Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@15:39:31 GMT

ایرباس هزاران نفر از کارکنانش را اخراج می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۷۴۲۰۰

ایرباس هزاران نفر از کارکنانش را اخراج می‌کند

به گزارش روز سه شنبه خبرگزاری رویترز از تولوز (فرانسه)؛ ایرباس این برنامه تجدید ساختار را برای برخورد با تاثیرهای منفی بحران ویروس کرونا، اجرا می کند.

ایرباس که در پی به مرخصی اجباری  شماری از کارکنانش، وعده داده بود تا پایان ژوئن (سه شنبه ۱۰ تیرماه)، طرح های تازه ای اعلام خواهد کرد، از اظهارنظر درباره این گفته مقام های اتحادیه های کارگری، خودداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رویترز روز دوشنبه گزارش داد که به زودی گسترده ترین طرح این شرکت برای کاهش گسترده فعالیت های تولید هواپیما و شمار کارکنانش، اجرا خواهد شد.

منابع آگاه صنعت هوانوردی فرانسه پیش بینی کرده اند که میان ۱۴ هزار تا ۲۰ تن اخراج خواهند شد، هر چند هنوز میزان دستاورد مالی ایرباس از بازنشستگی زودهنگام شماری از ۱۳۵ هزار کارمند و کارگر این شرکت مشخص نیست. بسیاری از این افراد، کارکنان قدیمی بخش تولید ایرباس ۳۲۰ هستند.

زیویر پتراچی مقام اتحادیه سی جی تی گفت: ایرباس اقداماتی را اعلان خواهد کرد که شاید پیامدهای گسترده و نیرومندی بر بخش اشتغال داشته باشد.   

ایرباس هم زمان با آمادگی برای کاهش گسترده تولید نسبت به برنامه ریزی پیشین برای دوره پنج ساله، وضع سفارش ها و لغو برنامه های تولید و خرید هواپیما را در اختیار اتحادیه های کارگری قرار خواهد داد.

به گفته منابع آگاه صنعت هوانوردی فرانسه؛ ایرباس برنامه تجدید ساختار و نوسازی خود را بر پایه کاهش ۴۰ درصدی تولید هواپیما در  ۲ سال آینده قرار می دهد.

همچنین در اواخر خرداد ماه اعلام شد که دولت فرانسه قصد دارد به امید حفظ صدها هزار شغل و قدرت رقابت شرکت‌های هواپیماسازی ایرباس و ایرفرانس، کمکی به ارزش ۱۵ میلیارد یورو (معادل ۱۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار) در اختیار صنعت هوایی کرونازده این کشور قرار دهد.

برچسب‌ها کرونا تولوز شرکت ایرباس پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا تولوز شرکت ایرباس کرونا تولوز شرکت ایرباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۴۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تپه‌های باستانی قم میراث‌دار گنجینه تاریخ هزاران ساله

شهر قم یکی از شهر‌های تاریخی و قدیمی کشور محسوب می‌شود که آثار تاریخی بسیاری ازجمله تپه‌های باستانی در این شهر وجود دارد که در ادامه به معرفی برخی از این تپه‌ها خواهیم پرداخت.

معمولا در تپه‌های باستانی آثار و نشانه‌هایی از استقرار انسان‌ها، وجود معابد، آتشکده‌ها، گورستان‌ها و بنا‌های عظیم قابل مشاهده است که کاوش در این تپه‌ها می‌تواند به روشن شدن سؤالات مختلف درباره نحوه زندگی، آداب و رسوم، روابط اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و همچنین پیشرفت‌های علمی و تکنولوژیکی جوامع گذشته کمک کند.

همچنین تپه‌های باستانی به عنوان جاذبه‌های گردشگری می‌توانند نقش مهمی در توسعه صنعت گردشگری و رونق اقتصادی منطقه داشته باشند که البته باتوجه به اینکه تپه‌های باستانی یک میراث گران‌بها و غیرقابل جایگزین هستند باید در حفظ و حراست آنها کوشید چراکه تخریب و غارت این تپه‌ها به منزله از دست رفتن بخشی از تاریخ و فرهنگ است.

گفتنی است، در شهری با پیشینه قم تپه‌های بسیاری وجود دارد که تنها سه مورد از آنها کاوش شده‌اند که شامل: 
تپه قلی درویش

این تپه با قدمت هفت هزار ساله، یکی از مهم‌ترین تپه‌های باستانی ایران است، کاوش‌های انجام شده در این تپه نشان‌دهنده وجود یک شهر باستانی با معماری پیشرفته و روابط اجتماعی و اقتصادی پیچیده است.

قره تپه قمرود 


این تپه که در حاشیه رودخانه قمرود واقع شده، قدمتی حدود ۵ هزار ساله دارد، کاوش‌های این تپه نشان‌دهنده وجود یک محوطه باستانی با کاربری مسکونی و صنعتی است.

تپه صرم 


این تپه در نزدیکی شهر قم واقع شده و قدمتی حدود چهار هزار ساله دارد، کاوش‌های این تپه نشان‌دهنده وجود یک محوطه باستانی با کاربری مذهبی و آیینی است.

تپه‌های کاوش نشده قم نیز شامل آق تپه قشلاق، آق‌تپه البرز، تپه البرز یک، تپه امامزاده طیب و طاهر، تپه امامزاده علمدار کیاب، تپه امامزاده نواران، تپه در قلعه (دروازه قلعه)، تپه دژ کهنه (تیزه کهنه)، تپه قلعه جننی، تپه قلعه چم لاواردار، تپه قلعه خورآباد، تپه قلعه مبارک‌آباد، تپه کفتر خون قزقون به سر، تپه کمر بلبل، تپه گبری حسین‌آباد میش‌مست، تپه گبری روستای قاضی پائین، تپه گردالی و محوطه گورستان، تپه مزرعه کهک، تپه میشل، تپه قلعه وشنوه، قره تپه شاهجرد، قلعه تپه النگ، قلعه تپه طغرود و مجموعه تپه‌های امامزاده سکینه خاتون هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • فرودگاه بین‌المللی سمنان مهیای بهره‌برداری است
  • اخراج کارکنان برج میلاد تکذیب شد
  • اطلاعیه مهم برج میلاد در مورد یک ادعای جنجالی
  • سرکوب گسترده حامیان فلسطین در فرانسه
  • تپه‌های باستانی قم میراث‌دار گنجینه تاریخ هزاران ساله