Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

عربستان سعودی به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا ، تنها به شمار محدودی اجازه خواهد داد در مراسم امسال حج شرکت کنند.

اخبار اقتصادی- این کشور در سال منتهی به اوت ۲۰۱۹، میزبان حدود دو میلیون زائر سعودی و خارجی در موسم حج بود. عربستان سعودی سال پیش از آن ۷.۵ میلیون زائر سعودی و خارجی داشت که حج عمره را به جای آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژووی وانگ، تحلیلگر اس اند پی گلوبال پلاتس آنالیتیکس در این باره گفت: مصرف سوخت جت طی پنج سال گذشته در ماه حج حداقل ۳۰ درصد افزایش ماه به ماه داشته است اما بعید است در حج امسال که شمار زائران به دلیل اقدامات بهداشتی احتیاطی محدود شده است، مصرف سوخت جت در عربستان سعودی افزایش پیدا کند.

تقاضا برای سوخت جت در عربستان سعودی احتمالا امسال ۴۰ درصد در مقایسه با سال ۲۰۱۹ کاهش پیدا خواهد کرد و حدود ۲۰ درصد از تقاضا برای سوخت جت در خاورمیانه را تشکیل می‌دهد.

بخش هواپیمایی عربستان سعودی حتی پیش از اعلام محدودیتهای حج دچار ضرر و زیان شده بود و طبق پیش بینی انجمن بین‌المللی حمل و نقل هوایی (یاتا)، صنعت هواپیمایی این کشور امسال بزرگترین ضرر را در میان کشورهای منطقه خواهد داشت.

یاتا برآورد کرده که صنعت هواپیمایی خاورمیانه به دلیل محدودیتهای سفر و قرنطینه که باعث کاهش ۵۶ درصدی تقاضای مسافر شده است، در سال ۲۰۲۰ مجموعا ۴.۸ میلیارد دلار ضرر خواهد کرد.

عربستان سعودی در اواخر مارس اکثر پروازهای مسافری را معلق کرد و تنها پروازهای باری و پروازهای بازگشت شهروندان سعودی برقرار ماند. پروازهای داخلی این کشور در ژوئن از سرگرفته شد اما پروازهای بین‌المللی متوقف مانده است.

این کشور پیش از شیوع ویروس کرونا تحت برنامه اقتصادی افق ۲۰۳۰، افزایش شمار زائران به ۳۰ میلیون نفر را هدف گذاری کرده بود.

بر اساس گزارش پلاتس، گردشگری مذهبی عمده سفرها به عربستان سعودی را تشکیل می‌دهد و طبق آمار سازمان جهانی گردشگری، این کشور ۱۳.۶ میلیون گردشگر بین‌المللی در سال ۲۰۱۹ داشته است.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کرونا عربستان سوخت جت صنعت هواپیمایی گردشگری مذهبی عربستان سعودی گردشگری مذهبی صنعت هواپیمایی حج تمتع ۹۹ سوخت جت عربستان سعودی سوخت جت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۷۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!

عربستان‌سعودی در بحبوحه بالا گرفتن احتمالات در خصوص آب‌رفتن نئوم، به سراغ سرمایه‌گذاران چینی رفته‌است تا توجه آن‌ها را به این پروژه جلب کند.

مسئولان نئوم در هفته گذشته از پکن، شانگ‌های و هنگ‌کنگ بازدید کردند تا توجه سرمایه‌گذاران چینی را به این پروژه جلب کنند. گفتنی است که هنوز هیچ خبری از معاملات انجام شده با چینی‌ها به رسانه‌ها درز نکرده‌است.

این ارتباط با سرمایه‌گذاران از طریق نمایشگاهی صورت گرفت که مسئولان پروژه نئوم برپا کردند. لئونارد چان، رئیس انجمن توسعه فناوری نوآورانه هنگ کنگ، به خبرگزاری فرانسه گفت: «واکنش‌ها به این پروژه بلندپروازانه تاکنون بی‌طرفانه بوده‌است. من ممکن است برای تفریح به نئوم بروم، اما هیچگاه این شهر را برای اقامت دائم اتخاب نمی‌کنم.»

مسئولان این نمایشگاه و پروژه ساخت نئوم، توجهی به گزارش‌هایی که مبنی بر آب رفتن نئوم منتشر شده‌است، نشان نداده‌اند. گفتنی است که اوایل ماه جاری، بلومبرگ گزارش داد که عربستان سعودی تخمین‌های قابل توجهی را برای تعداد افرادی که انتظار می‌رود در این شهر خطی زندگی کنند، کاهش داد. در این گزارش آمده‌است که تعداد ساکنان مورد انتظار برای "آسمان خراش افقی" از ۱.۵ میلیون تا سال ۲۰۳۰ به کمتر از ۳۰۰.۰۰۰ نفر کاهش یافته‌است.

طارق قدومی، مدیر اجرایی نئوم، گفت: «هدف جمعیتی ۹ میلیون نفری به موقع محقق خواهد شد.»

بنابر گزارش بیزینس اینسایدر، مسئولان پروژه نئوم، به سوالات این خبرگزاری پاسخ نداده‌اند. با اینحال گزارش‌ها حاکی از آن است که نگرانی‌های گسترده‌تری برای سرمایه‌گذاری تریلیون دلاری در پروژه چشم انداز ۲۰۳۰ ولیعهد سعودی وجود دارد.

بلومبرگ گزارش داد که واقعیت‌های مالی این پروژه که می‌تواند تا ۵۰۰ میلیارد دلار هزینه داشته باشد، شروع به ایجاد نگرانی در دولت عربستان کرده‌است. وال استریت ژورنال در ماه فوریه گزارش داد، این کشور همچنین شروع به وام گرفتن برای کمک به تامین مالی نئوم و سایر "مگا پروژه‌های ویژن ۲۰۳۰" کرده‌است.

بلومبرگ هفته گذشته گزارش داد که پروژه نئوم همچنین قصد دارد برای اولین بار اوراق قرضه منتشر کند. این نشریه به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که پروژه کلان شهر می‌تواند تا ۱.۳ میلیارد دلار با فروش اوراق قرضه اعتبار جذب کند.

دیگر خبرها

  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد
  • امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • ۹۰ هزار ایرانی در مراسم حج امسال شرکت خواهند کرد
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تعیین شد + جزئیات
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط