Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس قائم مقام و معاون آموزشی دانشگاه شیراز گفت: ارائه همه دروس نظری در نیمسال اول سال تحصیلی آتی براساس آموزش الکترونیکی برنامه‌ریزی شده است.

افشاری‌فر سه‌شنبه ۱۰ تیرماه در گفت‌وگو با خبرنگاران به تشریح اقدامات آموزش الکترونیکی دانشگاه شیراز پرداخت و گفت: در پی شیوع و تداوم ویروس کرونا و ضرورت حفظ سلامت دانشگاهیان، ستاد ملی مبارزه با کرونا مصوباتی مبنی ‌بر لزوم فاصله‌گیری فیزیکی ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: به دنبال این مصوبه، دانشگاه شیراز نیز همانند دیگر اعضای نظام آموزش عالی، تمام فعالیت‌های حضوری و آموزشی دانشگاه را به‌صورت الکترونیکی برگزار کرد.

قائم مقام و معاون آموزشی دانشگاه شیراز خاطرنشان کرد: آموزش الکترونیکی برای همه‌ ما پدیده‌ نوینی بود که تجربه‌ کافی و لازم برای استفاده‌ بهینه از آن وجود نداشت؛ اما خوشبختانه با همکاری و همراهی اساتید، کارکنان و دانشجویان، برای تکمیل زیرساخت‌های آموزش الکترونیکی برنامه‌ریزی‌های مختلفی انجام و شیوه‌ نامه‌های جدیدی برای نحوه‌ی ارائه‌ دروس و ارزشیابی‌ها تدوین شد که به ‌مرور زمان با کسب تجربه‌های بیشتر و رفع تدریجی مشکلات، دغدغه‌ها نسبت به‌ روزهای اول کاهش یافته و بیش از ۹٥درصد کلاس‌ها به‌صورت الکترونیکی و با رضایت نسبی اساتید و دانشجویان برگزار شده است.

افشاری‌فر درخصوص تدوین شیوه‌های ارزیابی و برگزاری آزمون‌ها به‌صورت الکترونیکی نیز عنوان کرد: در مرحله ‌ نخست از اساتید درخواست شد تا هریک براساس محتوای درس خود، آزمون‌های تکوینی در طول ترم برگزار کنند، سپس در مرحله‌ بعد به پایش بازخورد اساتید و دانشجویان پرداختیم و با گزینش اساتید موفق در زمینه‌ استفاده‌ موفق از بسترهای موجود و نیز برگزاری آزمون‌های تکوینی الکترونیکی، کارگروهی تحت عنوان "کمیته‌ آزمون‌های الکترونیکی" تشکیل شد.

او ادامه داد: با توجه به تنوع دروس مختلف و تفاوت محتوایی آن‌ها، لازم بود که بسترهای مختلفی برای ارزشیابی دروس، به‌صورت الکترونیکی مورد مطالعه و بررسی قرار می‌گرفت و سپس بسترهای مناسب به همکاران معرفی می‌شود.

قائم مقام و معاون آموزشی دانشگاه شیراز به انتقال تجربیات دانشگاه شیراز به دیگر دانشگاه‌های کشور اشاره کرد و گفت: نتایج هم‌اندیشی‌های کارگروه‌ آزمون‌های الکترونیکی دانشگاه شیراز در اختیار دیگر دانشگاه‌های کشور و دانشگاه‌های منطقه ٧ کشور نیز قرار داده شده است.

افشاری‌فر مهم‌ترین رکن این تصمیمات را تلاش برای حفظ آرامش دانشجویان خواند و عنوان کرد: در تمام کارگاه‌های برگزارشده و تصمیم‌گیری‌ها، از اصول مهمی که به آن توجه داشتیم، حفظ آرامش دانشجویان در طول آزمون بود. در همین رابطه از اساتید محترم خواستیم که با برگزاری آزمون در طول ترم و تقسیم‌ نمرات، اضطراب دانشجویان را تا حد زیادی کاهش دهند.

او از برگزاری موفق آزمون‌های عمومی دانشگاه خبر داد و گفت: از پنجم تیرماه آزمون‌های عمومی دانشگاه برای ۹ عنوان درسی برگزار شده و تا ١٢ تیرماه ادامه دارد.

قائم مقام و معاون آموزشی دانشگاه شیراز همچنین به طرح همیار دانشجو در دانشگاه شیراز اشاره کرد که از ابتدای برنامه‌های الکترونیکی دانشگاه، برنامه‌ریزی شده تا وضعیت دسترسی دانشجویان به ابزارهای مورد نیاز آزمون الکترونیکی و... رصد شود و دانشجو را در رفع مشکلات احتمالی، تا جایی که امکان دارد حمایت کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه شيراز آموزش الکترونیکی صورت الکترونیکی آموزش الکترونیکی آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۸۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن درسامانه سیدا می‌باشد.

وی اظهار کرد: مدیران مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز (با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز تأیید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی یادآور شد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش وپرورش (my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموز اقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی افزود: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می‌کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر می‌روند.

محمدی گفت: ارزیابی هوشی/روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش وپرورش استثنایی انجام می‌شود و باتوجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می‌شود.

وی تأکید کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می‌شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • رقابت ۱۱ هزار گلستانی / امروز در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی آموزش و پرورش
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • تجلیل از استاد برتر دانشگاه شیراز
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • برنامه آزمون‌های نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • ضرورت شایسته سالاری در دستگاه تعلیم و تربیت و آموزش