Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@04:32:21 GMT

کرونا نباید فعالیت‌های عمرانی کشور را تعطیل کند

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۷۵۳۲۲

کرونا نباید فعالیت‌های عمرانی کشور را تعطیل کند

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور گفت: باید بتوانیم در فضای سخت کنونی در کنار یکدیگر، کارهای عمرانی و حوزه مسکن را در کشور دنبال کنیم و احیاناً بیماری کرونا مانع از این نشود که فعالیت‌های عمرانی ما تعطیل شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، «مهدی جمالی نژاد» در همایش مجازی معاونین عمرانی استانداری های سراسر کشور در وزارت کشور، افزود: امسال سال پایانی دولت یازدهم است و برای همین باید فعالیت‌های عمرانی و توسعه ای در کشور با برنامه ریزی جدی‌تر با محوریت معاونت‌های عمرانی استانداری ها انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عمرانی وزیر کشور با تاکید بر اینکه متوجه مشکلات و نارسایی‌ها در حوزه مسئولیت‌ها و اختیارات معاونین عمرانی استانداری های سراسر کشور هستیم، گفت: تلاش داریم در خصوص فعالیت‌های مسکن و سایر طرح‌های بزرگ عمرانی هماهنگی خوبی با وزارت راه و شهرسازی داشته باشیم تا در عرصه عمل و اجرا دچار موازی کاری و تداخل مسئولیت نشویم.

جمالی نژاد در ادامه به تلاش و سخت کوشی‌های معاونین عمرانی، شهرداری ها و دهیاری در سال گذشته اشاره کرد و گفت: با توجه به بیماری کرونا و سایر مسائل اجتماعی انصافا، عملکرد خوبی از خودشان برجا گذاشته اند و حضوری پر رنگ در صحنه‌ها داشتند.

کاهش درآمدهای شهرداری از دیگر موضوعاتی بود که معاون وزیر کشور به آن اشاره کرد و گفت: شیوع بیماری کرونا درآمد شهرداری‌ها را به شکل قابل ملاحظه ای کاهش داد که در این خصوص تلاش داریم حمایت‌های لازم را از این نهاد عمومی در جهت خدمت رسانی بیشتر به مردم انجام دهیم.

رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های سراسر کشور از برگزاری ارزیابی مدیران عمرانی استان‌ها اعم از مدیران شهری و روستایی در ماههای آتی خبر داد و گفت: این کار مشوق بیشتری به مدیران عمرانی در استانداری‌ها در خدمات رسانی و انگیزه خدمت بیشتر برای کار و فعالیت می‌دهد.

وی همچنین گفت: مشکلات استان‌ها و شهرداری ها با فعال شدن کارگروه مشترک با حضور معاونین عمرانی استانداری ها و مدیران ستاد رصد و پیشنهادهای لازم برای حل چالش‌ها ارائه خواهد شد.

معاون عمرانی وزیر کشور در ادامه صحبت‌هایش از فعال شدن جلسات استانداران به صورت منطقه ای خبر داد و گفت: استان‌ها به پنج منطقه در کشور تبدیل شده اند و مسائل استانی به صورت منطقه ای با حضور وزیر کشور مورد بحث و کارشناسی قرار خواهد گرفت.

وی در این‌باره گفت: متناظر با جلسات استانداران، جلسه معاونین عمرانی هم به صورت منطقه ای در محل وزارت کشور به صورت ماهیانه برگزار خواهد شد.

جمالی نژاد با تاکید بر اینکه باید به صورت سیستمی و هماهنگ در استان‌ها عمل کنیم؛ گفت: از معاونین عمرانی استانداری‌ها درخواست دارم در حوزه‌های اقتصادی و امنیتی هم وارد شوند و در این بخش‌ها کمک کنند.

وی در این باره گفت: عملکرد خوب در بحث‌های عمرانی به صورت غیرمستقیم روی مساله رضایت‌مندی عمومی تاثیر می‌گذارد و این رضایت‌مندی به صورت اتوماتیک، سطح اعتماد و رضایتمندی در سطح ملی را تقویت می‌کند.

معاون وزیر کشور از فعال شدن دوباره برنامه‌های سفرهای استانی با هدف افزایش نشاط و شادابی در کشور خبر داد و گفت: باید بتوانیم در فضای سخت کنونی در کنار یکدیگر، کارهای عمرانی و حوزه مسکن را در کشور دنبال کنیم و احیاناً بیماری کرونا مانع از این نشود که فعالیت های عمرانی مان در کشور تعطیل شود.

جمالی نژاد خاطر نشان کرد: قرار است طی نشستی مشترک با حضور وزیر راه و شهرسازی، مشکلات اجرایی در حوزه طرح اقدام ملی مسکن مطرح و موانع و چالش ها مورد بررسی قرار گیرد.

در این نشست معاونین استانداری های سراسر کشور که به صورت ویدئو کنفرانسی در جلسه امروز حضور داشتند دیدگاهها و نظرات خود را در خصوص چالش‌های پیش روی اجرای طرح اقدام ملی مسکن بیان کردند. کافی نبودن تسهیلات بانکی، مشکل زمین برای ساخت مسکن، گران تمام شدن هزینه تامین مسکن برای بخش نیازمند جامعه و عدم توجه به ظرفیت‌های بومی و نیازهای محلی استان‌ها سایر مواردی بود که معاونین عمرانی استانداری‌ها در خصوص طرح اقدام ملی مسکن در کشور عنوان کردند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مهدی جمالی نژاد ویروس کرونا کرونا وزارت کشور فعالیت های عمرانی سراسر کشور بیماری کرونا وزارت کشور جمالی نژاد شهرداری ها وزیر کشور استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۵۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی با هدف خدمت رسانی به مردم و فراهم شدن فرصت اشتغال برای جوانان استان سیستان و بلوچستان و کسب وکار در سطح استان سیستان و بلوچستان افتتاح شده است.

سرهنگ غلامرضا ملایی در گفت وگو با ایسنا افزود: هفدهم اردیبهشت ماه ۱۳۷۹ به فرمان مقام معظم رهبری، بسیج سازندگی در کشور تشکیل شد و خدمات بسیار زیاد در حوزه‌های عمرانی، اقتصاد مقاومتی، محرومیت زدایی و مردم یاری از بدو راه اندازی تا کنون انجام داده و یا در دستور کار برای انجام دارد.

وی با اشاره به بخشی از فعالیت‌های صورت گرفته توسط بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی زیر مجموعه این واحد در سال ۱۴۰۲، بیان کرد: طی این سال بالغ بر دو هزار پروژه کوچک‌وبزرگ اقتصاد مقاومتی و عمرانی به جز کمک و خدمات مومنانه به مرحله اجرا رسیده است.

ملایی تصریح کرد: ساخت شهرک مراد آباد در حاشیه شهر چابهار که مراحل زیرساختی خود را می‌گذراند، اجرای دهکده سلامت، احداث هزار و پانصد واحد خانه مدد جویان تحت پوشش کمیته امداد با کمک سپاه پاسداران، بسیج، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و خود کمیته امداد، ساخت و مرمت خانه محرومین و چشمه‌های سرویس‌های بهداشتی، اعطای تسهیلات اشتغالزایی به میزان هزار و ۵۶۰ فقره، ایجاد ۹۰۹پروژه اشتغالزایی، اهدای بسته‌های کمک معیشتی، اهدای جهیزیه، کمک و حمایت از بیماران خاص و غیره از جمله فعالیت‌های صورت گرفته در طی سال گذشته توسط این نهاد بوده است.

وی با اشاره به دو سیل اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان نیز گفت: همه دستگاه‌ها در این دو سیل اخیر در محل حاضر بوده و به فعالیت می‌پرداختند و در رأس آنها نیز استاندار در منطقه حضور داشت و جلسات ستاد مدیریت بحران در مناطق سیل‌زده تشکیل و برنامه ریزی ها صورت می‌گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور
  • ۸۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در گناباد است
  • رد پای دلالان به طرح مسکن ملی یزد باز شد
  • فعالیت ۵ هزار گروه جهادی در آذربایجان‌شرقی
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد رونمایی شد