Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه عکس‌های فیلم سینمایی «درخت گردو» در خانه هنرمندان ایران افتتاح شد

 

به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس، آیین افتتاحیه مجموعه عکس‌های فیلم سینمایی «درخت گردو» که مجید طالبی عکاسی آن را بر عهده داشته است، به بهانه سالروز بمباران سردشت، عصر دیروز (یکشنبه ۸ تیر) با حضور مجید رجبی‌معمار مدیرعامل خانه هنرمندان ایران و محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم «درخت گردو» در گالری زمستان خانه هنرمندان ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایشگاه تا ۲۳ تیر همه روزه (به استثناء شنبه‌ها) از ساعت ۱۵ تا ۲۰ میزبان علاقه‌مندان است.

پیمان معادی بازیگر این فیلم در متنی به مناسبت برگزاری این رویداد هنری نوشته است: «عکاسی سینمایی به عنوان اثری مستقل، سخت پیچیده و چند لایه است. اگر عکس روایتی باشد بر آنچه اتفاق افتاده، سینمای داستانی، به‌خصوص گونه مستند گرای تاریخی، روایتی است بر آنچه می‌توانسته اتفاق بی افتد. از این منظر این عکس‌ها به ما یادآوری می‌کنند که ما آنجا نبوده‌ایم. که این همه ماجرا نبوده. که حتما چیزی جا مانده. ثبت این لحظات ما را به واکنش وا می‌دارند که چگونه به یاد بیاوریم؛ که به یاد آوردن وظیفه آنهایی است که آنجا نبوده‌اند، آنهایى که ندیده‌اند و آنهایى که حتى نشنیده‌اند. باشد که با دیدن این عکس‌ها، لحظاتى چشمانمان را ببندیم، گوشمان را ببندیم و زبانمان را ببندیم. مگر خیال، ابعادِ تاریکیِ فاجعه را برایمان کمی روشن کند.»

 

 

* بازدید رئیس مؤسسه اکو از فرهنگسرای نیاوران

سرور بختی رییس تاجیکستانی موسسه فرهنگی اکو، عصر یکشنبه هشتم تیرماه از فرهنگسرای نیاوران بازدید کرد.

در این بازدید که با مشایعت عباد رضا اسلامی رییس فرهنگسرای نیاوران انجام شد سرور بختی از بخش های مختلف فرهنگسرای نیاوران بازدید و از ظرفیت ها و پتانسیل های مختلف آن آگاه شد.
سرور بختی در پایان این بازدید در گفتگویی، با ذکر این مطلب که در خصوص تاریخچه فرهنگسرای نیاوران و فعالیت های آن بسیار شنیده‌ام، گفت: بسیار خوشحالم که امروز از یکی از مهم ترین مراکز فرهنگی و هنری ایران بازدید می کنم. 
وی افزود: بسیار علاقمندم که با چنین مراکز فرهنگی و هنری در آینده برنامه مشترک فرهنگی و هنری برگزار کنیم. 
رییس موسسه فرهنگی اکو همچنین با اشاره به شیوع بیماری کرونا در جهان ابراز داشت : در جلسه ای که امروز با ریاست فرهنگسرای نیاوران و تنی چند از کارشناسان و اصحاب اهل فن داشتیم طرح های بسیاری را به منظور گسترش فعالیت های فرهنگی و هنری  مطرح کردیم . این طرح ها در غالب اجرای پروژه های ملی، با در نظر گرفتن بیماری کرونا، بنا دارد تا روحیه امید  بخشی را میان مردمان کشورهای حوزه اکو بیش از پیش تقویت کند  
گفتنی است در این بازدید آقایان افضلی مدیر عامل بنیاد رودکی، ایرجی عضو هیئت مدیر بنیاد رودکی، موسوی از سازمان زیبا سازی شهر تهران، بزرگ نیا، احتشام، نظری و محمد رجبی اندیشمند، نویسنده و پژوهشگر حوزهٔ فلسفه هنر حضور داشتند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فیلم سینمایی درخت گردو نمایشگاه عکس فرهنگسرای نیاوران فرهنگی و هنری درخت گردو عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۹۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد

مدرسه ملی روایت سمنان با حضور محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی و دیگر مسوولان ملی و استانی افتتاح و حکم ریاست این مدرسه به حسینعلی جعفری از نویسندگان برجسته این استان تحویل شد.

روایت موثر در جهت‌گیری افکار و جریان‌سازی

مدیر دفتر ادبیات داستانی حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: روایت چیزی است که با آن می‌فهمیم چطور و چگونه عمل کنیم، درک ما را از زندگی بهبود می‌بخشد و در جهت‌گیری افکار موثر است.

بهزاد دانشگر با اشاره به تحقق وعده صادق، افزود: در آستانه تحقق این دستاورد ۲ روایت شکل گرفت یک روایت باید پاسخ داده شود و روایت دیگر در برابر ظلم باید ایستاد.

وی با بیان اینکه روایت اهمیت زیادی دارد، تصریح کرد: روایت می‌تواند عامل پویایی، ایستادگی و مقاومت باشد.

مدیر دفتر ادبیات داستانی حوزه هنری انقلاب اسلامی در توصیف ارزشمندی و جایگاه روایت اظهار کرد: از عواملی که فلسطین همچنان ایستادگی و مقاومت می‌کند دلگرمی آنان به روایت پایداری است.

ادبیات پایداری سرمایه یک ملت است

پیشکسوت حوزه ادبیات پایداری گفت: روایت یا داستان معماری دارد که در ذهن می‌ماند، این ماندگاری زمینه‌ساز اشاعه آن روایت یا داستان است.

مرتضی سرهنگی در این آیین افزود: ادبیات پایداری از دارایی ملی هر کشوری محسوب می‌شود و باید این ادبیات حفظ و به نسل آینده منتقل شود، زیرا گردآوری و حفظ روایت‌ها با هدف اطلاع‌رسانی به نسل آینده جامعه تلاش برای حفظ نظام جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه روایت رشادت‌ها و جانفشانی‌ها برای حفظ کشور در حدانتظار نیست، اضافه کرد: وقتی که جامعه بداند کشور با چه سختی و قیمتی حفظ شد، بدون شک آحاد جامعه به ویژه نسل جوان در حفظ آن بیش از پیش تلاش می‌کنند و قدر می‌دانند.

پیشکسوت حوزه ادبیات پایداری گفت: مدرسه ملی روایت بستری برای بیان روایت‌ها و جانفشانی‌هاست، شاید بتوان با کتاب‌ها قیمت تمام شده جنگ را در آورد، این قیمت هنوز درنیامده است.

رمز ماندگاری روایت انقلاب اسلامی استفاده از زبان هنر است

معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: اگر در جنگ روایت‌ها، روایت درست ارائه نشود، روایت‌ها تحریف خواهد شد.

سعید لشکری در این آیین افزود: روایت انقلاب اسلامی با زبان هنر رمز ماندگاری آن است و مدرسه ملی روایت این راهبرد را دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: مدرسه ملی روایت خلاصه در انقلاب و دفاع مقدس نیست و رویکرد بوم‌گرایانه نیز در این مدرسه مورد توجه است و سمنان میراث‌دار بزرگانی، چون شیخ علاءالدوله سمنانی، بایزید بسطامی، شیخ ابوالحسن خرقانی است و با تکیه بر میراث‌داری و ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نیروی انسانی، این دیار برای راه‌اندازی مدرسه ملی روایت انتخاب شد.

معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: پیش‌بینی می‌شود طی پنج ساله آینده کتاب‌های زیادی در روایت بزرگان و شهدای استان سمنان نوشته شود.

حفظ هویت و اصالت ملی در سایه روایت درست

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: مدرسه ملی روایت یک ظرفیت ذهنی ارزشمند برای معرفی اصالت و پیشینه این دیار است.

فرج‌الله شوشتری در این آیین افزود: جنگ امروز، جنگ روایت‌هاست و افتتاح مدرسه ملی روایت اقدامی ارزشمند برای ارایه درست روایت‌ها و معرفی هویت و خنثی‌سازی دسیسه دشمنان است.

رییس حوزه هنری سمنان گفت: سمنان استانی روایت نشده در هنر انقلاب است و با وجود ظرفیت‌هایی که دارد در کشور ناشناخته است.

محمداصغرزاده در این آیین افزود: راه‌اندازی مدرسه ملی روایت در خانه تاریخی خطیبی سمنان اقدامی ارزشمند در معرفی ظرفیت‌های این استان است.

وی ادامه داد: خانه تاریخی خطیبی در تملک شهرداری سمنان است که با مرمت مشارکتی این بنا برای چندین سال در اختیار حوزه هنری قرار گرفته و مکان مدرسه ملی روایت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • اجرای طرح سرشاخه کاری درختان گردو در زارچ
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • برپایی نمایشگاه «در آستان بقیع»/ تصاویری از حرم‌های مطهر ائمه(ع) قبل و بعد از تخریب
  • نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج افتتاح شد
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • پرس در اندیشه تغییر ساختار مالکیت باشگاه رئال مادرید
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • افتتاح ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران