Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی و عملیاتی مرکز اورژانس تهران با اشاره به تأثیر راه‌های شهر و مبلمان شهری بر کاهش مدت زمان رسیدن بر بالین بیمار گفت: اگر نیاز باشد که نقشه هندسی یک مسیر تغییر کند هماهنگی‌های لازم با شورای هماهنگی ترافیک تمام مناطق، انجام می‌شود.

دکتر سید رضا معتمدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره مدت زمان رسیدن بر بالین بیمار در مرکز اورژانس تهران و تعداد تماس‌های مردمی با این مرکز اظهار کرد: مدت زمان انجام عملیات های اورژانس و رسیدن بر بالین بیمار متناسب با زمان و آب و هوا، متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر در مدت زمان حدود ۱۲ تا ۱۴ دقیقه بر بالین بیمار حاضر می‌شویم.

کاهش چشمگیر زمان رسیدن بر بالین بیمار با اضافه شدن موتورلانس‌ها

وی با اشاره به اینکه مدت زمان بالین بیمار تا حدود سه سال گذشته بین ۱۶ تا ۱۸ دقیقه بود ادامه داد: پیش از اضافه شدن موتورلانس‌ها به ناوگان مرکز اورژانس تهران مدت زمان رسیدن بر بالین بیمار حدود ۱۶ تا ۱۸ دقیقه بود. حتی برای کاهش ۵ ثانیه از زمان رسیدن بر بالین بیمار باید تلاش بسیاری کرد که در این مرکز با اضافه شدن موتور لانس‌ها مدت زمان رسیدن بر بالین بیمار کاهش قابل توجهی داشته است. 

معتمدی به زمان طلایی برای رسیدگی به بیماران قلب و مغزی که بین ۶ تا ۸ دقیقه است، اشاره کرد و افزود: با اضافه شدن موتورلانس‌ها توانسیم این مدت زمان را کاهش دهیم تا سریع تر بر بالین بیمار حاضر شویم.

تجهیزات برابر موتورلانس‌ها و آمبولانس‌ها

وی درباره اینکه آیا موتورلانس‌ها نیز مثل آمبولانس‌ها در رسیدگی به بیمار تاثیر گذار هستند یا خیر ؟ گفت: موتورلانس تمام تجهیزات یک آمبولانس را در حجم کوچک دارد و تکنسین‌های موتورلانس نیز همانند سایر نیروها دارای تحصیلات مرتبط و با تجربه هستند. همچنین زمانی که مریض بدحال باشد موتورلانس و آمبولانس همزمان به محل اعزام می‌شوند و این تفاوت در مدت زمان رسیدن آن‌ها به این دلیل است که با توجه به ترافیک شهر تهران موتورلانس خود را با سرعت بیشتری به محل می‌رساند.  

تصمیم‌گیری دیسپچ‌های اورژانس در خصوص اعزام تکنسین‌ها

معتمدی در خصوص اینکه چه فردی در خصوص اعزام موتورلانس‌، آمبولانس و بالگرد تصمیم گیری می‌کند، گفت: حین تماس با اورژانس اپراتور سازمان حدود یک دقیقه زمان دارد تا تشخیص دهد که وضعیت بیمار اورژانسی است یا خیر. اگر تشخیص بدهد که وضعیت بیمار اورژانسی است به سرعت هم موتورلانس و هم آمبولانس را اعزام می‌کند. درباره بالگرد نیز معمولا مسئول شیفت یا تکنسین‌های آمبولانسی که در صحنه حضور دارند و آموزش‌های لازم را در این خصوص گذرانده‌اند، تصمیم گیری می‌کنند.

وی ادامه داد: با این حال در برخی از موارد همراه بیمار یا مصدوم در شرایط روحی بسیار سختی است، در این موارد اگر نیاز باشد دیسپچ های اورژانس آموزش های لازم را به همراه بیمار ارائه می‌کنند اما با توجه به تعداد تماس‌هایی که با اورژانس گرفته می‌شود نمی‌توانند تا لحظه رسیدن تکنسین‌های اورژانس فرد تماس گیرنده را همراهی کنند. همچنین زمان اعزام آمبولانس اگر تماس گیرنده با موبایل ارتباط تلفنی برقرار کرده باشد برای او پیامک ارسال می‌شود که موجب آرامش خاطرش باشد.

تغییر برخی محورهای شهری برای کاهش زمان رسیدن بر بالین بیمار

معاون فنی و عملیاتی اورژانس تهران در خصوص اینکه محورهای تهران چقدر در مدت زمان رسیدن نیروها بر بالین بیمار موثر هستند و چه چالش ‌هایی را ایجاد کرده‌اند، گفت: طراحی مبلمان شهری، راه‌های شهر و... برای دسترسی اورژانس به محله‌های متفاوت شهر اهمیت بسیاری دارد و این موضوع در مدت زمان رسیدن بر بالین بیمار بسیار موثر است. بنابراین گاهی باید بررسی شود تا اگر نیاز بود تغییراتی در این زمینه انجام شود و در بحران‌ها امدادرسانی به صورت سریع تر انجام شود.

وی ادامه داد: اگر نیاز باشد که نقشه هندسی یک مسیر تغییر کند هماهنگی های لازم با شورای هماهنگی ترافیک تمام مناطق، انجام می‌شود. متاسفانه در برخی موارد ناهماهنگی هایی وجود دارد که معمولا در نهایت با نامه نگاری رفع می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اورژانس بالگرد اورژانس بحران مدت زمان رسیدن بر بالین بیمار اورژانس تهران موتورلانس ها مدت زمان تکنسین ها اضافه شدن اگر نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۷۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پیش‌بینی آمبولانس‌های ویژه شرایط کوهستانی برای کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد جزو استان‌هایی است که باید آمبولانس‌هایی که مخصوص شرایط کوهستانی هستند برای آنها پیش بینی شود.

جعفر میعادفر روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در بدو ورود به شهر یاسوج، از سمت محور یاسوج به شیراز، مورد استقبال رئیس‌، معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت.وی هدف از سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد را بازدید و بررسی خدمات اورژانس بیمارستانی در قسمت‌های مختلف، سایر بازدیدهای میدانی، بازدید از ساختمان مرکزی در حال ساخت و کمک جهت تسریع ساخت این بیمارستان عنوان کرد.

وی اظهارکرد: با توجه به گزارشاتی که از روند ساخت این بیمارستان به دست می‌رسد پیشرفت خیلی خوبی داشته است.

رئیس سازمان اورژانس هوایی کشور تاکید کرد: در بخش اورژانس هوایی نیز بازدیدهایی در یکی از شهرستان‌ها داریم. همین طور بررسی اینکه به چه شکلی می‌توان خدمات را در این استان توسعه داد از دیگر اهداف سفر به این استان است.

به گزارش ایسنا، میعادفر بیان کرد: بعد از نیازهای اولیه آمبولانسی در مناطق صعب العبور باید نسبت به تامین نیازهایی که مربوط به مناطق کوهستانی هستند اقدام کنیم البته در سال گذشته یک دستگاه آمبولانس به این دانشگاه علوم پزشکی تخصیص دادیم اما یک دستگاه آمبولانس کافی نیست و این استان جزو استان‌هایی است که باید آمبولانس‌هایی که مخصوص شرایط کوهستانی هستند برای آنها پیش بینی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح چهارمین پایگاه موتورلانس آذربایجان‌غربی در مهاباد
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • ببینید | اظهارات تکان‌دهنده یک نماینده مجلس؛ بزرگان ما برای درمان مریضی‌شان سریع به اروپا می‌روند اما برای اقتصاد بیمار نه!
  • لزوم پیش‌بینی آمبولانس‌های ویژه شرایط کوهستانی برای کهگیلویه و بویراحمد
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • امدادرسانی به ۷ حادثه دیده در ارتفاعات البرز
  • امدادرسانی به ۶ حادثه دیده در ارتفاعات البرز
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • اعزام بیمار قلبی از سلماس به ارومیه با بالگرد اورژانس هوایی
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان