Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر پاکستان در کابل اعلام کرد که اسلام‌آباد تلاش می‌کند تا طالبان را به پایین نگه داشتن سطح خشونت‌ها ترغیب کند، با این حال، موانع بر سر آغاز مذاکرات بین‌الافغانی هنوز رفع نشده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «زاهد نصرالله خان» سفیر پاکستان در کابل گفت که انتظار می‌رفت که مذاکرات بین دولت افغانستان و طالبان بزودی آغاز شود اما آزادی 5 هزار زندانی طالبان و کاهش خشونت‌ها موانع نهایی بر سر شروع این گفت‌وگوها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاکستان از بزرگترین شرکای تجاری افغانستان است و نقش کلیدی در تسهیل توافق آمریکا و طالبان برای خروج نیروهای خارجی از افغانستان داشت که کابل در آن گفت‌وگوها دخیل نبود.

قرار بود 10 روز پس از توافقنامه قطر، مذاکرات بین‌الافغانی 20 اسفند سال گذشته آغاز شود اما پافشاری طالبان برای آزادی همه 5 هزار زندانی این گروه به عنوان پیش‌شرط گفت‌وگوها و خودداری دولت از انجام آن مذاکرات را تاکنون به تاخیر انداخته است.

سفیر پاکستان به «رویترز» گفت که بطور «محتاطانه‌ای خوشبین» است که مذاکرات بین‌الافغانی در صورت حل شدن موانع گفت‌وگوها در ماه آینده میلادی آغاز شود.

وی افزود: «مهمترین مسائل سطح خشونت‌ها است که برای ایجاد فضای مناسب جهت آغاز گفت‌وگوها باید پایین نگه داشته شود و دیگر موضوع نیز آزادی 5 هزار زندانی طالبان است».

رویترز اخیراً به نقل از منابعی خبر داده بود که درباره آزادی بحث برانگیز چند صد زندانی طالبان پیشرفت‌هایی صورت گرفته و احتمال دارد این مسئله نیز بزودی حل شود.

معاون سیاسی طالبان: خروج نیروهای آمریکایی طبق برنامه ادامه یابدطالبان: دولت کابل و اتحادیه اروپا حق دخالت در آزادی زندانیان را ندارنداختصاصی| دیدار نماینده ویژه ایران در امور افغانستان با رهبران سیاسی طالبان در قطر

نصرالله خان با اشاره به حملات طالبان در روزهای اخیر گفت: «افزایش خشونت‌ها برای پاکستان و دیگر کشورهایی که خواستار اجرای توافقنامه آمریکا و طالبان هستند سبب نگرانی است؛ ما طالبان را به پایین نگه داشتن سطح خشونت‌ها ترغیب کرده‌ایم؛ این بسیار مهم است».

وی افزود که مذاکرات باید هرچه زودتر آغاز شود تا بر سر آتش‌بس که طالبان تاکنون از قبول آن خودداری کرده، توافق صورت گیرد.

انتهای پیام/.

R1447/P36446/S8,87,1413/CT10 بیشتر بخوانید... اتحادیه اروپا: افزایش حملات طالبان در افغانستان به روند صلح آسیب می‌زند وزارت خارجه آمریکا: پاکستان پناهگاه امن مخالفان مسلح دولت افغانستان است

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سفیر پاکستان مذاکرات بین گفت وگوها سطح خشونت پایین نگه آغاز شود خشونت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۸۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابجایی بیش از ۷۴ هزار تن کالا از طریق خطوط آهن افغانستان

اداره ملی خط آهن طالبان از جابجایی بیش از ۷۴ هزار تُن کالا در یک هفته گذشته از طریق خطوط آهن افغانستان خبر داد.

به گفته این اداره این کالاها از طریق خطوط آهن هرات – خواف، تورغندی، آقینه و حیرتان جابجا شده است.

اداره ملی خط آهن طالبان گفت در اوایل هفته جاری هم برای اولین بار کالای اففغانستان از طریق خط اهن از مسیر ایران به ترکیه صادر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کمک ۵۳۶ تنی آرد روسیه به افغانستان
  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • بازداشت مرزبان ایرانی توسط‌ طالبان | سرنوشت مرزبانان چه شد؟
  • «کمیته تماس منطقه‌ای» درباره افغانستان؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • ابتکار «کمیته تماس منطقه‌ای درباره افغانستان»؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با کاظمی قمی
  • کمک های بشر دوستانه قزاقستان به کابل رسید
  • نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند
  • جابجایی بیش از ۷۴ هزار تن کالا از طریق خطوط آهن افغانستان