Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از لرستان، محمود ثمینی گفت:در شرایط کنونی که تخصیص اعتبارات به سختی صورت می پذیرد اقدامات عمرانی بسیار خوبی توسط این اداره کل صورت پذیرفته و نیاز است تلاشها در این خصوص بیشتر شود.

وی تاکید کرد: از آنجا که جمعیت استان و به خصوص مرکز استان در حال افزایش است اماکن فرهنگی و هنری نیز باید به تناسب این افزایش، رشد داشته باشند و علی رغم تلاشهای انجام شده تناسب خوبی در این زمینه در استان وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثمینی ادامه داد:به هر میزان مراکز فرهنگی و هنری در استان افزایش یابد، آسیب های اجتماعی و بزهکاری کاهش می یابد و لازم است فعالیت های فرهنگی و هنری به مناطق حاشیه نشین و کمتر توسعه یافته شهرهای استان سوق داده شده تا اقشار مختلف بتوانند از آثار آن بهره‌مند شوند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان افزود: فرمانداران می بایست به فعالیت های فرهنگی نگاه ویژه ای داشته و از ظرفیت شهرداری ها در راستای افزایش سطح برنامه های این حوزه استفاده کنند.

وی سپس با اشاره به کیفیت مطلوب فعالیت های فرهنگی و هنری صورت گرفته در فضای مجازی طی چند ماه گذشته و از زمان شیوع ویروس کرونا، ابراز داشت: در این زمینه نیازمند تغییر سبک زندگی و بسیاری از عادات گذشته هستیم و بر همین اساس باید سطح آگاهی فرهنگی مردم را نسبت به این تغییرات، بالا برد.

در بخش دیگری از این نشست فرماندار خرم آباد با اشاره به ظرفیت غنی لرستان در زمینه فرهنگی و هنری، گفت: شاکله اصلی توسعه فرهنگ است و خوشبختانه در دوره ی جدید مدیریت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، فعالیت ها و برنامه های متنوع و موثری به اجرا در آمده و ما از تمام این فعالیت ها حمایت می کنیم.

طولابی اظهار داشت: در شورای برنامه ریزی استان و شهرستان از پروژه های عمرانی این حوزه در مرکز خرم آباد حمایت می کنیم و تمام تلاش خود را برای افزایش اعتبارات عمرانی صرف خواهیم کرد.

در پایان این دیدار احمد حسین فتایی، مدیر کل ضمن تشکر از حضور دلگرم کننده معاون استاندار لرستان و فرماندار خرم آباد، گفت: علاوه بر پروژه های عمرانی شهرستان های استان، دو پروژه ی مهم در مرکز استان وجود دارد که نیازمند حمایت ویژه ی مسئولین استانی و اختصاص اعتبارات لازم است تا فضای تخصصی فرهنگی و هنری استان ارتقاء یابد.

وی تصریح کرد: آغاز به کار پروژه تالار مرکزی خرم آباد شامل سه سالن ۸۰۰- ۴۰۰ و ۲۰۰ نفره از سال ۱۳۸۹ آغاز شده و تاکنون فقط بیست درصد پیشرفت فیزیکی داشته که با پیگیری های صورت گرفته و قول مساعد استاندار لرستان و ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قرارشده امسال در ردیف بودجه های استانی قرار بگیرد و در این خصوص نیازمند حمایت بیشتر مسئولین استان هستیم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان ادامه داد: پروژه ساخت هنرستان هنرهای زیبای خرم آباد، دیگر پروژه مهم هنری در مرکز استان است که ۶۰ درصد پیشرفت داشته و نیازمند اعتبارات جدید است تا با بهره برداری از آن زمینه ارتقاء آموزش های هنری فراهم آید.

فتایی در پایان خاطر نشان ساخت: بنا بر ارزیابی صورت پذیرفته توسعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در طی سه ماهه گذشته در زمینه برگزاری و اجرای فعالیت های فرهنگی، هنری و قرآنی، لرستان در بین استانهای غرب کشور در صدر قرار گرفته که نتیجه تلاش مجموعه همکاران است.

46

کد خبر 1404942

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان لرستان فعالیت های فرهنگی فرهنگی و هنری خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۶۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود

ایسنا/همدان فرماندار ویژه ملایر نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» را یک رویداد بزرگ فرهنگی و هنری در ملایر طی هفته اخیر دانست و گفت: با توجه به کمبود سالن موسیقی در ملایر،چند پروژه فرهنگی در دست اقدام داریم و یکی از طبقات در یکی از پروژه ها به سالن کنسرت اختصاص داده خواهد شد.

سلمان اسماعیلی شامگاه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر اظهار کرد: ملایر در این دوره میزبان گروه های موسیقی غرب کشور بود و از همین حالا به فکر میزبانی جشنواره موسیقی های سنتی در سطح ملی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه یک سالن به روز، مجهز و در شان مردم تحت عنوان سالن کنسرت پیش بینی خواهد شد، افزود: این سالن به سرعت ساخته می‌شود و تقدیم مردم فرهنگ دوست ملایر خواهیم کرد.

اسماعیلی تصریح کرد: از دیرباز روح و نگاه ما با فرهنگ ها و هنرهای مختلف از جمله هنر پر رمز و راز موسیقی و شعر در هم آمیخته است و اصالتا و ذاتا علاقمند به موسیقی به ویژه موسیقی سنتی هستیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از این سازها متعلق به ایران است، گفت: محاسبات پیدا و پنهان موسیقی و پیامی که منتقل می‌کند نشان می‌دهد این هنر با ذات ما هماهنگی دارد و ابزار آلات موسیقی مبتنی بر علم، هندسه و مضامین بلند عرفانی طراحی می شوند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره بزرگ «شب های موسیقی تاک» مطرح کرد: قصد داریم سال آینده این جشنواره را در سطح ملی برگزار کنیم.

فرشاد کشاورزیان به حضور چهار استان همدان، لرستان، مرکزی و کرمانشاه در این جشنواره اشاره و تصریح کرد: این جشنواره در سطح منطقه‌ای بود و اساتید مطرح کشوری و هنرمندانی از تهران در این جشنواره حضور داشتند.

کشاورزیان خاطرنشان کرد: وجود ۲۵۰ کارگاه ساز سازی در ملایر می تواند در کنار مبلمان منبت و انگور یک‌ برند ملی برای این شهرستان باشد.

دبیر جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» نیز اظهار کرد: طی جشنواره در پنج حوزه اجرای صحنه‌ای داشتیم و همزمان با آغاز به کار جشنواره، دومین نمایشگاه ساز و صنایع دستی در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد افتتاح شد و بعدازظهر هر روز کارگاه‌ها و ورک‌شاپ و تور گردشگری برگزار شد.

رضا قدسی با بیان اینکه در این جشنواره ۳۸۰ هنرمند حضور داشتند که ۲۸۰ نفر از فعالان عرصه موسیقی هستند ساخت یک سالن برای اهالی موسیقی را یکی از مطالبات مهم هنرمندان حوزه موسیقی در شهرستان خواند.

قدسی همچنین از حمایت‌های شهردار و شورای اسلامی شهر ملایر و خانه خلاق رُجا با ۶۰ هنرمند در ملایر و آموزشگاه موسیقی همراز قدردانی کرد.

وی همچنین خواستار حمایت مدیران و مسئولان فرهنگی و هنری شهرستان برای برگزاری این جشنواره در سطح ملی شد و افزود: در ملایر ۲۵۰ کارگاه ساز سازی شناسایی کردیم و امیدواریم ملایر بعنوان شهر ساز سازی در سطح ملی معرفی شود.

هادی فیض منش، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز تاکید کرد: علاوه بر نام ملایر با منبت و تاک، ملایر باید شهر سازها شود و امیدواریم هر ساله این جشنواره در ملایر برگزار شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دورود منصوب شد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • ارتقای سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان در دستور کار قرار دارد
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد