Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری  خبرآنلاین استان سمنان، نبی‌اله خدابخشی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از آغاز ثبت‌نام کارگاه‌های حضوری و مجازی تابستان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ستاد مقابله با کرونا در مراکز فرهنگی‌هنری این استان خبر داد و گفت: علاقه‌مندان از پنجم تا پانزدهم تیرماه ۱۳۹۹ فرصت دارند تا با مراجعه به سایت kpf.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir یا مراکز فرهنگی‌هنری کانون سمنان در شهرستان‌ها از خدمات فرهنگی، هنری و ترویجی کانون استفاده کنند.

خدابخشی اظهار داشت: فعالیت‌های سامانه‌ی مجازی در دوره‌های بدون محدودیت زمانی، دوره‌های تخصصی برخط(آنلاین) کشوری- تخصصی برخط(آنلاین) استانی برگزار می‌شود.

مدیرکل کانون استان سمنان در ادامه افزود: سامانه‌ی کانون مجازی محل ارتباط کانون با کودکان و نوجوانانی است که علاقه‌مند به بهره‌مندی از خدمات فرهنگی و هنری در فضای مجازی هستند و تمامی فعالیت‌های کانون شامل آموزش‌های مجازی، کارگاه‌های تخصصی، کتابخانه‌ی مجازی، گالری آثار اعضا و... در این سامانه قابل ارائه است. این سامانه هم‌چنین محل ارتباط انجمن‌های کانون با مخاطبان و محل ارائه‌ی دوره‌های تخصصی انجمن‌ها در سطح ملی و استانی است.

کانون پرورش فکری؛ متولی پرورش فرهنگ و هنر در حوزه‌ی کودک و نوجوان

خدابخشی بیان داشت: کانون پرورش فکری به‌عنوان متولی پرورش فرهنگ و هنر در حوزه‌ی کودک و نوجوان و بسترساز ایجاد فضای مناسب برای اوقات فراغت مخاطبان خود، توجه به نیاز نسل جدید را اصل و در رأس فعالیت‌های خود قرار داده‌ و با قدمت بیش از پنجاه‌سال، همیشه در شناخت نیازهای مخاطب و همراه‌شدن با او، نسبت به سایر سازمان‌ها و نهادها، پیشرو بوده‌است.

وی با بیان اختصاص دو کارگاه ویژه با عنوان‌ «نوشتن خلاق» و «آموزش کاردستی» به مخاطبان ۱۰ تا ۱۴ سال با محدودیت شنوایی، خاطرنشان کرد: فعالیت‌ها و کارگاه‌های تابستانی کانون بنا بر ضرورت و اصل پاسخگویی به نیاز مخاطب از ۴۴ فعالیت به ۶۲ فعالیت، افزایش یافته و علاقه‌مندان می‌توانند از دوره‌هایی مانند مهارت‌های ارتباطی و تمرین خوب زندگی کردن تا انواع زیرمجموعه‌های هنرهای تجسمی، نمایش و تئاتر، شعر و داستان‌نویسی، پویانمایی، قصه‌گویی(فن بیان، زبان بدن، پرورش و پردازش متن)، عکاسی، نجوم و رباتیک بهره برند.

خدابخشی تصریح کرد: امانت کتاب، استفاده از قرائت‌خانه و دسترسی به منابع (کتاب‌های مرجع، لوح‌ فشرده‌ی فیلم‌ها و تئاترها، کتاب‌آواها و سرگرمی‌های کانون) ازجمله خدمات مراکز فرهنگی‌هنری ثابت به مخاطبان کودک و نوجوان است.

ارتقای مهارت‌های کلامی و اجتماعی کودکان و نوجوانان

مدیرکل کانون استان سمنان با اشاره به اجرای فعالیت‌ها در دو بخش عمومی و تخصصی از سوی مربیان مراکز فرهنگی‌هنری گفت: هدف و خروجی اصلی هشت فعالیت عمومی «کتاب‌خوانی(شعر/ داستان)»، «معرفی و بحث و نقد کتاب»، «قصه‌گویی(آشنایی با قصه‌گویی و خوب گفتن و خوب شنیدن) »، «پخش و بحث(انیمیشن/ نقد فیلم)»، «نشریه‌نگاری(کاغذی/ الکترونیکی)»، «شناخت(سرزمین، مفاخر، مشاغل و وقایع)»، «آشنایی با قرآن و حدیث» و «تمرین نقد و گفت‌وگو» را که اعضا ضمن امانت کتاب می‌توانند به‌صورت رایگان از آن‌ها بهره‌مند شوند، پیوند با کتاب، نهادینه‌شدن مطالعه، ارتقای مهارت‌های کلامی و اجتماعی، تقویت اعتماد به نفس، مشارکت در گروه و تمرین زندگی برشمرد.

خدابخشی تأکید کرد: فعالیت‌های تخصصی شامل ۵۴ عنوان کارگاه است که در فرآیند ۸ تا ۱۲ جلسه توسط مربیان و مدرسان مدعو با هدف شکوفایی استعدادها، رشد و پرورش فکر و ذوق و آموزش و ارتقای سطح توانایی و مهارت‌های مخاطبان به‌صورت حضوری در مراکز فرهنگی‌هنری ثابت کانون و مجازی(بدون زمان و برخط) در سامانه‌ی کانون به نشانی kpf.ir برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ مربیان مراکز فرهنگی‌هنری کانون استان سمنان در تابستان سال جاری به‌منظور غنی‌سازی اوقات فراغت با برگزاری کارگاه‌های نقاشی، خوش‌نویسی، سفال‌گری، عکاسی، داستان‌نویسی، شعرسرایی، نوشتن خلاق، خوانش متون ادبی، نمایش‌نامه‌نویسی، قصه‌گویی و نمایش خلاق، طراحی، پویانمایی، کاردستی خلاق، اوریگامی، ویترای، نجوم، گام به گام تا اندیشه، مهارت‌های زندگی، شطرنج، موسیقی، نمایش عروسکی، شاهنامه‌خوانی، تذهیب، عروسک‌سازی، هنرهای دستی و بومی، سرود نمایش، تصویرسازی و... به‌صورت حضوری با تعداد محدود پذیرای مخاطبان کودک و نوجوان ۶ تا ۱۷ سال هستند.

46

کد خبر 1405011

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان مراکز فرهنگی هنری کودک و نوجوان استان سمنان فعالیت ها قصه گویی ی مجازی ی کانون ی کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۹۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب

 شاپور حاتمی طراح پوستر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، درباره چگونگی شکل‌گیری ایده آن بیان کرد: این پوستر برداشتی است از قصه‌های مادربزرگ‌ها که بعد‌ها مادران برای فرزندان خود تعریف کردند و کم‌کم این قصه‌ها وارد دنیای کودکان شدند و کانون پرورش فکری نیز در امر تبدیل این قصه‌ها به کتاب، سرآمد ناشران کودک و نوجوان شد.

او ادامه داد: شخصیت‌هایی که در این پوستر به نمایش درآمده‌اند و در کنار مادربزرگ قصه‌گو قرار گرفته‌اند برگرفته شده از قصه‌هایی، چون «بزک زنگوله پا»، «روباه و زاغ» و «شاهنامه» که قصه‌ای کاملا حماسی و کلاسیک دارد، است. سعی کردیم شخصیت‌ها جان‌دار باشند و قابل لمس تا برای بچه‌ها شخصیت‌ها به درستی شکل بگیرند. در انتخاب رنگ نیز تلاش‌مان بر این بود تا از رنگ‌های گرم استفاده کنیم که به فضا و حال و هوای کودک و نوجوان نزدیک‌تر است.

این طراح درباره چرایی انتخاب این شخصیت‌های داستانی گفت: قصه و روایت این شخصیت‌ها را تقریبا همه بچه‌ها می‌دانند و شنیده‌اند. اگر به سراغ شخصیت‌های دیگر می‌رفتیم این امکان وجود داشت که همه بچه‌ها با قصه آنها آشنایی نداشته باشند ولی درصد بالایی از کودکان به واسطه کتاب‌های درسی و قصه، شخصیت مادربزرگ قصه‌گو - که مهمانان ناخوانده را به خانه خود دعوت می‌کند - یا قصه شنگول و منگول و حبه انگور را می‌شناسند. شاهنامه نیز در انواع و گونه‌های مختلف درباره قصه‌هایش روایت داریم. در واقع به سراغ قصه‌هایی رفتیم که نیاز به رمزگشایی نداشته باشد و بچه‌ها کاملا بتوانند با آنها همزاد پنداری و با آن ارتباط برقرارکنند.

حاتمی همچنین درباره نقش و حضور کانون پرورش فکری در این پوستر نیز توضیح داد: کانون در این سال‌ها نقش مهمی در ترویج کتاب و قصه‌گویی ایفا کرده است. در واقع این کانون بود که شروع کرد قصه‌ها را به صورت کتاب و متن منتشر کردن و در دسترس بچه‌ها قرار داد، به همین دلیل نیز ما در پوستر کانون از مادربزرگ و شخصیت‌های قصه‌ها استفاده کردیم.

او در ادامه اظهار کرد: از نظر نوع تکنیک تصویرسازی، اما تلاش کردیم به دنیای نوجوانان نزدیک شویم و حتی این را در نظر گرفتیم تا سادگی هم وجود داشته باشد و بچه‌ها بتوانند ماکت این شخصیت‌ها را در قالب کاردستی در ایام برگزاری نمایشگاه بسازند.

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این نمایشگاه با آثار خود حضور دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • اعلام جزییات حضور کانون پرورش فکری در نمایشگاه کتاب تهران
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب