Web Analytics Made Easy - Statcounter

خواجه سادات پروژه فیلم نیمه ‌بلند غذای حضرت از فروردین ماه سال جاری با حضور ۵۰ نفر از هنرمندان و عوامل فیلم از یک ماه قبل شروع و در تابستان امسال هم پخش خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «سیدعلیرضا خواجه ‌سادات» امروز (۱۰ تیر) در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار داشت: پروژه فیلم نیمه‌بلند غذای حضرت از فروردین ماه امسال آغاز شد و کارهای تولید آن با حضور ۵۰ نفر از هنرمندان و عوامل فیلم از یک ماه قبل شروع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کارگردان فیلم غذای حضرت افزود: فیلم نیمه‌بلند غذای حضرت به سفارش معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی تولید شده، اما متاسفانه برخی همکاری‌ها از سوی مسئولان مختلف از جمله آستان قدس رضوی با عوامل این فیلم همکاری نکردند و امکان ضبط تصاویر و دیالوگ‌های این فیلم میسر نشد و مجبور به تغییر لوکیشن‌ها شدیم.

 

وی با بیان اینکه بهانه این روزها جهت عدم همکاری شیوع ویروس کرونا بوده، اما واقعیت چیز دیگری است، خاطرنشان کرد: در آثار هنری قبلی هم سنگ‌اندازی‌های زیادی از سوی مسئولان آستان قدس رضوی مشاهده شده و این مورد برای اولین بار نیست، گرچه بارها اعلام می‌کنند با هنرمندان همکاری داریم، اما به‌واقع اینگونه نبوده و تنها مجموعه‌ای که همکاری بسیارخوبی داشت نیروی انتظامی بود.

 

خواجه‌سادات تصریح کرد: از تمامی مسئولان مجموعه‌های مختلف به‌خصوص آستان قدس رضوی انتظار می‌رفت که در اثری مرتبط با امام رضا(ع) و غذای متبرک حضرت هست همکاری مناسبی با عوامل فیلم نیمه‌بلند غذای حضرت می‌داشتند.

 

کارگردان فیلم غذای حضرت تاکید کرد: در فیلم نیمه‌بلند غذای حضرت بیشتر از بازیگران بومی استفاده شده و خواستیم که توان هنرمندان خراسانی را به تصویر بکشیم، هزینه ساخت این اثر ۱۵۰ میلیون تومان بوده و زمان پخش آن هم در نیمه‌دوم تابستان امسال و از شبکه‌های ملی و استانی خواهد بود و شاید با موافقت عوامل این اثر هنری در جشنواره‌ها هم حضور یابیم.

 

وی با اشاره به اینکه در این اثر هنری بخش‌های مختلفی به‌تصویر کشیده شده است، گفت: در این اثر هنری ۶۰ دقیقه‌ای تصاویر فقط از حرم مطهر رضوی نبوده و نیست و در دیالوگ‌های آن از مکان‌های مختلف تاریخی، فرهنگی، مذهبی و گردشگری استفاده شده است.

 

خواجه‌سادات بیان کرد: تمامی موضوعات این فیلم نیمه‌بلند در زمانی که معین شده به‌خوبی به مخاطب بیان می‌شود و مورد مبهمی برای تماشاچی اثر باقی نمی‌گذارد و در فیلم نیمه‌بلند غذای حضرت از زبان و گویش مشهدی و خراسانی هم استفاده شده است.

 

کارگردان فیلم غذای حضرت در رابطه با برنامه‌های بعدی‌اش، تاکید کرد: پس از فیلم نیمه‌بلند غذای حضرت تولید یک سریال و یک فیلم کوتاه را خواهیم داشت که اخبار تکمیلی آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: تهیه و تولید فیلم تولید فیلم پخش فیلم مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۰۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است

ایتنا - بر اساس پژوهشی که به‌تازگی منتشر شده است، گیاهخواری حتی در حد یک وعده غذای روزانه می‌تواند میزان آمونیاک مضر را در بزرگسالانی که کبدشان در اثر سیروز آسیب دائمی دیده است پایین بیاورد.
پژوهشگران به ۳۰ نفر که گوشت می‌خوردند همبرگری حاوی ۲۰ گرم پروتئین دادند.  به ۱۰ نفر آن‌ها برگر متشکل از گوشت خوک و گاو، به ۱۰ نفر گوشت گیاهی، و به بقیه برگر گیاهی لوبیا دادند. به شرکت‌کنندگان چیپس سیب‌زمینی کم‌چرب، نان سبوس‌دار و آب نیز داده شد، اما اجازه مصرف چاشنی و مخلفات نداشتند.

از شرکت‌کنندگان پیش و پس از غذا نمونه خون و ادرار گرفته شد، و نتایج نشان داد در افرادی که برگر گوشت مصرف کرده بودند میزان آمینواسیدهای دخیل در تولید آمونیاک و انسفالوپاتی کبدی بالاتر از کسانی بود که برگر غیرگوشتی خورده بودند.

انسفالوپاتی کبدی نوعی اختلال مغزی ناشی از آسیب کبدی شدید است.

وقتی بدن غذا را هضم می‌کند، باکتری‌های روده آمونیاک تولید می‌کنند. مواد پسماند معمولا در کبد تصفیه می‌شوند، اما کبدی که به‌شدت آسیب‌ دیده باشد نمی‌تواند این کار را انجام دهد، که سبب می‌شود این ترکیب‌ شیمیایی سمی در مغز تجمع کند.

به گفته پژوهشگران، باکتری‌های روده و برنامه غذایی روی سطح آمونیاک بدن تاثیر می‌گذارند.

این گروه پژوهشی با اشاره به ضرورت تحقیق بیشتر در مورد اثر برنامه‌ غذایی گیاهی روی سیروز کبدی و سطح آمونیاک، ابراز امیدواری کردند پزشکان افراد مبتلا به بیماری کبدی را ترغیب کنند پروتئین مورد نیاز بدنشان را به‌جای گوشت از گیاهان یا منابع لبنی تامین کنند.

دیگر خبرها

  • نحوه پخت یک غذای محلی با گوشت و کلم توسط آشپز مشهور آذربایجانی (فیلم)
  • صداوسیما در مسابقه ۹۰ دقیقه‌ای ؛ ۹۵ تبلیغ پخش کرد!
  • صداوسیما در مسابقه ۹۰ دقیقه‌ای ۹۵ تبلیغ پخش کرد!
  • اگر این بیماری‌ها را دارید غذای کنسروی نخورید
  • «اخت الرضا» راهی شبکه نمایش خانگی شد
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • برنامه پخش زنده فوتبال امروز در شبکه‌های سیما
  • برنامه پخش زنده امروز دوشنبه شبکه سه
  • طرز تهیه غذای هندی چوله پالک + فیلم
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است