Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد درویش گفت: دو ماه است از صدا و سیما می‌خواهیم با تهیه فیلم‌هایی کوتاه، مردم را از رفتارهای پر خطر در عرصه‌های منابع طبیعی آگاه کند اما همین اقدام ساده نیز از سوی صدا و سیما صورت نمی‌گیرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ خبر درگذشت البرز زارعی یکی از تلخ‌ترین اخباری بود که در میانه شعله‌ور شدن جنگل‌های زاگرس در استان‌های مختلف، منتشر شد اما نجات زاگرس به مرگ البرز ختم نشد بلکه سه تن دیگر نیز از مردم غیور این استان به درجه شهادت نایل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیروهای داوطلبی که در اوج کمبود تجهیزات ایمنی باز هم از فعالیت در این عرصه دست برنداشتند و در پایان نیز به واسطه همین کمبود امکانات جان خود را از دست دادند.

محمد درویش، کارشناس و متخصص سرشناس حوزه محیط زیست، در این خصوص گفت: تجهیزاتی که یگان‌های حفاظت و محیط‌بان‌ها در اختیار دارند به هیچ عنوان متناسب با عرصه عملیاتی آن‌ها نیست. این عرصه به هواپیماهای آب پاش نیاز دارد تا آتش سوزی در مناطق صعب‌العبور برای مدت‌ها ادامه نداشته باشد.

او افزود: در وهله دوم سازمان جنگل‌ها و محیط زیست باید مردم محلی را آموزش دهند تا همواره این افراد به صورت آماده‌باش در این مناطق حضور داشته باشند و در پیشانی این عرصه قرار گیرند. باید کفش، دستکش و لباس مناسب در اختیار افراد داوطلب قرار گیرد. متاسفانه هیچ‌کدام از این تجهیزات را سازمان جنگل‌ها نمی‌تواند در اختیار داوطلبین قرار دهد زیرا در تامین این تجهیزات برای پرسنل خود نیز عاجز است.

این کارشناس حوزه محیط زیست با اشاره به ضعف‌های مدیریتی در عرصه اطفای حریق جنگل‌ها و مراتع اذعان کرد: تقریبا یک ماه است که می‌خواهند شماره سه رقمی 139 را راه‌اندازی کنند زیرا این شماره در اذهان عمومی بهتر باقی می‌ماند و جایگزین این شماره‌های چهار رقمی سخت شود. این سازمان‌ها حتی در راه‌اندازی این شبکه نیز باز مانده‌اند. 

درویش گفت: برخی از نیروهای این سازمان‌ها، آموزش‌های لازم را ندیده‌اند اما مشکل اساسی این است که کمبود نیروی انسانی بیشتر احساس می‌شود و با 3000 نیرو نمی‌توان از کل مراتع و جنگل‌های کشور را مراقبت کرد. این فقدان نیز با توجه به سازمان‌های مردم نهاد قابل جبران است.

او در پایان اظهار کرد: دو ماه است از صدا و سیما می‌خواهیم با تهیه فیلم‌هایی کوتاه، مردم را از رفتارهای پر خطر در عرصه‌های منابع طبیعی آگاه کند اما همین اقدام ساده نیز از سوی صدا و سیما صورت نمی‌گیرد. تا زمانی که از ظرفیت‌های مختلف در این عرصه استفاده نشود از بین رفتن منابع طبیعی نیز متوقف نخواهد شد.

انتهای پیام: 2/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آتش سوزی جنگل محیط زیست درویش صدا و سیما جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۰۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند

سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد: دریافت هدیه در مقابل انجام وظایف مرتبط با شغل کارمندان دستگاه‌های اجرایی از قبیل امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه ممنوع است.

به گزارش مشرق، با اعلام سازمان اداری و استخدامی کشور، دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری این سازمان، ۱۱ اردیبهشت‌ماه با ابلاغ بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی، موضوع ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری را در خصوص ممنوعیت رشوه، سوءاستفاده از مقام اداری و دریافت هر گونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه متذکر شد.

در این بخشنامه به علت وجود تعارض منافع جدی، دریافت هر گونه هدیه به هر شکل و تحت هر عنوان توسط کارکنان دولت در همه سطوح و در شئون مختلف اداری از جمله حوزه‌های ارزیابی عملکرد، نظارت و بازرسی، صدور مجوز، مالی و پشتیبانی در خصوص مناقصه، مزایده، عقد قرارداد و نظایر آن از افراد، سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسسات و نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی ممنوع اعلام شده است.

بر اساس ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، اخذ رشوه و سوءاستفاده از مقام اداری ممنوع است و استفاده از هرگونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه در مقابل انجام وظایف اداری و وظایف مرتبط با شغل توسط کارمندان دستگاه‌های اجرایی در تمام سطوح از افراد حقیقی و حقوقی به جز دستگاه ذی‌ربط خود تخلف محسوب می‌شود.

این بخشنامه همچنین یادآور می‌شود که بر اساس ماده ۹۰ قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان دستگاه‌های اجرایی موظف هستند که وظایف خود را با دقت، سرعت، صداقت، امانت، گشاده‌رویی، انصاف و تبعیت از قوانین و مقررات عمومی و اختصاصی دستگاه مربوطه انجام دهند و در مقابل عموم مراجعان به طور یکسان و دستگاه ذی‌ربط پاسخگو باشند.

دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری سازمان اداری و استخدامی کشور، با تاکید بر لزوم رعایت این بخشنامه و انجام مراقبت و رصد مستمر موضوع در تمامی سطوح ستادی و واحدهای تابعه، تصریح می‌کند که در صورت مشاهده موارد تخلف، افراد خاطی اعم از دهنده و گیرنده هدیه، باید جهت طی مراحل قانونی به بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران مجاز یا هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و یا مراجع قضایی معرفی شوند.

بخشنامه صادره در پایان، مطابق ماده ۹۲ قانون مدیریت خدمات کشوری، مسئولیت نظارت و کنترل و حفظ روابط سالم کارمندان در انجام وظایف محوله را مدیران و سرپرستان بلافصل عنوان کرده و تاکید می‌کند که در مورد عملکرد آنان باید پاسخگو باشند و در صورتی که این موضوع در حیطه مدیریت مسئولان مزبور مشاهده و اثبات شود، علاوه بر برخورد با کارمندان خاطی، با مدیران و سرپرستان کارمندان نیز که در جلوگیری از این موضوع اهمال کرده باشند نیز مطابق قوانین مربوط، رفتار خواهد شد.

دیگر خبرها

  •  کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار روی گسل
  • آغاز برداشت گل محمدی از فضای سبز شهری قم
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟