Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان مازندران در مجلس یازدهم، خواستار اقدام فوری دولت در ممانعت از واردات برنج خارجی به کشور شد و گفت: عدم سیاست قاطع دولت در حمایت از برنج‌کاران در سال‌های اخیر به کاهش انگیزه آنان در عرصه تولید منجر شده است.

علی کریمی‌فیروزجایی در گفت‌‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری با اعلام اینکه مازندران به‌عنوان قطب تولید محصولات استراتژیک کشاورزی از جمله برنج از توانایی بالایی در تامین نیازهای غذایی کشور برخوردار است، اظهار کرد: سالانه بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰ هزار تن محصول شلتوک و ۹۵۰هزار تن انواع برنج سفید که تامین کننده ۴۴ درصد نیاز داخلی است، در این استان تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*جولان واسطه‌ها و دلالان

رئیس مجمع نمایندگان مازندران در مجلس یازدهم، جولان واسطه‌ها و دلالان و نیز عدم سیاست حمایتی دولت از برنج‌کاران را به‌عنوان مشکلات جدی زارعان این محصول برشمرد و یادآورشد: عدم سیاست قاطع دولت در حمایت از برنج‌کاران در سال‌های اخیر به کاهش انگیزه آنان در عرصه تولید منجر شده است.

*ممانعت از واردات برنج طی ماه‌های مرداد تا آذر

کریمی فیروزجایی از اتحاد نمایندگان شمالی خانه ملت در جلوگیری از واردات برنج خبرداد و افزود: نمایندگان شمال کشور از دولت می خواهند که از مرداد تا آذرماه هر ساله از واردات برنج خارجی به کشور ممانعت کند.

نماینده مردم بابل در مجلس یازدهم همچنین با انتقاد از افزایش بی‌رویه نهاده‌های زراعی و بالارفتن هزینه‌های کشت محصولات کشاورزی، گفت:  دولت باید با افزایش یارانه‌های حمایتی اقتصادی کردن محصولات استراتژیک کشاورزی را عملیاتی کند.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: جلوگیری از واردات برنج خارجی واردات برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۷۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد

بر اساس مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن خام در فهرست کالاهای مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اصلاحیه مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن به فهرست کالاهای مشمول دریافت ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد.

در فهرست قبلی انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولدهای دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد.

در فهرست قبلی برنج و روغن از فهرست کالاهای مشمول ارز ترجیحی حذف شده بود که با پیگیری مسئولان وزارتخانه جهاد کشاورزی دوباره مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی شد.

بنا بر آمار گمرک جمهوری اسلامی سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالاهای اساسی اختصاص می‌یابد.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که واردات این دو محصول با ارز ارزان باعث تعادل قیمت آنها در بازار می‌شود که اختصاص ارز گران‌تر امکان داشت قیمت‌ها را در بازار بالاتر ببرد.

کشور سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند و ۹۰ درصد نیاز روغن را از طریق واردات تأمین می‌کند.

کد خبر 751015

دیگر خبرها

  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود
  • واردات ۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی در ۲ ماه
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟