Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@11:53:55 GMT

مشاوره حقوقی و نیاز به وکیل دادگستری

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۷۴۰۳۸

مشاوره حقوقی و نیاز به وکیل دادگستری

از زمانی که بشر تصمیم گرفت به زندگی اجتماعی روی بیاورد و جوامع را تشکیل دهد نیازمند قوانین ساختاری در تشکیل و برقراری نظم در این اجتماع بوده، به‌ مرورزمان با گسترش جوامع و ایجاد روابط اجتماعی بیشتر نیاز به قوانین تخصصی‌تر و پیچیده‌تر احساس و به‌ناچار قوانین مربوطه در این زمینه تنظیم مورد احترام افراد اجتماع قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام وکیل نادری، کشور ما نیز با سابقه چندین هزارساله تمدن دارای فرهنگ بسیار غنی و قوانین بسیار متعددی هست که با افزایش روابط‌های اجتماعی و پیشرفت جامعه قوانین جدیدی نیز تصویب و به مرحله اجرا درآمدهاست.

همین امر نیاز به داشتن مشاوره حقوقی و بهره‌مندی از اطلاعات وکیل دادگستری جهت اطلاع از آخرین قوانین و آیین‌نامه‌های مربوطه امری حیاتی و ضروری هست.

نیاز به مشاوره حقوقی

امروزه وکالت دادگستری صرفاً یک شغل نبوده بلکه نیازی ضروری در جهت حفظ نظم جامعه است، درگذشته مراجعه به مشاور حقوقی و یا انتخاب وکیل دادگستری صرفاً مربوط به صاحبان کسب‌وکار و افراد دارای روابط کاری بسیار زیاد بوده است، اما امروز داشتن مشاور حقوقی و بهره‌مندی از خدمات وکیل پایه‌یک دادگستری جزو ضروریات زندگی اجتماعی است مانند آموزش، درمان و حمایت اجتماعی، امور حقوقی نیز به‌عنوان یکی از زیرساخت‌های حیاتی حفظ جامعه به شمار می‌رود.

الزامی شدن داشتن وکیل دادگستری

در علم حقوق مانند علم پزشکی پیشگیری بهتر از درمان هست مراد از پیشگیری قبل از درمان در امور حقوقی مواردی است که افراد قبل از ایجاد مشکل حقوقی با پیش‌بینی و آینده‌نگری از بروز آن جلوگیری به عمل می‌آورند مواردی نیز به‌عنوان پیشگیری توسط قانون‌گذار به تصویب می‌رسد مانند آن که قانون‌گذار طرفین انجام معاملات خرید و فروش مسکن را موظف کند شخصی را به‌عنوان وکیل خود قرارداد را مطالعه نماید و ایرادات موجود را برطرف نمایند.

بدیهی است با الزام افراد انتخاب وکیل یا مشاور حقوقی هرچند در ابتدا هزینه‌ای اضافه بر آن‌ها تحمیل می‌شود اما این هزینه مانند چتر حمایتی از ورود خسارت‌های بیشتر و تضییع حقوق افراد جلوگیری خواهد نمود در بسیاری از جوامع داشتن وکیل دادگستری در انجام معاملات و یا حضور در محاکم الزامی بوده و طرفین موظف‌اند یا از طریق وکلای دولتی و یا وکلای خصوصی دعاوی خود را در محاکم مطرح نمایند و یا معاملات خود را به انجام برسانند.

انتخاب وکیل متخصص

بخش دیگری از اختلافات فی‌مابین افراد جامعه شکایات کیفری بوده از جمله پرتعدادترین جرائم مطروحه می‌توان به جرم

۱- کلاه‌برداری (تصاحب نمودن اموال و دارایی دیگری با استفاده از اقدامات متقلبانه که فرد مالباخته را متمایل به پرداخت وجه یا تحویل دارایی نماید)

۲-جعل و استفاده از سند مجعول (تغییر و تحریف نوشته و امضای دیگران به‌قصد سوءاستفاده از آن)

۳- سرقت (برداشتن اموال دیگری به‌صورت مخفیانه)

۴- شرب خمر (نوشیدن و استفاده از مواد الکلی یا مشابه آن‌که باعث مستی شود)

۵- خرید و فروش مواد مخدر (حمل و نگهداری مواد مخدر نیز جرم بوده که مطابق قانون مستحق مجازات است)

۶- انتقال مال غیر (واگذار کردن عین مال و یا منافع مال دیگری به افراد)

و مواردی ازاین‌دست اشاره نمود بدیهی است مراجعه به وکیل متخصص و باتجربه می‌تواند احقاق حق برای افراد جامعه تضمین نماید.

برخی از وکلای دادگستری به‌عنوان وکیل ملکی شناخته‌شده‌اند چرا که صرفاً به‌صورت تخصصی در خصوص یک موضوع پرونده فعالیت می‌نمایند.

برخی دیگر به‌عنوان وکیل مواد مخدر شناخته می‌شوند چرا که صرفاً در این زمینه تخصص داشته و از تجربه لازم در این قبیل پرونده‌ها را برخوردار هستند.

تخصصی بودن اعاده دادرسی

همان‌طور که می‌دانیم اعاده دادرسی از جمله طرق اعتراضی است که به‌عنوان آخرین مرحله‌ی اعتراضی شناخته می‌شود و در واقع به‌عنوان طرق فوق‌العاده اعتراض مشهور است.

بدیهی است برای احقاق حق در این مرحله می‌بایست در انتخاب وکیل دقت بیشتری کرد هرچند تمام وکلای پایه‌ یک دادگستری از معلومات کافی جهت دفاع از حقوق شما بهره‌مند هستند اما تخصص کاری در این زمینه بسیار مهم بوده و می‌تواند روند کل پرونده را تغییر دهد.

وکیل اعاده دادرسی کیفری

اعاده دادرسی در پرونده‌های کیفری نیازمند تخصص، مهارت و تجربه ارزشمند هست چراکه اعاده دادرسی آخرین امکان احقاق حق هست بعد از پذیرش اعاده دادرسی حکم برائت صادر نخواهد شد بلکه پرونده جهت رسیدگی به شعبه هم‌عرض ارجاع گردیده که در این مرحله مجدد به موضوع اتهام در چهارچوب پذیرش اعاده دادرسی رسیدگی می‌گردد.

مرجع صالح در رسیدگی به اعاده دادرسی کیفری، دیوان عالی کشور بوده و مطابق ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری موارد اعاده دادرسی محدود هست.

نمونه‌های مشابه پذیرش اعاده دادرسی در سایت حقوقی وکیل نادری به آدرس اینترنتی www.vakilnaderi.com موجود بوده که جهت دسترسی به آن و مطالعه بیشتر می‌توانید مراجعه کنید.

وکیل اعاده دادرسی حقوقی

اعاده دادرسی در پرونده‌های حقوقی با اعاده دادرسی کیفری کاملاً متفاوت بوده حتی مرجع رسیدگی‌کننده در این خصوص نیز متفاوت است اما نکته قابل‌ توجه آن است که اعاده دادرسی در پرونده‌های حقوقی مقید به زمان بوده فلذا سرعت عمل در این راه اعتراض بسیار با اهمیت هست.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وكيل دادگستري وکیل ملکی اعاده دادرسی وکیل دادگستری دادرسی کیفری انتخاب وکیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۴۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان داری مردم و دولت پیش نیاز تحول فرهنگی است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که با حضور پرشور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به ابعاد فرهنگی و دستاوردهای گسترده عملیات وعده صادق اظهار کرد: این روزها نقل هر محفل و مجلسی، صحبت پیرامون دستاوردها و پیامدهای عملیات وعده صادق است و عمدتاً این موردتوجه است که چقدر از این موشک‌ها به هدف نشسته و چند درصد رهگیری شده اما آنچه مهم‌تر از همه بود، اراده قوی، قدرتمند و مقتدرانه نیروهای مسلح ایران بود که اسرائیل را ذلیل کرد، هیمنه آن را درهم شکست و قلب مسلمانانی را که حکام آنها، افراد دست نشانده، سرسپرده و بی لیاقت وابسته به جهان استکبار بودند، شاد کرد.

ایشان افزود: تمجیدی که از این عملیات در سطح عالم صورت گرفت، نسبت به ملتی بود که ۴۵ سال است در معرض تهاجمات و تحریم‌های پیوسته دشمن هستند اما نه تنها عقب ننشسته اند بلکه امروز در این منطقه پربلا میدان داری می‌کنند.

ضرورت صیانت از فرهنگ انقلابی در جامعه

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت حفظ فرهنگ انقلابی در اقشار مختلف مردم و به خصوص جوانان خاطرنشان کرد: آن چیزی که نسل جوان ما باید درباره آن بیندیشد و ابعاد و سرمنشأ آن را دنبال کند، همین روحیه و فرهنگ انقلابی است. شما که شاهد این قهرمانی و قدرت هستید، امروز آن را لمس می‌کنید اما پیش از اینها، در دفاع مقدس بود که جهان درک کرد ایرانی‌ها حتی اگر هم با گوشت و پوست باشد اما در فتح المبین و خیبر عقب نشینی نمی‌کنند.

ایشان ادامه داد: یک عده افراد کوتاه فکر و اندک اندیش بودند که از همان روزهای اول به امام (ره) می‌گفتند شما با چه قدرتی می‌خواهید به مصاف شاهی بروید که دنیا پشت سر اوست اما هدف برآورده شد، مردم آمدند، این نهضت را به سرانجام رساندند و با سینه خشک به مصاف گلوله داغ رفتند تا کربلایی که شنیده ایم و شنیده اید، یکبار دیگر در خیابان‌های مشهد و تهران و تبریز و قم و اصفهان تکرار شود. اراده این ملت، پرورش یافته بر بستر انقلابی است که در فرهنگ خداباوری ریشه دارد. امام بزرگوار به مردم در این خط جهت داد و اندیشه‌ای را نهادینه کرد که در اراده انقلاب، دفاع مقدس و اکنون عملیات وعده صادق نمود پیدا می‌کند.

نیازمند تجدیدحیات فرهنگی هستیم

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: امروزه این نگرانی وجود دارد که نکند فرهنگ انقلابی گری در جامعه و به خصوص نسل جوان توسط دشمن براندازی شود. وقتی بینش‌های انقلابی رو به ضعف بگذارد و چشم‌ها متوجه زرق و برق جریان‌های مادی باشد، بدیهی است که این فرهنگ تضعیف شود و آن زمان است که آن اراده قوی رو به ضعف خواهد گذاشت

ایشان تأکید کرد: ما به یک تحول و تجدید حیات فرهنگی نیاز داریم تا نسل آینده بتواند در بستری از جهت گیری های انقلابی ملت رشد کند. این تحول هم باید از ناحیه ملت و دولت به صورت همزمان باشد؛ ملتی که فراتر از فرهنگ مشتری مداری در میدان باشد و دولتی که مافوق یک ناصح مشفق، برای صیانت از فرهنگ هزینه بدهد.

آیت الله علم الهدی گفت: اینکه شما بنده را ببینید و بابت حضور بانوان بدحجاب در بافت پیرامون حرم گلایه کنید، این همان منطق مشتری مداری است. عزیز من، فقط به گفتن ما نیست بلکه مردم و به خصوص جوانان متدین ما باید خودشان میدان داری کنند. از سوی دیگر، حکومت هم باید فراتر از یک ناصح مشفق، در میدان باشد و هزینه‌های اجرای فرهنگ را بپردازد چون صیانت از فرهنگ، هزینه دارد. نمی‌شود ما در سازمان برنامه و بودجه بنشینیم برای همه چیز کشور برنامه ریزی کنیم و بعد دست آخر ببینیم چقدر پول باقی ماند و همان خرج فرهنگ باشد.

ایشان بیان کرد: اگر مردم بخواهند یک گوشه بنشینند، تماشاچی باشند و بگویند آقای خطیب نماز جمعه، آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن، اینطور نمی‌شود! برادران و خواهران، جهت گیری انقلاب در جامعه ما با میدان داری مردم محقق می‌شود.

مراقب تکرار و تحریف کلام رهبری باشیم

امام جمعه مشهد با انتقاد از تحریف کلام و منطق رهبر معظم انقلاب در میدان عمل اظهار کرد: مایه تأسف است که امروزه شاهد تکرار و تحریف منطق رهبری در سطح مسئولان هستیم. به طور مثال، اوامر قطعی و صادرشده از ناحیه ولایت در مسائل فرهنگی به جای اینکه عمل شود، موردتکرار مستمر قرار می‌گیرد و مسئولین به صورت پیوسته همان چیزی را می‌گویند که رهبری فرموده اند. این چه بساطی است؟ رهبری می‌فرماید که عمل شود، نه اینکه شما تکرار کنید.

ایشان افزود: از یک جنبه دیگر، همین بحث جذب حداکثری که یکی از راهبردهای مقام معظم رهبری و به این معناست که همه جریانات دولتی و تشکل‌های مردمی همت کنند تا افراد از جریان‌های لائیک و لامذهب خارج و به جمعیت انقلابی افزوده شوند. این مبنای کلام و عمل است اما گاهی اوقات حرکت‌های ضدارزش و ناهنجاری در فلان برنامه تلویزیونی یا فلان نهاد حکومتی اجرا می‌شود که وقتی پیگیر می‌شویم، جواب می‌دهند به خاطر جذب حداکثری است. کدام جذب؟ می‌خواهید به بهانه پرکردن سبد جمعیت انقلابی، همان کسانی را هم که انقلابی هستند، از خود برنجانید؟

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مثلاً همین اواخر، اینکه پیوسته بر بازگشت عناصر ناپاک، ضدانقلاب و خارج نشین تأکید می‌شود، این از همان مصادیق تحریف است. وقتی هم که سوال می‌کنیم می‌گویند به خاطر جذب حداکثری. عزیزان من، حداکثری که با آوردن اینها جذب می‌شود، نه جذب شما بلکه جذب همین افراد می‌شود. این چه منطقی است که شما دارید؟

ایشان با اشاره به آیه ۱۱۲ سوره مبارکه هود ادامه داد: خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید «فَاسْتَقِمْ کَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَکَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِیرٌ» یعنی اگر شما در جریان استقامت خود، یک اراده قوی در مردم ایجاد کردید اما پاسدار آن نبودید، این طغیان در برابر نعمتی است که خداوند بینا به شما عنایت کرده و در درگاه پروردگار حساب و کتاب خواهد شد. برادران و خواهران، عزیزان من، مبنای عمل این است. کسانی که در بعضی حرکت‌ها و جریان‌های مردمی، مدعی توسعه فرهنگ دینی هستند، باید بیایند جامعه دینی را توسعه بدهند. این همان تحولی است که هم برپایه دستگاه‌های حکومتی و هم مبتنی بر اراده مردمی، می‌تواند منجر به اقتدار مضاعف ملت در عرصه‌های مختلف شود.

کد خبر 6089034

دیگر خبرها

  • میدان داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • میدان داری مردم و دولت پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • ایران‌پوریان: تراکتور همیشه در نقل‌وانتقالات بازنده است
  • نقش روانشناسی و مشاوره در ارتقاء بهداشت روانی جامعه با اهمیت است
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • لزوم فرهنگ سازی مراجعه به مشاوره، ضرورت جامعه مدرن
  • کارگاه "راهبرد حقوقی و هماهنگی برای آزادی فلسطین" در استانبول برگزار شد
  • مشاوره ژنتیکی بن‌بستی برای بیماری‌های ژنتیکی
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • نقد کردن درآمد یوتیوب با MCN موبیکس کیوب