Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که جای نگرانی جدی درباره کرونا وجود دارد، گفت: درست است که اقتصاد مهم می‌باشد، اما سلامت مردم از همه چیز مهم‌تر است می‌ترسم سلامت فدای اقتصاد شود.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ حسینعلی شهریاری گفت: وضعیت از لحاظ همه‌گیری ویروس کرونا در کشور مناسب نیست، چون مردم دیگر توصیه‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و در این بین رییس جمهور هم خودش یکسری توصیه‌هایی می‌کنند که مردم فکر می‌کنند همه چیز به روال عادی برگشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تخت‌های بیمارستانی در حال پر شدن است و پرسنل و کادر سلامت فرسوده شده‌اند. اگر فکر جدی نشود و طرح فاصله‌گذاری اجتماعی به درستی اجرا نشود، شرایط به خوبی پیش نخواهد رفت. مردم باید از ماسک استفاده کنند که اگر این نکات رعایت نشود ممکن است با مشکلات جدی مواجه شده و جان تعدادی از هموطنان از دست رود کما این‌که در ۲۴ ساعت گذشته تعداد فوتی‌ها سه رقمی شده است.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت باید به توصیه مسئولان حوزه سلامت توجه کند و نظر کارشناسان و خبرگان این حوزه را مدنظر قرار دهد. اقتصاد مهم است اما اولویت اول سلامت مردم می‌باشد. می‌ترسم سلامت فدای اقتصاد شود و بعد به سمتی رویم که شرایط سخت شده و نتوان کاری انجام داد.

شهریاری درباره‌ی امکان اجرایی شدن طرح استفاده اجباری از ماسک اظهار کرد: دولت برای این کار از بسیج و نیروهای مردمی استفاده کند. اکنون متاسفانه شاهدیم که مراسم عروسی و عزا برگزار می‌شود تالارهای پذیرایی باز هستند، تمام توصیه‌هایی که قبلا شده بود را اجرا نمی‌کنند چون مردم فکر می‌کنند دیگر کرونا جدی نیست. ما از رییس جمهور می‌خواهیم توصیه‌های خبرگان جامعه پزشکی را جدی گرفته و به آن عمل کنند، کمیسیون بهداشت هم تذکرات لازم را به رییس جمهور می‌دهد، چون جای نگرانی جدی وجود دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۸۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، احمد ریواده معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی و محمد حمیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، سیدمحمد حسینی طباطبایی مدیرکل و معاونان راه و شهرسازی استان، کامران قدس رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان، حسین موسوی شهردار و جمعی از مسوولان و فعالان اجتماعی این شهر در آیین آغاز عملیات ساخت و کلنگ‌زنی پایگاه سلامت در محله کهنه‌دژ حضور داشتند.

رییس دانشگاه علوم‌پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی سمنان در این آیین گفت: پایگاه سلامت محله بافت فرسوده کهنه‌دژ سمنان در مساحت ۳۴۵ مترمربع و با زیربنای ۲۲۰ مترمربع یک طبقه به‌منظور ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به ساکنان محله احداث می‌شود.

کامران قدس افزود: هشت هزار و ۵۰۰ نفر از ساکنان محله کهنه‌دژ سمنان از خدمات این پایگاه بهداشتی و درمانی بهره‌مند خواهند شد.

این مسوول اظهار کرد: ارایه خدمات واکسیناسیون نوزادان، ویزیت پزشک و ارایه خدمات مشاوره روانشناسی و تغذیه از جمله کارکردهای یک پایگاه سلامت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • خالی ماندن ظرفیت رشته‌های جراحی قلب و عروق نگران کننده است
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • رییس صداوسیما از پیگیری وضعیت اقتصادی توسط ساترا خبر داد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • رییس اتاق اصفهان خواستار توجه به مَضرات اقتصادی تعطیلی پنجشنبه‌ها شد
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها