Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-05@20:42:30 GMT

پیشنهاد تشکیل فراکسیون سیر و عدس در مجلس

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۷۴۳۹۰

پیشنهاد تشکیل فراکسیون سیر و عدس در مجلس

یک عضو هیات ریییسه مجلس یازدهم از پیشنهادهای عجیب و غریب برای تشکیل فراکسیون‌هایی چون فراکسیون سیر و عدس در مجلس یازدهم خبر داده است.

به گزارش عصرایران به نقل از فارس، "علیرضا سلیمی" عضو هیات رییسه مجلس یازدهم از پیشنهادهای پرشمار وبعضا عجیب برخی نمایندگان مجلس برای تشکیل فراکسیون‌های مختلف در مجلس خبر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده محلات و دلیجان (استان مرکزی) در مجلس ضمن انتقاد از پیشنهادهای برخی نمایندگان برای تشکیل دهها فراکسیون مختلف و موازی در محلس گفته:" با تصمیم هیات رییسه مجلس تشکیل فراکسیون‌ها در مجلس متوقف شده است."

علیرضا سلیمی نماینده مجلات و دلیجان و عضو هیات رییسه مجلس یازدهم/ عکس آرشیوی/ تسنیم

این نماینده 4 دوره اخیر در مجلس افزود: "تاکنون حدود 100 درخواست تشکیل فراکسیون به هیات رییسه مجلس واصل شده که تعداد آنها همچنان رو به افزایش است.

عضو هیات رییسه مجلس اظهار داشت: تعدادی از فراکسیون‌ها عملا در مسیر موازی با یکدیگر حرکت می‌کنند و ما شاهد موازی کاری در تشکیل این فراکسیون‌ها هستیم؛ به عنوان مثال فراکسیون تعاون و کار و فراکسیون تعاون و همیاری از جمله مواردی است که درخواست تشکیل آنها به هیأت رئیسه واصل شده که هر سه درواقع یک مسیر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دنبال می‌کند.

سلیمی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر تشکیل فراکسیون‌های دیگری همچون فراکسیون عدس و سیر به هیات رییسه واصل شده که سوال اینجاست شان یک فراکسیون در این حد پایین آورده شود؟

وی افزود: با توجه به این موارد هیات رییسه تصمیم گرفته تا فعلا جلوی تشکیل فراکسیون‌ها گرفته شود تا سازوکار مناسبی برای تشکیل آنها در نظر گرفته شود، البته در مورد فراکسیون‌هایی همچون روحانیت و ایثارگران خط مشی آنها مشخص است و امکان تشکیل فراکسیون همسو و موازی با آنها وجود ندارد.

عضو هیات رییسه مجلس اظهار داشت: اخبار و اطلاعاتی به گوش می‌رسد که وزارتخانه‌ها در تشکیل تعدادی از این فراکسیون‌ها نقش دارند تا از این طریق بتوانند ذهن نمایندگان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ جهت‌دهی کنند و از این طریق در مجلس نفوذ داشته باشند که این باعث کندی تیغ نظارت نمایندگان و همچنین تأثیر وزارتخانه‌ها بر روند قانون گذاری می‌شود.

سلیمی خاطرنشان کرد: تعدادی از نمایندگان مجلس از دو ماه قبل از تشکیل مجلس یازدهم به دنبال تشکیل فراکسیون‌های خود بوده و موجودیت فراکسیون مورد نظر خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اعلام می‌کردند و این درخواست‌ها برای تشکیل فراکسیون در حالی است که ما مقدم بر آنها بحث کمیسیون‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داریم و مجلس ابتدا باید کمیسیون‌هایش تشکیل شود و کار در کمیسیون‌ها مورد پیگیری قرار گیرد.

 

 

بیشتر بخوانید:

*اسامی روسای کمیسیون‌های مجلس یازدهم

*نماینده مجلس: خدا کند مجلس یازدهم اینستاگرام را فیلتر کند

*آغاز به کار مجلس یازدهم (عکس)

لینک کوتاه: asriran.com/0035LF

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مجلس یازدهم فراکسیون عضو هیات رییسه مجلس تشکیل فراکسیون تشکیل فراکسیون ها مجلس یازدهم کمیسیون ها برای تشکیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۴۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور

احمد راستینه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی در کشور، اظهار داشت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.

وی افزود: با توجه به اهمیت مساله فرهنگ تلاش می‌شود این سهم از بودجه عمومی به پنج درصد ارتقا یابد در این صورت است که می‌توان ادعا کرد حداقل‌های تحول نظام فرهنگی کشور فراهم شده است.

راستینه اضافه کرد: تا قبل از مجلس یازدهم به غیر از اعتبارات جاری و حقوقی، هیچ اعتباری برای تحول فرهنگی و تولید محتوا پیش‌بینی نمی‌شد، اما امروز در یک جدول از مجلس شورای اسلامی اعتبار برای این بخش مصوب شد.

وی گفت: از این مبلغ سهم فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و ورزشی دانش‌آموزان ۳۶ هزار میلیارد ریال و ۲۵ هزار میلیارد ریال هم برای ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب، عفاف و برنامه‌های فرهنگی موثر در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید

فرهنگ زیربنای پیشرفت و توسعه کشور است

راستینه با اشاره تصویب قانون خانواده و جوانی جمعیت در مجلس یازدهم، بیان داشت: ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده سهم ورزش دانش‌آموزی است و در این ارتباط ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه در این بخش مصوب شده است.

وی افزود: یکی از کارکرد‌های مجلس یازدهم انجام کار تحولی برای پویانمایی است که برای تولید محتوای ویژه کودک و نوجوان اعتبار ویژه مصوب شده است.

راستینه با تاکید بر اینکه کمبود معلم تنها مختص یک استان نیست، گفت: نظام آموزش و پرورش در ۱۰ سال گذشته نسبت به امر جذب معلم کوتاهی بسیاری داشت و ردیف استخدامی برای جذب معلمان داده نشد و همین امر موجب شد تا امروز با مشکل کمبود معلم روبرو شویم.

وی تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نشست‌های نظارتی مجلس شورای اسلامی، تلاش براین است که در سال تحصیلی جدید مشکلات کمتری در خصوص تامین معلم وجود داشته باشد.

راستینه ادامه داد: افزایش ظرفیت جذب و استخدام معلمان از سوی سازمان امور استخدامی و افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان از جمله راهکار‌های در نظر گرفته شده برای کاهش مشکل کمبود معلم است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • کانون موسیقی نواحی تشکیل می‌شود/ معرفی مدیر هماهنگی
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • تحول از مجلس سنتی به نوین از مجلس یازدهم تا دوازدهم
  • پیشنهاد افزایش ۲ برابری حق مسکن از سوی وزیر کار
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • پیشنهاد وزیر کار برای افزایش ۲ برابری حق مسکن کارگران
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود / ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه این کارگران نیاز است + فیلم
  • بابایی کارنامی : درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود + فیلم
  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم