Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‎الاسلام والمسلمین درویشیان با حضور در برنامه «مصباح» شبکه قرآن و معارف سیما با موضوع واکاوی چگونگی نظارت بر دستگاه‌های فرهنگی و اجتماعی اظهار کرد: معتقدیم پیگیری موضوعات فرهنگی و اجتماعی بعضا از اقدامات اقتصادی مهمتر است.
رییس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: بخش عمده‌ای از فعالیت سازمان بازرسی نظارت بر نهاد‌های فرهنگی و اجتماعی را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: تمام وظایف، تکالیف و ماموریت‌های دستگاه‌های فرهنگی و اجتماعی مشمول نظارت سازمان بازرسی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین درویشیان با بیان اینکه یکی از ماموریت‌های فوق‌العاده‌ای که بادستور ریاست قوه قضاییه در دستور کار سازمان بازرسی قرار گرفت مسئله عفاف و حجاب است، ادامه داد: در قانون ۳۱۰ وظیفه برای ۲۴ دستگاه اجرایی مرتبط با عفاف و حجاب تعیین شده است.

وی بیان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد ۱۰۰ وظیفه از این وظایف را دستگاه‌های مختلف انجام نداده‌اند.

رییس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: گزارش مفصلی از وظایف انجام شده و نشده در این حوزه به دستگاه‌های مربوطه ارسال شده است.

وی در ادامه صحبت های خود با بیان اینکه در حوزه قرآن به موضوعاتی ورود کردیم و پیشنهاد‌هایی ارائه کردیم که اجرایی شد؛ افزود: ازجمله نظارت بر نمایشگاه‌های و جشنواره‌های قرآنی که اشکالات با پیشنهاد‌های ارائه شده ازسوی سازمان بازرسی مرتفع شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین درویشیان ادامه داد:بحث خارج کردن فعالان قرآنی از پوشش صندوق بیمه هنرمندان پیگیری شد و اجازه داده نشد تا این فعالان از پوشش بیمه خارج شوند و با پیگیری‌های صورت گرفته، پیشنهاد شد تا کانون‌های فرهنگی مساجد ثبت شوند و شخصیت مستقل حقوقی داشته باشند.

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: یکی از اقداماتی که در سال‌های گذشته انجام شده و موردتاکید رهبر انقلاب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که ما از روز اول اجرایی شدن این سند را در دستورکار قرارداده و پیگیری کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: پیشنهاد‌هایی درباره پیگیری مفاد این سند ارائه دادیم؛ یکی از پیشنهاد‌های ارائه شده که پیش‌تر مغفول مانده بود ارائه گزارش آموزش و پرورش به شوارای عالی آموزش و پرورش بود که با پیگیری سازمان بازرسی اصلاحاتی درخصوص چاپ کتب درسی صورت گرفت؛ پیشنهاد شد برای جلوگیری از تحمیل هزینه‌های اضافی به مردم این کتب به‌صورت اینترنتی به فروش برسد که موجب صرفه‌جویی ده‌ها میلیاردی در آموزش و پرورش شد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور اظهار کرد: رشد نرخ جمعیت اوایل دهه ۶۰ بالای ۳ درصد بوده و امروز متاسفانه به زیر یک درصد رسیده است.

وی گفت: دستگاه‌های مختلف تکالیفی در اجرای سیاست‌های کلی جمعیت [ابلاغی رهبر انقلاب]داشتند که به‌طور جدی به این موضوع ورود کردیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین درویشیان با بیان اینکه گام اول درخصوص غربالگری بانوان باردار بوده که این غربالگری طبق ضوابط انجام بگیرد، اظهار کرد: بخشنامه‌ای اخیرا ازسوی وزارت بهداشت ابلاغ شد که غربالگری بانوان باردار طبق ضوابط انجام شود که تا به حال اشکالات فراوانی داشت.

وی افزود: چند هزار جنین سالم در سال به علت بی توجهی به غربالگری صحیح سقط می‌شدند و از این رو گام‌های بعدی را نیز دنبال می‌کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین درویشیان با اشاره به این موضوع که؛ یکی از اثرات اقدامات سازمان بازرسی در حوزه فرهنگی بحث تغسیل و تدفین جانباختگان کرونایی بود که در ماه‌های ابتدایی [شیوع کرونا]بدون غسل دادن و برخلاف نظر مراجع عظام تقلید تدفین می‌شدند، گفت: با پیگیری ما و همکاری وزارت بهداشت این کار انجام شد و اکنون موردی نداریم که بدون تغسیل، تدفین انجام شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رئیس سازمان بازرسی کل کشور دستگاه فرهنگی پارسی خبر رییس سازمان بازرسی کل کشور فرهنگی و اجتماعی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۴۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، رضا افلاطونی در نشست با فرمانده و کارکنان یگان حفاظت اراضی کشاورزی افزود: تلاش داریم در طرح حفاظت از اراضی کشاورزی مردم و سایر دستگاه‌ها ونهاد‌ها با سازمان امور اراضی کشور همکاری و برای انجام این کار مردم باید اعتماد کنند.

رئیس سازمان امور اراضی کشور اظهارداشت: همچنین باید به نیاز‌های مردم در حوزه گردشگری توجه و مناطقی تحت عنوان شهرک‌های گردشگری در خارج از اراضی کشاورزی فراهم شود تا خسارتی به اراضی کشاورزی وارد نشود.

وی تصریح کرد: برون‌سپاری فعالیت‌ها در حوزه اجرای احکام تبصره دو، نظارت دقیق بر فعالیت یگان حفاظت استان‌ها، اجرای گشت مشترک یگان حفاظت با سایر دستگاه‌های متولی زمین، هوشمندسازی نظارت و پایش هوشمند اراضی کشاورزی از مهمترین برنامه‌های یگان حفاظت برای سال جدید است.

فرمانده یگان حفاظت در ۳۴ شهرستان جدید استقرار می‌یابد

سرهنگ اکبر امینی فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی گفت: در سال جدید در ۳۴ شهرستان بحرانی کشور از بابت ساخت‌وساز‌های غیرمجاز، فرمانده یگان حفاظت اراضی منصوب خواهد شد.

وی افزود: تاکنون سامانه رصد و پایش هوشمند اراضی کشاورزی در ۳۱ استان راه‌اندازی شده و در سال جاری در استان سیستان و بلوچستان نیز راه‌اندازی خواهد شد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار وام ازدواج هستند
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار تسهیلات ازدواج هستند
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا