Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تولید انواع محصولات شرکت زامیاد از گروه خودروسازی سایپا در سه ماهه نخست امسال بیش از ۱۴ درصد افزایش یافت. تاریخ انتشار: 14:58 - 09 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۳۲۳۴

خبرگزاری میزان ـ بر اساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی سایپا، با وجود محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا، تحریم‌های بین المللی و مشکلات اقتصادی تولید انواع خودرو‌های تجاری سبک شرکت زامیاد در سه ماه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۴ درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین گزارش، شرکت زامیاد با توجه به برنامه جامع در حوزه‌های تولید، مهندسی، فروش و افزایش سهم بازار توانست در سه ماهه نخست سال جاری ۷ هزار و ۳۰ دستگاه انواع محصولات سبک شامل ۶ هزار و ۵۵۸ دستگاه انواع وانت زامیاد بنزینی، دوگانه سوز و دیزل، ۲۵۲ دستگاه وانت پیکاپ ریچ، ۲۱۹ دستگاه وانت‌های پادرا بنزینی، پادرا پلاس و ون ایویکو را تولید و عرضه کند.

این میزان تولید در بهار ۹۹ بیشترین تیراژ تولیدی شرکت زامیاد از سال ۹۵ تاکنون بوده و به عبارت دیگر، زامیاد رکوردی جدید در تولید بهاری محصولات خود در ۴ سال گذشته ثبت کرده است.

گفتنی است، شرکت زامیاد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تولید پایدار و مستمر را در دستور کار خود قرار داده است و این انتظار وجود دارد که روند افزایش تولید و تنوع در سبد محصولات، ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: صدور ۲۰۰۰ فاکتور قطعی برای خریداران خودرو‌های طرح فروش ویژه ایام عید سعید فطر

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خودرو اخبار اقتصادی شرکت زامیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۹۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست

ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. - اخبار بازار -

رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو 2024 گفت: شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته 8 میلیون و 800 هزار تن محصول به مشتریان تحویل داده که از این میزان یک میلیون و 400 هزار تن روانه بازارهای صادراتی شده و رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی را  در پی داشته است؛ اما نکته  این است که این اتفاق در زمینه صادرات می‌توانست برای سایر شرکت‌های فولادی نیز رقم بخورد، ولی  ازآنجاکه برخی شرکت‌های فولادی نتوانستند در مقابل سهام‌داران خود در بخش سود و زیان از صادرات محصولات خود دفاع کنند، انگیزه تولید بیشتر و صادرات را از دست دادند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین گفت: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت این است که در سال 1402 حجم واردات ورق فولادی افزایش چشمگیری داشت. ما در بخش واردات ورق‌های سرد، گالوانیزه و رنگی در شرایطی شاهد افزایش واردات بودیم که محدودیت‌های ارزی نیز داشتیم. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ظرفیت‌های تولید و ضریب بهره‌برداری تولید برای ورق سرد در کشور ما 71 درصد، برای ورق گالوانیزه 42 درصد و برای ورق رنگی 28 درصد است. این امر نشان می‌دهد ما در داخل کشور امکان تولید این‌گونه محصولات را داریم؛ اما باید برای تولیدکنندگان شرایطی ایجاد کنیم که رغبت پیدا کنند تولیدات خود را روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنند. قطعاً این حجم واردات مانعی جدی برای تسهیل امر تولید است.

وی عنوان کرد: ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد، اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. از سوی دیگر نیز باید محصولاتی را وارد کنیم که بدانیم نیاز بازار است. در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی در پروژه‌های انتقال آب شکل گرفته و تسریع شده که این پروژه‌ها نیازمند ورق گرم است.

حیدری در پایان یادآور شد: به نظر می‌رسد بهترین مسیر برای واردات این است که ما ارزی را که قرار است از بانک مرکزی صرف واردات محصولات فولادی کنیم، صرف واردات ورق گرمی بشود که قرار است در پروژه‌های انتقال آب مصرف شود. در این صورت قطعاً ظرفیت‌های فولاد مبارکه برای اینکه محصولات خود را به سایر مشتریان عرضه بکند بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی