Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست‌وزیر سابق فرانسه به جرم ایجاد شغل کاذب برای همسرش به ۵ سال زندان محکوم شد
"فرانسوا فیون" نخست‌وزیر سابق فرانسه که در دوران ریاست جمهوری "نیکولاس سارکوزی" برای ۵ سال در این سمت بود در دادگاه به علت پرداخت دستمزد بالا به همسرش آن هم به بهانه شغلی که هرگز وجود نداشته مجرم شناخته و به ۵ سال زندان محکوم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش عصر ایران به نقل از بی‌بی‌سی، سه سال از ۵ سال حبس تعیین شده به صورت تعلیقی است اما دو سال آن لازم الاجرا است که فعلا به علت درخواست تجدیدنظر  فیون متوقف شده است.

همسر این سیاست‌مدار محافظه‌کار هم به سه سال حبس تعلیقی محکوم شده است.

فرانسوا فیون که از سال ۲۰۰۷ تا سال ۲۰۱۲ نخست وزیر فرانسه بود متهم شده بود که همسرش مبلغ یک میلیون و ۳۰۰ هزار دلار برای شغلی دروغین حقوق دریافت کرده بود و تحت عنوان دستیار پارلمانی برای سال‌ها دستمزد گرفته بود.

برملا شدن این رسوایی در سال ۲۰۱۷، برنامه انتخاباتی فیون برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه را نابود کرد.

او که ۶۶ سال دارد ارشدترین مقام تاریخ فرانسه است که از زمان آغاز جمهوری پنجم در این کشور، یعنی سال ۱۹۵۸، تاکنون به تحمل حبس محکوم می‌شود.

در دادگاه روز 29 ژوئن دوربین‌ها نتوانستند واکنش فیون و همسرش را در دادگاه ثبت کنند چرا که هر دو آنها برای پیشگیری از کرونا ماسک به صورت داشتند.

قاضی به هنگام قرائت حکم گفت: حقوق پرداخت شده با کاری که تعریف شده همخوانی ندارد. فیون برای سمتی استخدام شده که در حقیقت وجود نداشته است.

همسر نخست‌وزیر  به علت اختلاس، همدستی و پنهان‌کاری در دادگاه مجرم شناخته شده است.

 "فرانسوا فیون" (سمت راست) نخست وزیر دولت "نیکولاس سارکوزی" سمت چپ /عکس: GETTY IMAGES

فیون و همسرش در مجموع به پرداخت ۴۲۳ هزار دلار جریمه و همچنین بازگرداندن ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار به صندوق پارلمان فرانسه محکوم شده‌اند؛ جایی که به "پنلوپه فیون" از سال ۱۹۹۸ تا سال ۲۰۱۳ حقوق پرداخت کرده بود.

فرانسوا فیون همچنین به ۱۰ سال انفصال از هرگونه سمت دولتی محکوم شده است.

"پنلوپه فیون" همسر فرانسوا فیون نخست‌وزیر سابق فرانسه در سال 2012/ عکس: GETTY IMAGES

فرانسوا فیون کیست؟

فرانسوا فیون یک سیاستمدار کهنه کار در فرانسه است. او سابقه نمایندگی پارلمان، سناتوری، وزارت و بالاخره نخست‌وزیری از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ را دارد.

رسوایی فساد مالی فیون، ضربه بدی هم برای نیکولاس سارکوزی، رئیس جمهوری سابق فرانسه بود که او را در راس هیات وزیران خود داشت.

در جریان کارزارهای مقدماتی انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۷، فیون موفق شد که خود را به عنوان نامزد حزب جمهوری‌خواه راست میانه معرفی کند و در ماه ژانویه سال ۲۰۱۷ او پیشتاز نظرسنجی‌ها بود.

در دادگاه روز 29 ژوئن دوربین‌ها نتوانستند واکنش فیون‌ها در دادگاه را به تصویر بکشند زیرا هر دوی انها ماسک زده بودند/ عکس: رویترز

اما تنها یک ماه بعد رویای ریاست‌جمهوری او از هم پاشید.

یک مجله فکاهی و طنز در گزارشی همسر  فیون را به دریافت دستمزد بابت منصبی غیرواقعی متهم کرد و با وجود انکار و تکذیب فرانسوا فیون، این اتهام به نقطه پرگار حملات علیه او تبدیل شد و با پیش رفتن تحقیقات و برملا شدن اطلاعات جدید او ناچار به عذرخواهی شد.

با این حال، محبوبیت او به حدی کاهش یافت که در جریان انتخابات به رتبه‌ای بهتر از سوم نرسید و شانس راه یافتن به مرحله دوم را از دست داد.

___________________________________________

بیشتر بخوانید:

*احضار 30 مقام عالی رتبه فرانسه به دادگاه *آغاز محاکمه نخست وزیر سابق مالزی به اتهام فساد مالی *سارکوزی به اتهام فساد مالی محاکمه می‌شود لینک کوتاه: asriran.com/0035KO

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فرانسه فرانسوا فیون فساد نخست وزیر سابق فرانسه ریاست جمهوری فرانسوا فیون محکوم شده محکوم شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۹۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جدید نخست وزیر اسرائیل برای اداره غزه

نیویورک تایمز در گزارشی از طرح جدیدی که بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی در حال بررسی آن برای اداره غزه پس از جنگ است، پرده برداشت.

به گزارش مشرق، در گزارش نیویورک تایمز آمده است: مقام‌های دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طرحی را مطرح کرده‌اند که بر اساس آن، نتانیاهو به دنبال آن است تا غزه پس از پایان جنگ با کمک ائتلافی از کشورهای عربی از جمله عربستان سعودی، مصر و امارات متحده عربی اداره شود.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، این طرح به احتمال زیاد از سوی کشورهای عربی رد خواهد شد زیرا مسیر مشخصی را برای تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی مشخص نکرده است.

این گزارش می‌افزاید: همچنین به احتمال زیاد شرکای تندروی نتانیاهو در کابینه جنگ (رژیم) اسرائیل نیز به علت اینکه این طرح احتمال بازگشت تشکیلات خودگران فلسطین به غزه و تشکیل کشور مستقل فلسطین را از اساس رد نکرده است، با آن مخالفت خواهند کرد.

در ادامه گزارش نیویورک تایمز آمده است: بر اساس طرح جدید نتانیاهو، ائتلافی که مسئولیت اداره غزه پس از جنگ را بر عهده خواهد داشت با همکاری واشنگتن، اشخاصی را از میان فلسطینیان غزه برای ساخت و ساز مجدد این باریکه و حفظ امنیت و ثبات آن انتخاب کرده و بعد از هفت تا ۱۰ سال، به مردم غزه این امکان را خواهد داد تا در خصوص الحاق به یک دولت واحد فلسطینی که بر روی کرانه باختری و نوار غزه حکمرانی می‌کند، پای صندوق‌های رأی بروند.

نیویورک تایمز در ادامه این گزارش می‌افزاید: بر اساس این طرح نتانیاهو، نیروهای رژیم صهیونیستی همچنان توانایی فعالیت در داخل غزه را خواهند داشت.

در پایان این گزارش نیویورک تایمز آمده است: مراحل ابتدایی تهیه و تکمیل این طرح در ماه نوامبر با همکاری چندین تاجر که برخی از آنها ارتباط بسیار نزدیکی با نتانیاهو دارند، انجام شده است.

نیویورک تایمز در حالی از این طرح جدید نتانیاهو برای اداره غزه پس از جنگ پرده برداشته است که پس از گذشت بیش از ۲۰۰ روز از جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و ناکامی این رژیم در تحقق اهداف اعلامی خود، اکنون این جنگ به مهمترین عامل تشدید تنش بین سران رژیم اشغالگر تبدیل شده و در حالی که نتانیاهو و متحدانش خواهان تداوم جنگ هستند، مخالفان آنها بر آتش بس و آزادی اسرای صهیونیست تاکید دارند.

بسیاری از کارشناسان، هدف نتانیاهو از اصرار بر تداوم جنگ را، حفظ حیات سیاسی و فرار از تعقیب قضائی می‌دانند.

همچنین نتایج یک نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد که ۶۸ درصد صهیونیست‌ها از پیروزی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم در جنگ غزه نا امید هستند.

نظرسنجی کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان داده است که ۶۸ درصد مخاطبان آن می‌گویند نتانیاهو نمی‌تواند در غزه پیروز شود.

از سوی دیگر رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که تماس‌ها با حماس برای انجام توافق مبادله اسرا به در بسته خورده است و مشخص نیست که چه زمانی این گره باز می‌شود.

روزنامه عبری زبان هاآرتص نیز به نقل از منابعی گزارش داد، سطح سیاسی رژیم صهیونیستی، روی یک توافق عادی سازی احتمالی با عربستان سعودی حساب باز کرده که ممکن است این رژیم را مجبور به توقف جنگ در غزه کند.

بر اساس این گزارش، دولت آمریکا پایان ماه می را برای دستیابی به توافق عادی سازی بین (رژیم) اسرائیل و عربستان سعودی تعیین کرده است.

معاون نخست وزیر و وزیر خارجه اردن نیز روز دوشنبه گذشته تاکید کرد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برخلاف ادعاهایش، جنگ غزه را باخته است.

ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن در سخنانی در نشست گفت‌ وگو محوری که در حاشیه نشست مجمع جهانی اقتصاد در ریاض برگزار شد، گفت که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جنگ غزه شکست خورده است.

وی افزود: نتانیاهو می‌گوید که به دنبال پیروزی در غزه است اما وی اکنون به شکست رسیده و اسرائیل نیز مطرود شده است. روشن است که نتانیاهو به دنبال صلح نیست.

الصفدی با اشاره به اینکه ۱.۳ میلیون فلسطینی بمباران می‌شوند، گفت: همه خواهان صلحی مبتنی بر راه‌حل دو دولتی هستیم و باید اسرائیل پایبندی خود به صلح عادلانه و فراگیر را اعلام کند؛ همچنان که جامعه جهانی نیز بر این باور است که راه حل دو دولتی تنها راه تضمین امنیت و صلح خواهد بود.

شبکه «المیادین» نیز به نقل از وزیر خارجه اردن گزارش داد که ابتدا رژیم صهیونیستی باید جنگ را متوقف کند و پس از آن از حماس برای آزادی اسرای صهیونیست درخواست خواهد شد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی: اسرائیل از جنگ غزه پیروز بیرون نخواهد آمد
  • ایتالیا: نیروهای ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد
  • ۲۳ سال زندان برای قاتل برادر ستاره سابق پی‌اس‌جی
  • 23 سال زندان برای قاتل برادر ستاره سابق پی‌اس‌جی
  • اولمرت، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی: اسرائیل از جنگ غزه پیروز بیرون نخواهد آمد/ تهاجم به رفح تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا و سراسر جهان را تشدید می‌کند
  • طرح جدید نخست وزیر اسرائیل برای اداره غزه
  • نباید با ایجاد دوقطبی‌های کاذب دشمن را به طمع بیندازیم
  • منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون
  • نخست‌وزیر سابق اسرائیل به خانه وزیر خارجه امارات رفت + عکس
  • تصاویر جنجالی بی‌احترامی اردوغان به نخست وزیر هلند