Web Analytics Made Easy - Statcounter

هند به دنبال این است که در بخش های تولید برق و انرژی های تجدید پذیر به کشوری متکی نباشد و نیازی به واردات نداشته باشد.

به گزارش «انرژی امروز» از Energy Live News، وزارتخانه های نیرو ، انرژی های نو و تجدیدپذیر و مهارت و کارآفرینی از توسعه دهندگان در بخش های مربوطه خواسته اند که از وارد کردن وسایلی که تامین داخلی آنها در دسترس است ، خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اعلامیه بخشی از جهش تولید در هند است. که به دنبال کاهش وابستگی واردات به منظور تقویت تولید داخلی و فرصت های شغلی است.

شری سینگ، وزیر اتحادیه‌ برق، گفت: «از آن جایی که تمام صنعت مخابرات، کارخانجات، مدیریت داده و تمام سرویس‌های اساسی به برق وابسته‌اند و هر گونه بدافزار می‌تواند باعث سقوط کامل سیستم شود، برق بخش بسیار حساس و استراتژیکی به حساب می‌آید. از این رو «خوداتکا» بودن بخش برق از اهمیت بیشتری برخوردار است.»

همچنیپ دولت از سرمایه گذاران خواسته است كه قبل از وارد كردن هرگونه تجهیزات ، به دنبال تأیید قبلی باشند و قرار است از آگوست سال 2020 مالیات برای سفارش های ماژول های خورشیدی ، سلول ها و اینورترها تحمیل كنند.

سرمایه گذاران هندی درخواست کرده اند تا واردات تجهیزات حیاتی مورد نیاز برای پروژه های جاری تا زمانی که ظرفیت داخلی مشابه فراهم شود ، و همچنین برابری نرخ رقابتی مجوز واردات را لغو نکنند.

برچسب هاEnergy Live News بین الملل هند

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: بین الملل هند آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۷۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی رجبی مشهدی با بیان اینکه این اقدام یکی از گام های تعریف شده برای توقف موتور بدهی در صنعت برق است، گفت : پیش بینی می شود با تزریق این مبلغ و اعتبار باقی مانده در حساب های وکالتی شرکت های توزیع در هفته گذشته، شاهد افزایش حجم معاملات در بورس انرژی برای هفته آتی باشیم.

به گفته سخنگوی صنعت برق در هفته گذشته ارزش معاملات برق در بورس انرژی به ۱۲۱ میلیارد تومان رسید.

رجبی مشهدی ادامه داد: در همین راستا ۳۲ شرکت توزیع برق مورد نیاز خود را از بورس خریداری کردند.

وی گفت: همچنین در هفته گذشته سهم نیروگاه های خصوصی از برق عرصه شده در بورس انرژی ۴۶ درصد و سهم نیروگاه های دولتی ۵۴ درصد بوده است.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به عزم وزارت نیرو و شرکت توانیر از اجرای این طرح گفت : بر اساس رویه جدید مالی صنعت برق کشور، تمامی مبالغ واریزی به حساب مدیریت منابع صنعت برق به صورت منظم و به حساب شرکت‌های توزیع و همچنین حساب خرید برق شرکت های توزیع واریز خواهد شد و اکنون شاهد رونق و افزایش حجم معاملات در بورس انرژی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد
  • دست یاری صنعت هسته‌ای به صنعت نفت
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳