Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال در ادامه نتایج نه چندان امیدوار کننده‌اش در هفته بیست و دوم رقابتهای لیگ برتر مقابل سایپا در دیداری خانگی تن به تساوی داد تا انتقادات زیادی متوجه این تیم شود.

گودرز حبیبی پیشکسوت آبی پوشان که حدودا یک دهه پیراهن این تیم را بر تن داشت در همین رابطه به خبرنگار مهر گفت: بدنسازی تیم کامل نیست و البته این فقط به بدنساز تیم ما باز نمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مشکلی است که همه تیم ها کم و بیش با آن مواجه هستند و استقلال هم مثل سایر تیمها با مشکل بدنسازی روبرو است.

وی اضافه کرد: وقتی فدراسیون اصرار به ادامه لیگ دارد و بعد از ۴ ماه تعطیلی فقط ۳ هفته برای آماده سازی زمان می‌دهد، نتیجه این می‌شود که اغلب تیم‌ها به مشکل برخورد می‌کنند. 

پیشکسوت آبی پوشان در خصوص دیدار این تیم مقابل سایپا گفت: بعد از گلی که زدیم تیم افت کرد و من برنامه‌ای برای حملات منظم و رسیدن به گلهای بیشتر و ایجاد حاشیه امن ندیدم. این در حالی بود که سایپا توان زیادی برای مقابل با استقلال نداشت. بعد از گل سایپا هم با این که در دقایق ابتدایی نیمه دوم استقلال سراپا حمله بود و سایپا کاملا دفاع می‌کرد، اما نه در حمله تیم ما نظم و برنامه دیده می‌شد و نه در سیستم دفاعی سایپا.

حبیبی گفت: در نیمه دوم یک بازی ضعیف از سوی دو تیم دیدم که بیشتر احساسات بر منطق فوتبال غلبه می‌کرد. شاید بتوان گفت بدترین نیمه‌ای که در این فصل دیدم، همین نیمه دوم بازی استقلال و سایپا بود که هیچ یک از دو تیم نتوانستند فوتبالی زیبا و منطقی ارائه دهند.

کارشناس فوتبال گفت: در اغلب دقایق بازی اصرار به نفوذ وریا از راست و ارسال‌های او داشتیم و وقتی سایپایی‌ها کانال چپ دفاعی خود را بستند،  ندیدم برنامه‌ای جایگزین این تاکتیک قبلی شود. در بسیاری از دقایق بازی بچه‌های ما تا پشت محوطه جریمه می‌رفتند اما بعد از آن برنامه‌ای برای خاتمه دادن به حمله خود نداشتند و برای همین حملات بی نتیجه می ماند.

وی در خصوص مقایسه مجیدی و استراماچونی که اخیرا زیاد صورت می گیرد بیان داشت: استراماچونی مربی بزرگی بود که به جز مسائل فنی قابلیت مدیریت داشت و بازیکنان را به خوبی در زمین و خارج از زمین مدیریت می‌کرد. او با همین بازیکنان تیمی غیر قابل مهار ساخته بود. تیمی که بعید است مربی دیگری بتواند مشابه آن را بسازد. مجیدی را نمی‌توان و نباید با استراماچونی مقایسه کرد چون استرا بسیار باتجربه تر بود. 

حبیبی در ادامه خاطرنشان ساخت: با احترام زیادی که برای فرهاد مجیدی قائل هستم و با یقین می‌گویم او آینده مربیگری ایران است، اما این را اذعان می دارم که حضور روی نیمکت استقلال برای مجیدی زود بود. از روز اول هم خیلی از کارشناسان تذکراتی را می دادند که این سرمایه استقلال نسوزد. با احترام به آقای مجیدی می گویم استقلال تیم بزرگی است و نیمکت آن هم مربیان بزرگ و با تجربه می‌خواهد. عمده مربیان ما باید برای نشستن روی این نیمکت از تجربه بیشتری بهره مند شوند. 

پیشکسوت آبی‌ها تصریح کرد: قهرمانی لیگ برتر که کاملا از دست رفت و حالا دو جام دیگر که جام حذفی و لیگ آسیا باشد پیش روی ما می‌باشد. باید واقع بینانه گفت که با این روند نمی‌توان به دو جام دیگر هم امید چندانی داشت. ما دلسوز این تیم هستیم و بر خود واجب می‌دانیم تذکرات لازم را بدهیم. در مقام تصمیم گیری قرار نداریم اما می‌توانیم دلسوزانه انتقاد کنیم و مواردی که می‌تواند به آینده تیم کمک کند را گوشزد نماییم.

کد خبر 4962013

منبع: مهر

کلیدواژه: گودرز حبیبی تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران فرهاد مجیدی تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس ویروس کرونا فدراسیون کشتی تیم فوتبال فولاد خوزستان لیگ برتر فوتسال کمیته ملی المپیک فرهاد مجیدی تیم ملی فوتسال ایران وزارت ورزش و جوانان فوتسال والیبال باشگاه پرسپولیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۹۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام پورثانی با حضور در برنامه ثریا با اشاره به اینکه متأسفانه در سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ و نیروی دم دستی نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسأله را داریم و معتقدیم که درب مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

کد خبر 6097727 علی قدمی

دیگر خبرها

  • نفت با فراز امیدوار شد، فولاد هر روز بدتر از دیروز!
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • الاتحاد به دنبال شکار مربی بزرگ اروپایی! کلوپ، توخل، مورینیو و 6 غول دیگر در لیست
  • بازگشت کمال به آزادی: امیدوار به خاطرات شیرین
  • استقلال به بهترین میهمان فصل رسید / سرخ‌پوشان در قائم‌شهر امیدوار به صدرنشینی
  • استقلال به بهترین میهمان فصل رسید / سرخ‌پوشان در قائمشهر امیدوار به صدرنشینی
  • استقلال به بهترین میهمان فصل رسید / سرخ‌پوشان پایتخت در قائمشهر امیدوار به صدرنشینی
  • نامه‌ای که دردسرساز شده است؛ باشگاه استقلال به دنبال گرفتن امضا از بازیکنان در تعطیلات
  • نکونام قهرمانی استقلال را قطعی کرد (ویدیو)
  • گولسیانی و کنعانی‌زادگان بهترین مدافعان میانی لیگ برتر؟