Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@22:02:52 GMT

حریرچی نگران فوتبالیست‌ها!

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۷۱۲۶۰

حریرچی نگران فوتبالیست‌ها!

ایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت روز گذشته در صحبتی که داشت، درباره مسائل مرتبط با جابه‌جایی کاروان تیم‌های فوتبالی از شهری به شهر دیگر با هواپیما صحبت کرد. او همچنین درباره موضوعات دیگر مرتبط با برگزاری رقابت‌های لیگ برتر فوتبال و لیگ برتر کشتی نیز صحبت‌هایی را مطرح کرد.

حضور خبرنگاران در استادیوم‌ها را بررسی می‌کنیم

حریرچی در این باره که چرا اصحاب رسانه نمی‌توانند با حضور در استادیوم‌ها مسابقات فوتبال را تحت پوشش خبری قرار بدهند، گفت: فعلاً ما محدودیت‌هایی داریم ولی اینکه پیشنهاد شده خبرنگاران با رعایت فاصله اجتماعی در استادیوم حضور پیدا کنند و از دور مسابقات را پوشش بدهند، قابل بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از بررسی آن اگر تغییراتی لحاظ شد، آن‌ها را در پروتکل‌های‌مان لحاظ خواهیم کرد.

هزینه تست خبرنگاران باید از جایی تأمین شود

معاون وزیر ورزش در این باره که پیشنهاد شده اگر خبرنگاران قصد دارند در استادیوم‌ها حضور پیدا کنند باید خودشان تست کرونا بدهند ولی این تست هزینه سنگینی برای قشر خبرنگار دارد، گفت: بالاخره یک جایی باید این هزینه را تأمین کند. یا باشگاه‌ها یا خود رسانه‌ها. ضمن اینکه وزارت بهداشت هم نمی‌تواند به این شدت این قبیل هزینه‌ها را تأمین کند.

نمی‌توان به هواپیماها گفت با نصف مسافران پرواز کنید

حریرچی در پاسخ به این پرسش که در بحث جابه‌جایی کاروان تیم‌های ورزشی چرا شرکت‌های هواپیمایی هیچ کمکی در رعایت اصل فاصله‌گذاری طبق پروتکل‌های بهداشتی نمی‌کنند و چه کسی باید در این زمینه به تیم‌های ورزشی کمک‌رسانی کند؟ توضیح داد: واقعیت این است که پروازهای هوایی و حمل و نقل عمومی‌مان یکی از مراکزی است که در آن‌ها احتمال ابتلای به این بیماری زیاد است. البته ما درک می‌کنیم، چون وقتی پیش از کرونا هم هواپیماها با مسافران کامل پرواز می‌کردند، معتقد بودند از لحاظ اقتصادی برای‌شان مقرون به صرفه نیست پس حالا هم نمی‌شود گفت نصف پرواز را پُر و با همان قیمت سابق کار کنید.

نگران هواپیما و مترو هستیم

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: این مسائل را باید در نظر بگیریم، ولی حمل و نقل عمومی چه هواپیما و چه مترو از مراکزی است که ما نگرانش هستیم و به نظرم باید از طریق وزارت ورزش و وزارت راه در این باره تصمیم‌گیری‌هایی شود.

اجباری در استفاده ورزشکار از ماسک نیست

او همچنین درباره ماسکی که ورزشکاران در حین انجام تمرینات هوازی استفاده می‌کنند و اینکه سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده ممکن است برای‌شان ضرر داشته باشد، گفت: نه! در ورزش تلاش بر این است که کمتر از ماسک استفاده کنیم ولی آنجایی هم که لازم است باید از ماسک‌های مخصوص استفاده شود.

کشتی ورزش صورت به صورت با ریسک بالاست

حریرچی همچنین در واکنش به نگرانی علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در رابطه با عدم برگزاری مسابقات لیگ برتر کشتی و ضرر ۹۰ میلیارد تومانی باشگاه‌های کشتی کشور گفت: اگر به بازگشایی لیگ برتر رأی داده شد، به این خاطر است که شرایط در فوتبال به مراتب بهتر از کشتی است. در کشتی دو ورزشکار صورت به صورت هم می‌ایستند و پاهای‌شان شاید یک متر از هم دور باشد که این می‌تواند باعث تشدید شرایط انتقال شود و ریسک این موضوع را بالاتر می‌برد، در حالی که در فوتبال این‌گونه نیست.

دنبال آغاز به کار کشتی هم هستیم

معاون وزیر تصریح کرد: ما در بازگشایی برخی رشته‌های ورزشی اولین هدف‌مان عدم ابتلای ورزشکاران و مربیان و دست‌اندرکاران برگزاری بوده است. دومین هدف ما نیز عدم انتقال بیماری از ورزشکاران به افراد دیگر بوده است. در کشتی شرایط مانند فوتبال نیست ولی سعی می‌کنیم با بررسی‌های دوباره در این باره تصمیمات مهمی بگیریم که کشتی هم بتواند فعالیت‌هایش را از سر بگیرد چراکه رشته‌های مدال‌آور المپیکی مانند کشتی برای کشور از اهمیت بالایی برخوردار هستند. جنبه دیگر این موضوع بحث اقتصادی و معیشتی است که آن را هم در نظر خواهیم داشت.

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ایرج حریرچی کرونا فوتبال پروتکل های بهداشتی پارسی خبر معاون وزیر لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۱۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش پلیس به صحبت‌های جنجالی فوتبالیست سابق بعد از خفت شدن!

پلیس آگاهی تهران بزرگ به موضوع حمله سارقان به امین منوچهری بازیکن سابق باشگاه استقلال ورود کرد.

در روزهای گذشته امین منوچهری بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال تهران در گفت و گویی اعلام کرده بود که در ترافیک اتوبان چمران مورد حمله سارقان قرار گرفته که در این کش و قوس گردنبند طلای او به سرقت رفته است.

او گفته بود: در ترافیک اتوبان شهید چمران بودم و یک موتوری به آینه خودروی من خورد و پس از آن شروع به فریاد زدن مرد و با دست به شیشه خودرو می‌کوبید؛ زمانی که شیشه ماشین را پایین دادم تا ببینم چرا این کار را انجام می‌دهد یک نفر دیگر از پشت سر آمد و گردنبند من را از گردنم کشید و همین اتفاق باعث شد تا گردنم آسیب جزیی ببیند.

منوچهری در ادامه گفته بود از این صحنه شوکه شده و حتی نتوانستم واکنش نشان دهم؛ این چندمین بار است که در اتوبان چمران این اتفاق تکرار می‌شود و فکر می‌کنم آنها یک باند هستند که این کار را انجام می‌دهند.

او یادآور شد: پیگیری نکردم چون به نظرم به جایی نمی‌رسد؛ بارها این اتفاق افتاده، نه جلوگیری انجام شده و نه پیگیری اتفاق می‌افتد.

در این رابطه سردار علی ولی‌پور گودرزی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در واکنش به این موضوع گفت: این شهروند همانند دیگر شهروندان باید به پلیس اعتماد کند و موضوع را به ما اطلاع دهد تا ماموران متوجه وقوع جرم شوند و آن را پیگیری کنند.

وی ادامه داد: حتما هر شهروندی اتفاقی برایش رخ می‌دهد باید به سامانه ۱۱۰ پلیس اطلاع رسانی کند؛ ابتدا مامور در محل حاضر و اظهارات ثبت می‌شود و پس از ارجاع پرونده به پلیس آگاهی، کار به صورت تخصصی پیگیری می‌شود.

به گفته سردار ولی‌پور گودرزی، اگر موضوعی برای شهروندی پیش آمده باید به پلیس اطلاع رسانی کند و مطمئن باشد که پلیس پیگیری می‌کند؛ ما سعی بر کسب رضایت مردم داریم و موضوعات آنها را تا حصول نتیجه پیگیری می‌کنیم.

رییس پلیس آگاهی تهران با تاکید بر اینکه اعتماد شهروندان به پلیس مهم است، گفت: در عین حال همه مردم برای ما عزیز و شریف هستند و فرقی بین آنها نمی‌گذاریم، پلیس پشتیبان هر کسی است که تعرض یا ظلمی به وی شده و با خاطی برخورد می‌کند.

وی تاکید کرد: ما کار همه مردم را انجام می‌دهیم و برای پلیس فرقی ندارد فردی که به او ظلم شده، چه شغل و سمتی دارد چرا که رضایتمندی آحاد مردم برای ما مهم است. سردار ولی‌پور گودرزی این را هم گفت که پس از این اتفاق ابلاغ کرد که با این شهروند تماس گرفته و او را به پلیس دعوت کنند تا کار وی پیگیری شود.

دیگر خبرها

  • جادوگر، پادشاه و تانک!
  • سنگین‌ترین تنبیه مالی لیگ برتر؛ عبدالله ویسی ۲ میلیارد تومان جریمه شد
  • دعوت ۵ فوتبالیست قمی به اردوی آماده سازی تیم ملی
  • حرکت فوتبالیست‌های اسپانیا در روز مادر
  • خداحافظی بهترین فوتبالیست ۲۰ سال گذشته امارات
  • دعوت بانوی فوتبالیست خوزستان به اردوی تیم ملی
  • خداحافظی بهترین فوتبالیست 20 سال گذشته امارات
  • ماته؛ چای گیاهی محبوب فوتبالیست‌ها که لاغرتان می‌کند!
  • حضور پیشکسوتان تیم ملی فوتبال در اردوی آزادکاران جوان
  • واکنش پلیس به صحبت‌های جنجالی فوتبالیست سابق بعد از خفت شدن!