Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی ان ان، مقامات ایالت می‌سی‌سی‌پی حذف نماد برده‌داری از پرچم این ایالت را تصویب کردند و بدین ترتیب دبروز دوشنبه این نماد از تمامی پرچم‌های ساختمان‌های دولتی در این ایالت پایین کشیده شد.

نمایندگان کنگره این ایالت تصویب کردند تا نماد «ایالات کنفدراسیون» و یا همان «ایالات مؤتلفه آمریکا» برای همیشه برچیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرچم می‌سی‌سی‌پی سومین و آخرین پرچم ملی و رسمی کنفدراسیون، معروف به «درفش آغشته به خون» بود.

ایالت می‌سی‌سی‌پی آخرین منطقه آمریکا است که تا سال ۲۰۲۰ پرچم کنفدراسیون را به عنوان نشان ایالتی حفظ کرده بود. پیش‌تر اغلب ایالت‌های جنوبی آمریکا که گذشته تاریکی دربرده‌داری دارند این پرچم را از نمادهای رسمی و دولتی حذف کرده بودند.

بحث بر سر حذف این نماد، که امروز راست‌گرایان نژادپرست آمریکایی آن را تبدیل به پرچم خود کرده‌اند، در پی قتل جورج فلوید، شهروند سیاه پوست آمریکایی توسط پلیس شهر مینیاپولیس در ایالت مینه‌سوتا آغاز شد.

آخرین بار در سال ۲۰۰۱ مقامات منتخب ایالت می‌سی‌سی‌پی در مجلس نمایندگان و سنای آمریکا خواستار حفظ این نماد شده بودند اما در آن زمان نمایندگان محلی، پرچم کنفدراسیون‌ها را به عنوان نماد پرافتخار «ایالات جنوبی» آمریکا حفظ کردند.

باقی ماندن این پرچم به عنوان نماد در ایالت می‌سی‌سی‌پی در حالی بود که بیش از ۳۸ درصد ساکنان این ایالت را سیاه پوستان تشکیل می‌دهند. طبق تصمیم نمایندگان ایالتی، در ماه نوامبر آینده شهروندان می‌سی‌سی‌پی به نماد پرچم جدید این ایالت رأی خواهند داد.

کد خبر 4962216 عبدالحمید بیاتی

منبع: مهر

کلیدواژه: می سی سی پی ایالات متحده آمریکا برده داری تظاهرات ضد نژادپرستی ایالات متحده آمریکا عراق رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ ایران ویروس کرونا عربستان سعودی فلسطین روسیه لبنان سوریه امارات متحده عربی افغانستان لیبی ایالت می سی سی پی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۰۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید: اقدام دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا محکوم است

دانشجویان دانشگاه کلمبیا در نیویورک پیشگام حمایت از فلسطین و محکوم کردن نسل کشی رژیم صهیونیستی محسوب می‌شوند به طوری که اقدام ۲ هفته پیش دانشجویان کلمبیا در ایجاد کارزار اعتراضی در محیط دانشگاه اکنون بیشتر دانشگاه‌های مطرح در آمریکا و سایر کشور‌های غربی را در برگرفته است؛ موضوعی که به هیچ عنوان به مذاق مقامات ایالات متحده خوش نمی‌آید. 

به گزارش الجزیره، جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید امروز (سه شنبه) از اقدام دانشجویان دانشگاه کلمبیا به شدت انتقاد کرد. 

کربی در این زمینه به خبرنگاران گفت: ما اقدام دانشجویان دانشگاه کلمبیا را در اشغال یکی از ساختمان‌های دانشگاه در اعتراض به جنگ غزه تقبیح کرده و بر این باوریم چنین اقداماتی ناشی از رویکرد اشتباه است. 

وی با اشاره به سیاست‌های آمریکا در حمایت بی، چون و چرا از اسراییل در هر گونه جنایتی که مرتکب شود، تاکید کرد: جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا بر این باور است اشغال کردن یکی از ساختمان‌های دانشگاه کلمبیا از سوی دانشجویان معترض با استفاده از زور کاملا اشتباه است. این مسئله به هیچ عنوان نشان دهنده اعتراض مسالمت آمیز نیست. 

کربی با اشاره به اختیارات جو بایدن برای حل و فصل مشکل دانشگاه کلمبیا از طریق قدرت فدرال، افزود: چنین اقدامی اکنون برای پاسخ به آنچه در دانشگاه کلمبیا رخ داده است بر روی میز قرار ندارد. بایدن استفاده از واژه انتفاضه و سایر سخنرانی‌های نفرت پراکنانه در محیط دانشگاهی را محکوم می‌کند. 

براساس قوانین آمریکا، ایالت‌ها در حوزه داخلی خود دارای قدرت عمل گسترده‌ای هستند و دولت مرکزی (دولت فدرال) تنها در مواقع خاص می‌تواند در امور ایالت‌ها مداخله کند. ایالت نیویورک که دانشگاه کلمبیا در آن قرار دارد گرچه دارای مقامات طرفدار رژیم صهیونیستی است، اما استفاده بایدن از قدرت فدرال برای مداخله در امور داخلی این ایالت می‌تواند تبعات بدی برای مقامات محلی داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تعداد دانشجو‌های دستگیر شده در آمریکا به ۱۰۰۰ نفر رسید
  • بازداشت هزار دانشجوی حامی فلسطین در 25 دانشگاه آمریکا
  • ماجرای حمله پوتین به بزرگترین ایالت بکر آمریکا!
  • فیلم/گردباد سهمگین ایالت تگزاس آمریکا را در نوردید
  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • کاخ سفید: اقدام دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا محکوم است
  • رحیم‌پور ازغدی: یهودی‌ها اصلا تمام شدند | در آمریکا می‌گفتند «مارگ بار اسرائیل» +فیلم
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • گردباد در آمریکا/ ۵ نفر کشته و ۱۳۰ تَن زخمی شدند
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست