Web Analytics Made Easy - Statcounter

سال گذشته، صادرات گاز ایران با ثبت جهشی 26 درصدی، حدود 3/6 میلیارد مترمکعب افزایش یافت.

 

به گزارش «انرژی امروز» از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، حسن منتظرتربتی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اعلام این خبر و اشاره به ثبت رکوردهای جدید تولید، انتقال، توزیع و صادرات گاز در سال 98، از ثبت رکورد بی‌سابقه صادرات گاز طبیعی کشور در این  سال خبر داد و گفت: سال گذشته، مصرف تجمعی گاز مشترکان خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده حدود 10 میلیارد مترمکعب افزایش یافت، اما با وجود ثبت رکوردهای جدید مصرف، گاز مشترکان خانگی شهری و روستایی قطع یا با افت فشار روبرو نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان این‌که در چهار ماهه پایانی پارسال، متوسط مصرف گاز خانگی روزانه 55 میلیون مترمکعب در روز افزایش نسبت به مدت مشابه سال 97 داشت، تصریح کرد: اما با وجود، سال گذشته، رکورد جدیدی برای صادرات گاز کشور به ثبت رسید.

 

معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان اینکه سال 98 متوسط صادرات تجمعی گاز حدود 3 میلیارد و 600 میلیون مترمکعب افزایش نسبت به سال 97 داشته، بیان کرد: در مجموع، سال گذشته، صادرات گاز ایران جهشی 26 درصدی را نسبت به سال 97 تجربه کرده است.

 

وی با بیان این‌که سال گذشته کل برداشت گاز از منابع، حدود 270 میلیارد مترمکعب بوده است، تاکید کرد: همزمان با افزایش مصرف گاز و توسعه شبکه خطوط لوله و بهره برداری از تاسیسات جدید تقویت فشار، در مجموع، گازی تولید نشد که برای انتقال و توزیع آن مشکلی وجود داشته باشد.

 

تربتی یکی از مهم‌ترین برنامه‌های اولویت دار سال 99 شرکت ملی گاز ایران را، ساخت و توسعه شبکه گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد و افزود: بر اساس برنامه زمان‌بندی شده، امیدواریم تا آذرماه امسال گازرسانی به شهر زاهدان به پایان برسد، ضمن آن که ساخت خطوط لوله انتقال گاز در سایر شهرهای این استان هم تکمیل و به تفکیک اولویت، در مدار بهره‌برداری قرار گیرد.

 

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران همچنین با اعلام اینکه شیوع ویروس کرونا تاکنون تأثیری در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای یا تعمیرات صنعت گاز کشور نداشته، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی که از سال گذشته انجام شده و با تأمین منابع مالی و اجرای تمامی پروتکل‌های بهداشتی، شیوع کرونا اختلالی در روند توسعه و اجرای پروژه‌های جدید توسعه و تعمیراتی شرکت ملی گاز ایران ایجاد نکرده است.

 

معاون وزیر نفت در امور گاز در پایان، با یادآوری این‌که توسعه هوشمندانه شبکه گاز در سال‌های گذشته تاکنون، منجر به افزایش پایداری و تاب‌آوری شبکه انتقال و توزیع گاز کشور شده، خاطرنشان کرد: سال گذشته با وجود جهش بی‌سابقه مصرف روزانه گاز در بخش خانگی و تجاری، گاز هیچ شهر یا روستایی با افت یا قطعی روبرو نشد؛ زیرا با ساخت خطوط لوله و تاسیسات جدید تقویت فشار، وضعیت درختی شبکه گاز از بین رفته است.

برچسب هاشرکت ملی گاز ایران (NIGC)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران NIGC آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو شرکت ملی گاز ایران میلیارد مترمکعب مترمکعب افزایش صادرات گاز سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۵۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران

تین نیوز

توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای می تواند تأثیر بسیار مهمی بر رونق اقتصادی ایران داشته باشد. این توسعه می تواند به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر اقتصاد کشور تأثیرگذار باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مرکز مدیریت راه های کشور، برخی از تأثیرات مهم توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای بر رونق اقتصادی ایران عبارتند از:

1. افزایش ترافیک و حرکت آسان تر کالا و مسافران: با توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای، حرکت کالا و مسافران به صورت آسان تر و سریع تر انجام می شود که می تواند باعث افزایش تجارت و تبادلات اقتصادی شود.

2. افزایش فرصت های شغلی: توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای منجر به ایجاد فرصت های شغلی در صنایع مختلف مرتبط با حمل و نقل، مانند حمل و نقل، خدمات پشتیبانی، تولید قطعات خودرو و غیره می شود.

3. افزایش توسعه مناطق مختلف: با توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای، مناطق مختلف کشور بهبود یافته و به سرعت توسعه پیدا می کنند، که این می تواند به تعادل توسعه مناطق کمک کند.

4. کاهش هزینه ها: با بهبود شبکه های حمل و نقل جاده ای، هزینه های حمل و نقل کاهش پیدا می کند که می تواند به افزایش سودآوری کسب وکارها و کاهش هزینه های تولید منجر شود.

5. افزایش رقابت پذیری: توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای باعث افزایش رقابت در بازار محصولات و خدمات می شود که این می تواند به بهبود کیفیت و قیمت محصولات منجر شود.

بنابراین، توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای می تواند به رونق اقتصادی ایران کمک کند و به توسعه صنعت، تجارت، سرمایه گذاری، اشتغال و سودآوری کسب و کارها کمک کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • ذخیره سازی پنج میلیون متر مکعبی رواناب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان