Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا عسگری روز سه شنبه در ستاد فرماندهی عملیات بیماری کرونا با بیان اینکه جبهه مبارزه با کرونا جبهه سنگینی است، افزود: رزمندگان این جبهه به واسطه ناشناخته بودن ویروس، شناختی از محیط پیرامون خود ندارند و از آنجا که هنوز علم چندانی راجع به رفتار ویروس کرونا به دست نیامده، همین امر کار را برای کادر درمان سخت و پیچیده کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با وجود افزایش چند برابری تجهیزات وامکانات بهداشتی و درمانی در زنجان با اجرای طرح تحول سلامت و افزایش ۴۵ تخت آی سی یو جدید و ارتقای شمار این تخت ها به ۹۰ مورد، در صورت پیک بیماری کرونا، امکانات موجود پاسخگوی اوج بیماری  نخواهد بود.

عسگری با بیان اینکه با در نظر گرفتن مجموع شرایط حاضر، مبارزه با کرونا بسیار سخت و طاقت فرسا است، اظهار داشت: همکاری و مشارکت اقشار مختلف جامعه همچون اصناف، خیران و تولید کنندگان ماسک و مواد ضد عفونی  برای مهار کرونا باید همچنان استمرار داشته باشد.  

فرماندار زنجان با بیان اینکه بر اساس بررسی های انجام شده اعضای خانواده ۸۵ درصد بیماران کرونایی بستری شده،  درگیر این بیماری شده اند، افزود: همچنین بر اساس پایش صورت گرفته، بیش از ۵۳ درصد از مبتلایان به کرونا، ویروس را از بستگان درجه یک خود دریافت کرده اند.

وی با بیان اینکه عامل دیگر ابتلا به ویروس کرونا، حضور در اجتماعات، عروسی ها، مراسم ختم و مهمانی های خانوادگی است، ادامه داد: به عنوان مثال از جمع یک مهمانی خانوداگی در یکی از رستوران های شهر، تست کرونای ۱۳ نفر مثبت شد و یا در مورد دیگر براساس تست های انجام شده در یک عروسی، ۳۵ نفر مبتلا به کرونا بودند و یا در مورد دیگری، آزمایش کرونای ۵۰ نفر در یک مراسم عروسی در یکی از روستاها مثبت بوده است.

عسگری با بیان اینکه بی تفاوتی مردم نسبت به رعایت محدودیت ها و پروتکال های بهداشتی، منشا آسیب است، گفت: لازم است برای تقویت مشارکت و همکاری شهروندان، هسته های مردمی برای مبارزه با کرونا در بین اقشار مختلف جامعه تشکیل شود.

فرماندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود به ابلاغ الزامی شدن استفاده از ماسک توسط کارکنان ادارات و همچنین مراجعان به مراکز اداری اشاره کرد و افزود: لازم است با تشکیل گروه های مختلف مردمی الزام استفاده از ماسک در اماکن عمومی همچون پاساژها، مراکز خرید و بازار به شهروندان انعکاس داده شود.

وی به همکاری و مشارکت هیات های مذهبی  در زمینه مبارزه با کرونا در زنجان اشاره کرد و افزود: هیات ها با تعطیل کردن برنامه ها و مراسم خود و نیز حضور فعالانه در اقدامات و فعالیت های مربوط به مهار کرونا، بالاترین همکاری را در مبارزه با این بیماری داشتند.

عسگری به ضرورت حساس سازی جامعه در خصوص بیماری کرونا تاکید کرد وگفت: مردم زنجان انسجام و همگرایی خوبی دارد و امیدواریم در سایه مشارکت فعالانه همه شهروندان بر این بیماری فائق بیاییم.

برچسب‌ها ویروس کرونا زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا زنجان ویروس کرونا زنجان مبارزه با کرونا بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۱۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، فرشته صادقی نسب  افزود: سطح مبارزه باعلفهای هرز غلات ۱۴۸ هزار و ۷۱۴ هکتار، سطح مبارزه با بیماری های غلات ۴۱ هکتار و مبارزه با سن غلات ۹۵ هزار و ۸۱۸ هکتار در مرحله مادری بود و سطح مبارزه با ملخ ۶۰۰ هکتار بوده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه مبارزه با ملخ‌ها در شهرستان سردشت انجام شده و ادامه دارد گفت: عملیات سم پاشی بر علیه آفت سن پوره شروع نشده است که در اسرع وقت اطلاع رسانی می شود ولی لازم است زارعان تا قبل از تخم ریزی اقدامات لازم را انجام دهند.

وی بیان کرد: بیشترین مزارعی که مورد سم پاشی قرار گرفتند در شهرستانهای بوکان و مهاباد هستند و باتوجه به شرایط جوی مساعد و وجود شرایط مناسب جهت ایجاد و گسترش بیماری زنگ زرد گندم و بیماریهای برگی در مزارع غلات استان از کارشناسان شبکه مراقبت تقاضا می‌شود ضمن پایش دقیق مزارع، در صورت مشاهده بیماری سریعا به کشاورزان اطلاع رسانی لازم را درخصوص سمپاشی مزارع با سموم توصیه شده سازمان حفظ نباتات کشور انجام دهند.

صادقی نسب ادامه داد: مبارزه شیمیایی باید با نظارت کارشناسان مراکز خدمات جهاد کشاورزی و کلینیک‌های گیاه پزشکی و در زمان مناسب انجام گیرد تا علاوه بر کارآیی و اثربخشی موثر، میزان استفاده از سموم شیمیایی کاهش و این آفت بر روند تولید و از بین رفتن خاصیت نانوایی گندم تاثیر نداشته باشد.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • توزیع بیش از یک هزار لیتر سم رایگان در نیشابور
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن