Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد کشتی آرای، نایب رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران در گفتگو با خبرنگار مهر درباره سامانه خرید و فروش طلا که سه روز پیش وعده راه اندازی آن از سوی این اتحادیه داده شد، گفت: در این سامانه مجموعه‌ای از ارگان‌ها از جمله وزارت صمت، بانک مرکزی، اتاق اصناف و اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا نقش دارند اما کلیت آن زیر نظر اتحادیه است چرا که اطلاعات و تخصص کافی را خود اتحادیه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از زمان راه اندازی، کلیه معاملات باید در این سیستم ثبت شود. مکمل این سیستم اپلیکشنی است که ارتباط مردم با اتحادیه را برقرار می‌کند و مردم معاملاتشان را در آن ثبت می‌کنند و می‌توانند از آن اطلاعات بگیرند.

خرید و فروش سکه گام دوم است

محمد کشتی آرای‌ با بیان اینکه ثبت معاملات خرید و فروش سکه را برای مرحله دوم در نظر گرفته ایم گفت: ما در حال حاضر مصنوعات طلا را دسته بندی کردیم. تولیدات ما بیشتر از ۱۵ آیتم از جمله زنجیر، کارهای پرسی، لوکس، تک ساز و … نیست. بعد از آن اعلام می‌شود که به عنوان نمونه اجرت زنجیر از یک مبلغ حداقلی تا یک مبلغ حداکثری است. حال اگر کسی معامله‌ای انجام داد و متوجه شد که کلاه سر او گذاشته شده یا مصنوع طلا را گران‌تر خریده است از طریق این اپلیکیشن می‌تواند طرح شکایت کند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا نظارت‌ها پیشینی است، گفت: به دلیل زیاد بودن تعداد و تنوع معاملات نظارت‌ها پسینی است به عنوان مثال در لوازم خانگی آیتم‌ها کم است شاید در نهایت ۴۰ نوع کالا باشد اما در مصنوعات طلا تنوع بسیار زیاد است و هر کدام از این مصنوعات خصوصیات خود را دارند. اگر کسی متوجه شد که سرش کلاه رفته در اپلیکیشن اطلاعات کالا مانند عکس، روز سفارش و … را ثبت می‌کند و اتحادیه به آن رسیدگی می‌کند.

نایب رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا گفت: این سامانه‌ای جامع است که هم معاملات و هم شکایات در آن ثبت می‌شود؛ ضمن اینکه افراد می‌توانند در این سامانه اطلاعات قیمتی دریافت کنند.

کد خبر 4959679

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد کشتی آرای سکه قیمت طلا اتحادیه طلا و جواهر ویروس کرونا قیمت دلار بانک مرکزی ایران وزارت جهاد کشاورزی بورس مصرف برق قیمت نفت وزارت صنعت معدن و تجارت بازار ارز بازار مسکن قیمت یورو صادرات نفت اجاره بها قیمت سکه بهار آزادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۰۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخطار به صاحبان خانه‌ های خالی برای پرداخت مالیات

تین نیوز

سخنگوی کمیسیون اصل نود گفت: طبق گزارش مدیران سامانه املاک و اسکان، تاکنون ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی و اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون جهت نظارت بر حسن اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان گفت: با توجه به اینکه با پیگیری های کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مراحل راه اندازی و فعالیت ابتدایی سامانه آغاز شده، این جلسه در جهت احصای موانع و مرتفع کردن آنها در جهت اجرای کامل برگزار شد.

وی افزود: کمیسیون از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرده و این حکم قانونی که از سال ۱۳۹۴ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات های مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد. پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری و احکام آئین نامه ها و مقررات اجرا شدند.

خضریان اضافه کرد: در این جلسه که با حضور مدیران وزارت راه و شهرسازی، سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون به ریاست حجت الاسلام پژمانفر برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه املاک و اسکان گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند و بر اساس گزارش های اعلامی تا به حال ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس افزود: تاکنون بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است و  با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است. همچنین در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی نیز به صورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال یافته است و در حال حاضر محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کدپستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

وی گفت: در این جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد و سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد، اقدامات اولیه را برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ازدواج طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک انجام دهد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس خاطرنشان کرد: در این جلسه مقرر شد اقدامات دستگاه های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و در صورت استنکاف دستگاه ها از انجام تکالیف قانونی خود، این موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی، مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نود ارسال شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بسیاری از مراجعات مردم به محاکم به دلیل اعتبار دادن به اسناد عادی است
  • اخطار به صاحبان خانه‌ های خالی برای پرداخت مالیات
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • اطلاعات نادرست چت جی پی تی در اتریش دردسرساز شد
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • طراحی پلتفرم آنلاین معاملات مسکن در دستور کار
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است