Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده انتظامی استان مازندران از دستگیری 2 کلاهبردار اینترنتی که با آگهی استخدام و کاریابی در شبکه‌های اجتماعی از شهروندان کلاهبرداری می‌کردند، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری و به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار "مرتضی میرزایی" با اعلام این خبر گفت: در پی مراجعه شهروندی به پلیس فتای این فرماندهی مبنی بر کلاهبرداری از وی به صورت اینترنتی و برداشت غیرمجاز از حساب بانکی وی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: کاراگاهان و کارشناسان پلیس آگاهی با انجام تحقیقات از مالباخته در بررسی‌های اطلاعاتی و فنی دریافتند، افرادی ناشناس در شبکه‌های اجتماعی با تبلیغات و آگهی کاریابی و استخدام در شرکت‌های مختلف و هدایت افراد به درگاه جعلی بانک برای پرداخت هزینه ثبت نام اولیه اقدام به دریافت اطلاعات حساب بانکی آنان می‌کنند.

فرمانده انتظامی استان مازندران، اظهار کرد: ماموران پلیس فتا با دریافت این اطلاعات و شناسایی متهمان به کلاهبرداری رد این افراد را در یکی از استان‌های مرکزی کشور شناسایی کردند.

سردار میرزایی افزود: با هماهنگی قضائی ماموران پلیس فتا با شناسایی مخفیگاه متهمان این افراد را در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه در یکی از شهرستان‌های مرکزی کشور دستگیر کردند که در بازرسی از مخفیگاه یکی از متهمان ۲۷ عدد سیم کارت، ۷ دستگاه تلفن همراه، ۴ قطعه سکه بهار آزادی و مبلغ ۴۴ میلیون ریال وجه نقد کشف شد.

وی با بیان اینکه متهمان در تحقیقات پلیس به بزه انتسابی و کلاهبرداری ۳ میلیارد و ۴۲۰ میلیون ریالی اقرار کردند، افزود: متهمان با ایجاد درگاه جعلی بانکی در شبکه‌های اجتماعی و هدایت افراد به این درگاه جعلی بانکی اطلاعات حساب بانکی شهروندان را سرقت و اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنان می‌کردند.

انتهای پیام/۸۶۰۴۱/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: فرمانده انتظامی استان مازندران مرتضی میرزایی حساب بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۱۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجادشده در طرح مالیات بر سوداگری گفت: شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

وی افزود: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به‌شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده است، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده است و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم، به‌طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه‌تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند، بنابراین این‌طور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم‌دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است، به‌عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳
  • انهدام شرکت هرمی کیونت در کرج
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • بازداشت سرایدار خیانتکار یک مزون در شمال تهران
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • متهمان به قتل در آمل دستگیر شدند
  • دستگیری دو متهم به قتل در آمل