Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتحادیه اروپا نام ۱۱ مقام ونزوئلایی را به بهانه آنچه نقش داشتن آن‌ها در «تضعیف دموکراسی و حاکمیت قانون» در ونزوئلا خوانده، به فهرست افراد تحت تحریم خود افزود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از ریانووستی، اتحادیه اروپا روز دوشنبه از قرار گرفتن نام 11 مقام ارشد دولت ونزوئلا در فهرست افراد تحت تحریم این اتحادیه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه‌ای که شورای اروپا در خصوص تحریم این مقامات ونزوئلایی منتشر کرده، آمده است: «شورای اروپا امروز دوشنبه 11 نفر دیگر از مقامات ونزوئلا را به دلیل نقش آنها در اقدامات و تصمیماتی که به تضعیف دموکراسی و حاکمیت قانون در ونزوئلا منجر می‌شود، به فهرست افراد مشمول اقدامات محدودکننده [تحریم] اضافه می‌کند.»

شورای اروپا در ادامه این بیانیه افزوده است: «تحریم‌ها علیه این افراد شامل ممنوعیت سفر و مسدود شدن دارایی‌ها می‌شود. هدف این تحریم‌ها افراد هستند و عموم مردم تحت تأثیر آنها قرار نمی‌گیرند.»

تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ونزوئلا از اواخر سال 2017 (پاییز 1396) آغاز شده است. این تحریم‌ها شامل تحریم‌ تسلیحاتی علیه دولت قانونی ونزوئلا و همچنین ممنوعیت سفر و مسدود شدن دارایی‌های مقامات ونزوئلایی می‌شود.

کشورهای اروپایی به همراه آمریکا و متحدانشان در منطقه آمریکای لاتین، تلاش می‌کنند با سرنگونی نیکلاس مادور رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا، مهره دست‌نشانده خود را جایگزین وی کنند.

با این حال «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور قانونی ونزوئلا تأکید کرده است که تسلیم فشارهای واشنگتن و متحدانش نخواهد شد و جایگاه قانونی خود را به مهره مد نظر غربی‌ها واگذار نخواهد کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دولت ونزوئلا اتحادیه اروپا دموکراسی تحریم اتحادیه اروپا تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۴۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط

رگولاتورهای اتحادیه اروپا قرار است تحقیقاتی را درباره عملکرد شرکت متا در مقابله با نشر اطلاعات غلط در پلتفرم‌های شبکه اجتماعی این شرکت، آغاز کنند.

به گزارش ایسنا، روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از دو منبع آگاه نوشت: رگولاتورهای اروپایی گمان می‌کنند که مدیریت محتوای شرکت آمریکایی متا، برای متوقف کردن نشر تبلیغات سیاسی که فرآیندهای انتخاباتی را در معرض خطر تضعیف قرار می‌دهد، کافی نبوده است.

اما انتظار نمی‌رود کمیسیون اروپا در بیانیه خود، به روسیه اشاره کند و تنها به دستکاری اطلاعات توسط عوامل خارجی، اشاره خواهد کرد. شرکت متا و کمیسیون اروپا در این باره توضیحی ندادند.

پیش از این گزارش شده بود شرکت متا که مالک فیس‌بوک است، تیمی برای مقابله با نشر اطلاعات غلط و سوءاستفاده از هوش مصنوعی در آستانه انتخابات پارلمانی اتحادیه اروپا در ژوئن، تشکیل خواهد داد. مارکو پانچینی، مدیر امور اتحادیه اروپای متا در یک پست وبلاگ اعلام کرد تا نزدیک شدن به زمان انتخابات، ما مرکز فعالیت‌های انتخاباتی را برای شناسایی تهدیدهای احتمالی و خنثی کردن فوری آنها، فعال خواهیم کرد.

بر اساس گزارش رویترز، ده‌ها کشور در سراسر جهان از جمله انگلیس، اتریش و گرجستان، رهبران جدیدی را در سال ۲۰۲۴ انتخاب می‌کنند. انتخابات‌های پارلمان اروپا هم در ژوئن برگزار می‌شود. اما نگرانی‌هایی نسبت به مداخله در انتخابات و انتشار محتوای گمراه‌کننده با کمک هوش مصنوعی،‌ وجود دارد.

رشد سریع هوش مصنوعی مولد که می‌تواند متن، تصاویر و ویدئو را در چند ثانیه تولید کند، این واهمه را ایجاد کرده که فناوری جدید ممکن است امسال، برای مختل شدن انتخابات در سراسر جهان مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • واکنش رئیس‌جمهور ونزوئلا به سرکوب دانشجویان آمریکا
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • دیوان بین‌المللی کیفری بدون حمایت آمریکا نمی‌تواند علیه اسرائیل اقدام کند
  • ترکیه از نخست‌وزیر هلند برای دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • دستگیری ۲۲ عضو یک شرکت هرمی در نوشهر
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند