پیشرفت در بسیاری از زمینه های احساسی را از دست داده است. ۱۴- کودکی که خواندن و نوشتن بلد است و به کلاس اول می رود، تنها بی حوصلگی و خستگی را از سال اول می آموزد.   ۱۵- خام تبلیغات صاحبان مهد کودک یا کلاس های آموزشی نشویم که می توانند از فرزند ما نابغه بسازند و با آسیب به فرزندتان جیب آنها را پر پول نکنیم. نقش تحرک در رشد کودک ۱۶- در شش سال نخست زندگی کودک، تحرک مهمترین دلیل رشد است، پس کودکان را به جای پارک، پشت میز ننشانیم. ۱۷- هر نوع آموزشی با بازی و تحرک و شادی برای کودک بسیار عالی است، می توانیم هر آنچه که لازم می دانیم را با بازی به فرزندانمان بیاموزیم

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قربانی کودک شش سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۶۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی

ایسنا/هرمزگان رئیس بیمارستان کودکان بندرعباس از جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایسنا در هرمزگان؛ امروز (هشتم اردیبهشت ماه) رئیس بیمارستان کودکان بندرعباس گفت: عمل جراحی خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس با موفقیت انجام شد.

این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد. عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • ۷ نکته مهم برای آرام کردن کودکی که عصبانی و پرخاشگر است
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • منافی:باخت به آلومینیوم را بزرگ نکنیم، در لیگ فرصت جبران هست
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی