Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست ستاد اجرایی مبارزه با بیماری بیماری کرونا شهرستان در حالی در محل فرمانداری ویژه آبادان برگزار شد که با تذکر جدی فرماندار ویژه نسبت به عدم رعایت برخی از پروتکل های بهداشتی در سطح شهرستان آبادان همراه بود.

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، سید زین العابدین موسوی در نشست ستاد اجرایی مبارزه با بیماری بیماری کرونا شهرستان آبادان ضمن تسلیت سالگرد شهدای هفتم تیر و تبریک قوه قضاییه اظهار کرد: باید ابتدا از زحمات سخت کوشانه و شبانه روزی عزیزانمان در دستگاه قضا تشکر و قدردانی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اینجا هم لازم می دانم از کلیه دست اندرکاران امر و اصحاب رسانه در این مبارزه سخت و نفس گیر تشکر و قدردانی نمایم. علیرغم همه اقداماتی که صورت گرفت کماکان در بحران شیوع کووید ۱۹ هستیم و با وجود مساعی گسترده برای حفظ جایگاه مطلوب در جدول ابتلای استان متاسفانه در وضعیت قرمز هستیم.

او گفت: اگر چه نسبت به هفته قبل تا حدودی شرایط بهتر شده، اما باید گفت رهایی کامل نیاز به همکاری و هماهنگی همه دستگاه ها دارد. در ایام اخیر پیرامون این بیماری در فضای مجازی مسایلی مطرح شد که ضرورت دارد بررسی شود. عنصر اصلی و شاخص مسوولیت پذیری اقتضا می کند مسوولان با مسوولیت پذیری بالا و پاسخگویی مسایل ارجاع شده را تحلیل و واکاوی و مشکلات را برطرف نموده و در صورت نیاز از سایر دستگاه ها نیز درخواست همکاری کنند.

فرماندار ویژه آبادان افزود: شهروندان آبادان بسیار کم توقع اند قطعا ما رضایت آنها را در حد همین توقعات کم هم برطرف نکرده ایم و تاکنون نتوانستیم رضایت آنها را جلب نماییم. آنچه در جلسات ستاد کرونا مطرح و‌ مصوب می شود برای همه دستگاه ها لازم الاجرا است. اگر تصمیمی گرفته می شود قطعا این تصمیم منبعث از تصمیمات ستاد کرونای شهرستان است و لازم الاجراست.

موسوی بیان کرد: اعتقاد راسخ داریم در راستای مبارزه همه جانبه تمامی بخش ها اعم از دولتی و خصوصی باید پای کار باشند و ظرفیت های خود را اختصاص دهند. اسناد زیادی در خصوص هزینه های درمان و داروی بیماران کرونایی منتشر شده که پس از پیگیری مشخص شد برخی از آنها صحت داشته و دارویی که بیمارستانی بوده با هزینه های بیمار از بیرون تهیه شده است. باید پرسید چرا این برخوردها با بیماران کرونایی صورت می‌گیرد. چرا در اجرای دستورالعمل ها تعلل می شود. در مجاری عرضه سوخت هم مشاهده می شود که علی رغم ابلاغ ضرورت سوخت گیری توسط پرسنل جایگاه این امر انجام نمی‌شود، در حالی که مدیریت جایگاه از محل درآمد خود که کم‌ هم‌ نیست، می تواند رضایت کارگر را فراهم کرده و او را به انجام این کار ترغیب کند.

رییس ستاد مقابله با کرونای شهرستان آبادان اضافه کرد: از پخش فرآورده های نفتی انتظار می رود مالکان جایگاه ها را ملزم به رعایت این پروتکل ها نماید، البته برخوردهای قانونی قطعا انجام‌ خواهد شد و قطعا طرح دعوا به مراجع خواهد شد. جایگاه سوخت منتی بر مردم ندارد و از محل درآمد مردم ارتزاق می کنند. اصناف و بهداشت باید بیشتر بر عملکرد خرده فروش ها و سوپر مارکت ها به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی نظارت کرده چرا که این اماکن در انتشار بیشتر آلودگی نقش بسزایی دارند. با مدیران و روسای ادارات و سازمان هایی که در اجرا و رعایت پروتکل های بهداشتی پرسنل و ارباب رجوع کوتاهی می کنند، قطعا مسامحه نخواهد شد.

معاون استاندار خوزستان مرکز بهداشت آبادان را خطاب قرارداد و گفت: انتظار داریم مرکز بهداشت بدون لحاظ نمودن مسایل، مسوولیت های خود را به نحو احسن انجام داده، ضمن اینکه تهدیدات ایام اخیر برای فعالیت آنها نشان از جدیت در شرافت کاری مجموعه بهداشت دارد. متاسفانه تامین اجتماعی و بیمه سلامت هم در ایام اخیر برای کاهش دردسرها و مشکلات این بیماران کوتاهی داشته و نمایندگان آنها در بیمارستان ها حضور نداشته اند که قابل قبول نیست و باید مرتفع شود و در بیمارستان ها مستقر و جوابگوی مردم باشند.

رییس شورای تامین شهرستان آبادان افزود: از شهرداری و‌ شورای شهر بارها خواسته شده هیچ گونه هزینه ای بابت کفن و دفن متوفایان کرونا اخذ نشود.

او با تاکید بر اینکه همه ما ملزم به رعایت دستورات و دستور العمل های دانشکده علوم پزشکی هستیم، تصریح کرد: تجهیز و راه اندازی بیمارستان صحرایی مطالبه جدی از دانشکده علوم پزشکی است چون با توجه به بعد مسافت ظرفیت خوبی برای نگهداری و بستری بیماران عفونی است.

موسوی با اشاره به اینکه هیچ بیمار مبتلایی حق داشتن همراه در هنگام بستری را ندارد، تاکید کرد: بیمارستان ها ضمن انجام کارهای قانونی اجازه تحویل جسد را به خانواده ندارند و باید تیمی متشکل از نمایندگان مرکز بهداشت، نیروی انتظامی، شهرداری و مسوولین آرامستان ها با رعایت اصول بهداشتی کار کفن و دفن را انجام دهند.

رییس شورای تامین شهرستان آبادان با تاکید بر اینکه برگزاری مراسم عزا و عروسی چون به سلامت جامعه آسیب می زند نباید با بیش از پانزده نفر انجام شود و قطعا متولی مراسم مواخذه خواهد شد و باید پاسخگو باشد، تصریح کرد: تا اطلاع ثانونی نیز مراسم مذهبی(نماز جمعه و جماعات) در مساجد و حسینیه ها برگزار نخواهد شد همچنین باشگاه های ورزشی و استخر ها نیز حتی با تعداد اندک اجازه فعالیت نداشته و تالارهای پذیرایی نیز تعطیل هستند واجازه عرضه قلیان در مراکز عرضه و اماکن عمومی را نخواهیم داد.

موسوی اظهار کرد: از زحمات و تلاش های شهردار جدید تشکر می کنم، اگر چه انتظار است در خصوص ترمیم مبلمان شهری و نخاله برداری تلاش های بیشتری انجام گرفته و امر گندزدایی معابر نیز توسعه پیدا کند. انتظار هست در خصوص لایروبی انهار روباز برای هدایت آب های سطحی و رعایت پروتکل های بهداشتی در اتوبوسرانی و تاکسیرانی، جمع آوری کلیه فروشندگان دوره گرد ماهی و آبزیان اهتمام بیشتری معمول شود.

فرماندار ویژه آبادان در پایان تاکید کرد: انتظار می رود دانشکده علوم پزشکی در خصوص بیماران قرنطینه که دچار بدحالی می شوند نیز تدابیری اتخاذ نموده و در صورت نیاز آنها را بستری کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تامین اجتماعی وضعیت قرمز شهرداری آبادان پمپ بنزین فرمانداری آبادان کرونا ویروس ستاد کرونا آبادان کفن و دفن متوفیان کرونایی پروتکل های بهداشتی شهرستان آبادان پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۷۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه

مسئول بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: برنامه‌ریزی شده یک شعبه از داروخانه‌های دولتی در هر شهرستان دایر شود که بیماران خاص مجبور به مراجعه به مرکز استان نباشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، 18 اردیبهشت ماه به عنوان روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نامگذاری شده است و به بیماری‌هایی اطلاق می‌شود که در جامعه عمومیت ندارد و درمان آن به فراهم کردن شرایط ویژه‌ای نیاز دارد زیرا کمیاب بودن داروی بیماران مبتلا به این دسته از بیماری‌ها و پرداخت هزینه‌های بالا سبب می‌شود گاهی این بیماران از درمان منصرف شوند.

از مهم‌ترین ویژگی‌های این بیماری‌ها هزینه‌های سنگین اقتصادی، روانی و اجتماعی است که بر خانواده‌ها، اجتماع و نظام سلامت تحمیل می‌کند که می‌توان با پوشش بیمه‌ای مناسب از سنگینی بار آن کاست.

بهنام روندی مسئول بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: از سال‌های دور چهار بیماری خاص اصلی شامل هموفیلی، تالاسمی، دیالیز و ام اس تحت حمایت وزارت بهداشت بوده‌اند اما در سال‌های اخیر این بیماری‌ها به 107 گروه تحت عنوان بیماری‌های صعب‌العلاج و نادر افزایش یافته است.

وی عنوان کرد: تعداد برخی بیماری‌ها همچون هموفیلی و تالاسمی با غربالگری پیش از ازدواج ثابت مانده اما سایر بیماری‌های صعب‌العلاج اکتسابی در حال افزایش هستند و حدود 35 تا 40 هزار نفر بیمار خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان حضور دارند.

روندی با اشاره به اینکه در کشور ما عمده هزینه‌های درمان بیماران خاص با کمک سازمان‌های بیمه گر و وزارت بهداشت رایگان است گفت: بیمارانی که به معاونت درمان مراجعه می‌کنند با ارائه مدارک مثبته بیماری به سازمان‌های بیمه گر پایه معرفی و بعد از تأیید در کمیسیون در سامانه بیمه، کد ملی این افراد نشان دار می‌شود و دفترچه درمانی آن‌ها از حالت عادی به خاص تغییر می‌کند و پوشش بیمه‌ای صد درصدی می‌شوند.

مسئول بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه افزود: از سال 1401 صندوقی برای حمایت از بیماران خاص در سازمان بیمه سلامت تشکیل شد که با بودجه در نظر گرفته شده علاوه بر اینکه هزینه‌های درمانی بیماران رایگان شده، هزینه‌های جانبی بیماران نیز شامل تجهیزات پزشکی و مواد مصرفی غیردارویی با ارئه فاکتورهای معتبر قابل پرداخت است.

وی در پاسخ به انتقادهای موجود در زمینه کمبود داروهای بیماری‌های خاص از جمله انسولین قلمی عنوان کرد: در چند سال اخیر وزارت بهداشت برای هر بیماری یک پروتکل درمانی تعریف کرده و هر بیماری داروهای اصلی مورد نیازی دارد که از طرف شرکت‌های بیمه پوشش داده می‌شوند.

روندی افزود: داروهای تولید داخل مشکلی از نظر دسترسی ندارند اما برخی از داروهای وارداتی که به طور عمده نمونه داخلی هم دارند به دلیل تحریم‌ها گاهی با کمبود مواجه می‌شوند که البته این مشکل نیز مربوط به سراسر کشور است و در هر صورت نمونه داخلی در دسترس بیماران قرار دارد.

وی عنوان کرد: داروخانه بیماری‌های خاص در بیشتر استان‌ها در مرکز استان قرار دارد و داروهای ضروری و اورژانسی در بیمارستان‌ها توزیع می‌شود اما داروهایی که به صورت دوره‌ای و ماهانه و سرپایی تجویز می‌شود تنها در داروخانه‌های دولتی در مرکز استان قرار دارند.

روندی با بیان اینکه غیر از مرکز استان در شهرستان سنقر و کلیایی نیز داروخانه بیماری‌های خاص راه‌اندازی شده است گفت: برنامه ریزی شده یک شعبه از داروخانه‌های دولتی در هر شهرستان دایر شود که بیماران خاص مجبور به مراجعه به مرکز استان نباشند.

مسئول بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در رابطه به نبود بخش دیالیز در شهرستان دالاهو عنوان کرد: بیماری دیالیزی از مشکلات اصلی کشور است و با توجه به افزایش بیماران دیالیزی بخش‌های دیالیز یک بخش ویژه محسوب می‌شود و باید زیرمجموعه‌ای از بیمارستان باشند.

وی گفت: در 14 شهرستان استان که دارای بیمارستان هستند بخش دیالیز نیز فعال است اما بیمارستان دالاهو در حال تکمیل است و به محض تکمیل، بخش دیالیز آن نیز راه اندازی خواهد شد.

تخصیص 74 میلیارد تومان برای بیماران خاص در کرمانشاه

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه 58 درصد از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند اظهار داشت: از این تعداد 900 هزار نفر به صورت رایگان بیمه هستند.

وی عنوان کرد: با توجه به رایگان ‌بودن بیمه برای دهک‌های یک تا پنج، هزینه رایگان این بیماران در مراکز درمانی دولتی و لحاظ تخفیف برای دهک‌های 6 تا 10، بیماران متقاضی مساعدت بیمه‌ای جهت راهنمایی و ارجاع به مراکز درمانی، به بیمه سلامت هدایت می‌شوند.

تحویلیان گفت: با راه‌اندازی صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سازمان بیمه سلامت و افزایش تعداد بیماری‌ها از 5 به 107، پس از نشان‌دار شدن هزینه‌های درمان این بیماران در مراکز دولتی به صورت کامل پرداخت و در سایر موارد در قالب خارج از شمول، پس از طرح در کمیته و تأیید کارگروه استانی، به حساب بیماران واریز می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه افزود: در سال گذشته بیش از 74 میلیارد تومان برای این بیماران هزینه شده  که 57 میلیارد آن به مراکز و مؤسسات درمانی و مابقی در قالب خارج از شمول، به حساب بیماران واریز شده است.

وی بیان کرد: خدمات ناباروری هم در تعهد بیمه سلامت است و در استان دو مرکز بیمارستان معتضدی و جهاد دانشگاهی (رویان) طرف قرارداد هستند.

تحویلیان با بیان اینکه 59 داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفتند گفت: این داروها برای بیماری‌های دیابت، فشار خون و بیماری‌های روانی به خصوص اسکیزوفرنی کاربرد دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین مرکز «غربالگری کرونا و آنفلوانزا» در زاهدان
  • محکومیت دو باشگاه استقلال از سوی کمیته تعیین وضعیت
  • لزوم قاعده مند نمودن توقیف و تعیین تکلیف خودروها برای جلوگیری از رسوب در پارکینکها و تضییع حقوق افراد
  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی
  • کوچک شدن بسته‌های خدمتی، دغدغه بیماران تالاسمی
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند