Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@22:42:08 GMT

سه روش برای بازگشایی مدارس خراسان جنوبی تعریف شد

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۵۹۲۹۷

سه روش برای بازگشایی مدارس خراسان جنوبی تعریف شد

 محمدعلی واقعی روز دوشنبه در دومین نشست شورای آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی که به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در سالن شهید ماژانی استانداری برگزار شد افزود: در صورت وضعیت سفید جشن بازگشایی مدارس به میزبانی یکی از شهرستان‌های خوسف، نهبندان، سرایان، زیرکوه و سربیشه با حضور استاندار و اعضای شورای آموزش و پرورش استان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در صورت اعلام وضعیت زرد از سوی ستاد مقابله با کرونا، از ۲ روش حضوری و مجازی استفاده می‌شود به این صورت که کلاس‌های درس با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی و با نصف جمعیت کلاس‌ها تشکیل می‌شود و فعالیت مدارس به دلیل افزایش تعداد کلاس‌ها به صورت زوج و فرد خواهد بود و همزمان نیز خدمات از طریق فضای مجازی ارایه خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: همچنین در صورت اعلام وضعیت قرمز ارایه خدمات و فعالیت‌های آموزشی و پرورشی از طریق فضای مجازی است و در مناطق روستایی و عشایری محروم از اینترنت و فضای مجازی به صورت توزیع درسنامه و بسته‌های غیر برخط انجام می‌شود.

وی آموزش در خانه، فعالیت در مدرسه، تقویت آموزش مجازی و سواد رسانه‌ای را مهمترین سرفصل‌های آموزش و پرورش خراسان جنوبی در سال تحصیلی جدید برشمرد و با اشاره به تشکیل ستاد بازگشایی مدارس گفت: آموزش و پرورش استان از آمادگی کامل برای بازگشایی مدارس از ابتدا یا نیمه شهریور ماه سال جاری برخوردار است.

واقعی عنوان کرد: مدت زمان تدریس در فضای مجازی برای هر کلاس در دوره ابتدایی ۳۰ دقیقه و برای متوسطه ۳۵ دقیقه خواهد بود.

وی افزود: تا قبل از این امکان صدور گواهینامه المثنی برای افرادی که گواهینامه‌هایشان به دلایل مختلف از قبیل سیل، زلزله، آتش‌سوزی و سایر موارد مفقود شده یا از بین رفته بود، وجود نداشت و این افراد در ادامه تحصیل به ویژه در کشورهای دیگر به مشکل بر می‌خوردند لذا از امسال امکان گواهینامه المثنی برای این افراد فراهم شده است.

وی از اجرای طرح آجر به آجر در آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز خبر داد و گفت: در این طرح که یکی از بسته‌های طرح تحولی در زمینه جلب مشارکت‌های مردمی است، کمک‌های خرد مردم اعم از فرهنگیان، دانش‌آموزان، بازاریان، کسبه و سایر اقشار مردم که قصد کمک به امر مقدس مدرسه‌سازی را داشته ولی تمکن مالی ندارند جمع‌آوری شده و به صورت هدفمند در زمینه مدرسه‌سازی هزینه می‌شود.

دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی از آجر به آجر به عنوان زمینه‌ساز تکمیل پروژه‌های آموزشی یاد و بیان کرد: خیر بودن به ویژه در زمینه تعالی فکر و اندیشه نشانگر وسعت نگاه و شخصیت همه‌جانبه کسانی است که در این مسیر گام بر می‌دارند.

همچنین در این نشست از برنامه سال ۹۹ آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی منطبق با سند تحول بنیادین رونمایی شد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: در این برنامه سالانه اجرای ۱۹۱ برنامه با ۸۳۱ فعالیت منطبق با اهداف و ساحت‌های سند تحول بنیادین تدوین شده است.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خراسان جنوبی دانش‌آموزان پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خراسان جنوبی دانش آموزان مدارس ویروس کرونا سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خراسان جنوبی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۹۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ مدیرکل آموزش و پرورش استان در این مراسم آموزش و پرورش را کانون اصلی حرکت به سمت حیات طیبه و به فرموده مقام معظم رهبری، سنگ بنای کشور در نظام تعلیم و تربیت دانست و گفت: آموزش و پرورش مزرعه آینده کشور است، هرآنچه در نظام تعلیم و تربیت کاشته شود در آینده همان درو می‌شود، نگاه و رویکرد ما در مدارس توجه به منویات مقام معظم رهبری بوده و دکترین حرکت ما سند تحول بنیادین است.
ابوالقاسم اکبری با اشاره به اینکه رویکرد نظام اسلامی، تحقق عدالت آموزشی است گفت: ۴۸.۵ درصد مدارس استان در روستا‌ها دایر است و پراکندگی روستا‌ها سبب شده تا ۱۸ مدرسه با یک دانش آموز و یک معلم فعال شود.
۱۴ هزار معلم در ۲ هزا و ۶۱ مدرسه خراسان شمالی ۱۹۳ هزار دانش آموز را زیر نظر داشته و به تدریس مشغول هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • اخذ موافقت ایجاد دو دانشگاه فرهنگیان در خراسان جنوبی
  • آیت‌الله علم‌الهدی‌: حجاب ‌از مدارس در دل دختران نهادینه شود
  • آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود
  • اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • جذب سهمیه ۱۲۸۰ معلم برای خراسان جنوبی
  • ۴۸۰ کودک بازمانده از تحصیل در خراسان جنوبی به چرخه آموزش برگشتند