Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@02:36:24 GMT

پتروشیمی هگمتانه در شرف راه‌اندازی

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۵۷۹۵۵

پتروشیمی هگمتانه در شرف راه‌اندازی

ایسنا/همدان معاون فرماندار همدان گفت: پتروشیمی هگمتانه با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی در شرف راه‌اندازی است و امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

ساداتی دوشنبه ۹ تیرماه در کارگروه امور اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان همدان، با اشاره به اجرای چهار پروژه صنعتی شهرستان همدان، اظهارکرد: طرح توسعه کارخانه شیشه همدان در حال اجراست و مشکل خاصی ندارد به طوریکه ساختمان تولید تکمیل شده و بخشی از ماشین آلات وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طرح توسعه شرکت غذایی سحر در حال اخذ مجوز از محیط زیست است، ادامه داد: همچنین طرح توسعه پایا بسپار آریا در شرف راه‌اندازی است.

ساداتی با اشاره به پروژه عصر طلایی هگمتانه خاطرنشان کرد: این پروژه در دو فاز بوده که فاز ۲.۵ هکتاری آن پیشرفت ۸۵ درصدی داشته و فاز دوم به مساحت شش هکتار است که هنوز مجوز پروانه ساختمانی از سوی شهرداری همدان صادر نشده است.

معاون فرماندار همدان با بیان اینکه طراحی و زیرسازی صنایع مبتنی بر فناوری‌های برتر در حال اجراست، افزود: شبکه آبرسانی، برق و گاز شهرک بنک‌داران جورقان تأمین شده و زیرسازی و آسفالت این شهرک درحال انجام است.

مدیر اداره کار شهرستان همدان نیز در ادامه از اشتغالزایی ۱۷۷۲ نفری در سه ماهه ابتدای امسال خبرداد و گفت: تعهد شهرستان همدان در سه ماهه امسال ۱۵۷۴ مورد بوده که ۱۱۳ درصد تحقق یافته به طوریکه ۱۷۷۲ مورد شغل جدید در همدان ایجاد شده است.

شعبانلو با بیان اینکه تعهد اشتغال شهرستان همدان در سال ۹۹ ایجاد ۶۲۹۶ شغل است، اظهار کرد: با ایجاد ۱۷۷۲ شغل در سه ماهه ابتدای سال ۲۸ درصد از تعهد شهرستان در سالجاری محقق شده است.

وی با اشاره به وجود ۱۳۷۷ بیمه شده جدید در شهرستان همدان، تصریح کرد: در سه ماهه ابتدای امسال ۷۴۴ بیمه شده اجباری جدید و ۶۳۳ مورد بیمه شده روستایی در شهرستان همدان به ثبت رسیده است.

مدیر اداره کار شهرستان همدان درباره پرداخت تسهیلات کرونایی به مشاغل آسیب‌دیده شهرستان، یادآور شد: ۸۰۴ میلیارد تومان سهیمه تسهیلات کرونایی به استان همدان اختصاص داده شده است که واحدهای مشمول تسهیلات کرونایی در این استان ۳۳ هزار و ۴۸۶ کارگاه بوده که تا کنون ۴۰۸۹ واحد معادل ۱۲ درصد از واحدهای مشمول به بانک ها معرفی شده‌اند.

شعبانلو با بیان اینکه بیش از ۳۰ درصد از کارگاه‌های شهرستان مشمول دریافت تسهیلات کرونایی هستند، اظهار کرد: در شهرستان همدان ۱۱ هزار و ۸۳۷ بنگاه مشمول دریافت تسهیلات کرونایی هستند که ۱۳۶۵ مورد به مبلغ ۲۵۷ میلیارد ریال ثبت نام موفق در سامانه کارا داشته اند.

وی با اشاره به معرفی ۱۳۴۷ واحد به مبلغ ۲۲۷ میلیارد ریال به بانک های عامل، یادآور شد: ۱۸ واحد با ۳۰ میلیاردریال تسهیلات کرونایی هنوز به بانک ها معرفی نشدند و فعلاً سامانه برای ثبت تقاضای تسهیلات کرونایی باز است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پتروشيمي اشتغالزايي تسهیلات کرونایی تسهیلات کرونایی شهرستان همدان سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۷۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد

صادرات فزاینده فولاد چین به تنش تجارت جهانی دامن زده است.

به گزارش ایسنا، بزرگترین موج صادرات فولاد چین از زمان اشباع جهانی در اواسط دهه ۲۰۱۰، تنش‌های تجاری در سراسر جهان را شعله ور می‌کند زیرا این فلز به طیف وسیع‌تری از مقاصد می‌رسد.

بزرگترین تولیدکننده جهان در سه ماهه اول حدود ۲۶ میلیون تن صادرات داشته است که ۲۸ درصد بیشتر از سال قبل بود زیرا بحران املاک باعث کاهش تقاضای داخلی شده است. آسیای شرقی همچنان بازار اصلی است اما محموله‌ها به هند، خاورمیانه و آمریکای لاتین در حال افزایش است.

صادرات فزاینده در حال تشدید اصطکاک تجاری در سراسر جهان است. جو بایدن خواستار اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر برخی محصولات فولادی چین شده است. در حالی که ایالات‌متحده فولاد بسیار کمی از بزرگترین اقتصاد آسیا می‌گیرد، این بخشی از یک اقدام گسترده‌تر واشنگتن برای عقب‌نشینی در مقابل چیزی است که می‌گوید ظرفیت مازاد چین در صنایع از فلزات تا انرژی خورشیدی است.

بر اساس گزارش، صادرات فولاد به برزیل در سه ماهه اول نسبت به سال قبل ۲۹ درصد افزایش یافت و صادرات فولاد به کلمبیا و شیلی به ترتیب ۴۶ و ۳۲ درصد افزایش یافت. هر سه کشور اقدامات تجاری را برای مقابله با این افزایش آغاز کرده‌اند یا در حال آماده سازی هستند.

چین از سال ۲۰۱۹ هر سال حدود یک میلیارد تن فولاد تولید می‌کند اما رکود سریع در فعالیت‌های ساختمانی در سال گذشته کارخانه‌ها را با مشکل مواجه کرده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، صادرات فولاد چین به مصر در سه ماهه اول ۹۵ درصد افزایش یافت، در حالی که صادرات فولاد به امارات‌متحده عربی ۸۱ درصد افزایش یافت. این کشور در حال حاضر سومین مقصد بزرگ فولاد چین پس از ویتنام و کره جنوبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • ۱۵۴ پنل خورشیدی در روستاهای دیلم راه اندازی می‌شود
  • راه اندازی هفت ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • راه‌اندازی ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • رتبه نخست استان همدان در تحقق اشتغال به رزن رسید
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳