Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی کاربران فارس من می پرسند که «چرا دوره تحصیلی پسادکتری در دانشگاه ها ایجاد نمی شود؟» پیگیری های خبرنگار فارس حاکی از این است که دوره پسا دکتری در هیچ دانشگاه و کشوری دوره تحصیلی نیست و کاربرد و هدف متفاوتی دارد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، برخی کاربران فارس با ثبت سوژه در سامانه فارس من خواسته اند که «دوره پسادکتری به عنوان دوره تحصیلی در دانشگاه‌ها ایجاد شود».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*کاربران می پرسند: چرا دوره تحصیلی پسادکتری در دانشگاه ها ایجاد نمی شود؟ 

این کاربران می گویند: «دوره پسادکتری به عنوان دوره تحصیلی در دانشگاه ها ایجاد شود تا دانشجویان خبره در هر رشته تربیت شود و در سازمان ها و ارگان به کار گرفته شود و از اساتید هر رشته از دانشجویان پسادکتری آن رشته در دانشگاه جذب شوند.»

پس از مطرح شدن این مطالبه، خبرنگار فارس این مطالبه را از مسوولان مربوط پیگیری کرده است.

*دوره پسا دکتری در هیچ کجا دوره تحصیلی نیست

خبرنگار فارس این مطالبه کاربران را از بالاترین مسوول آموزشی در وزارت، علوم، تحقیقات و فناوری پیگیری کرد.

علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت، علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به این سوال که چرا دوره پسادکتری به عنوان دوره تحصیلی در دانشگاه ها ایجاد نمی شود؟ گفت: دوره پسا دکتری در هیچ جا دوره تحصیلی نیست و کاربرد و هدف آن متفاوت است.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا امکان تغییر در رویه فعلی وجود دارد، گفت: امکان تغییر در رویه فعلی وجود ندارد و منطقی برای این کار نیست.

خاکی صدیق تصریح کرد: پیشنهادی هم درباره تغییر در رویه فعلی مطرح نیست.

*پسا دکتری صرفا اشتغال موقت یک دانش آموخته دکتری در یک گروه یا مرکز تحقیقاتی است

خبرنگار فارس این مطالبه کاربران را از یکی از دانشگاه های برتر کشور هم پیگیری کرد.

سید حسین حسینی معاون آموزشی دانشگاه تهران در این باره به خبرنگار فارس، این مطالبه کاربران فارس را عملیاتی ندانست.

وی توضیح داد: پسا دکتری به عنوان یک دوره تحصیلی نیست و صرفا اشتغال موقت یک دانش آموخته دکتری در یک گروه یا مرکز تحقیقاتی است.

معاون آموزشی دانشگاه تهران ادامه داد: ماهیت هر یک از مقاطع تحصیلی تعریف شده و منطقی است و با توجه به ماهیت دوره پسا دکتری، تغییر آن به یک دوره تحصیلی منطقی نیست.

*هدف از پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی باید همان ابتدا مشخص باشد

خبرنگار فارس برای بیشتر مشخص شدن جوانب این موضوع به سراغ یکی از روسای دانشگاه های دولتی کشور هم رفته است.

یعقوب محمدی رئیس دانشگاه بوعلی سینای همدان در این باره توضیح داد: در حال حاضر هم به روش های فعلی انتخاب دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی نقدهایی وارد است و پیشنهاداتی برای بهبود این روش ها مطرح می شود.

وی گفت: مطالعه نحوه گزینش و انتخاب دانشجویان مقاطع تحصیلی در بسیاری از کشورها نشان می دهد که دانشجوی تحصیلات تکمیلی به ویژه در مقطع دکترا باید برای هدف و پژوهش مشخصی انتخاب شود. همان چیزی که در انتخاب دانشجویان پسادکترا شاهد هستیم. به این معنی که دانشجو در زمینه ای دارای سابقه فعالیت است و در ادامه تحصیلات خود هم در همان حیطه کاری وارد می شود و فعالیت می کند.

 رئیس دانشگاه بوعلی سینای همدان گفت: با توجه به اینکه هم اکنون هم به نظام فعلی که براساس آزمون، دانشجویان در دوره دکترا پذیرفته می شوند، نقد جدی وارد است، دامنه دار کردن این رویه به پسادکترا توجیهی ندارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان دانشگاه دوره تحصیلی علوم تحقیقات و فناوری علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه ها ایجاد نمی شود دوره تحصیلی نیست دکتری به عنوان خبرنگار فارس پسا دکتری چرا دوره دوره پسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۸۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا تصاویر اولیه از اسکله موقت در سواحل غزه را منتشر کرد

به گزارش خبرآنلاین فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا روز دوشنبه تصاویر اولیه از اسکله دریایی را که به ادعای آنها قرار است برای کمک‌رسانی به نوار غزه در مقابل سواحل این منطقه ایجاد شود، منتشر کرد.

طبق گزارش روسیا الیوم، ارتش آمریکا از هفته گذشته ساخت این اسکله موقت را در نزدیکی سواحل غزه آغاز کرده است. ساخت این اسکله در شرایطی انجام می‌شود که آمریکا هیچ تاکیدی به رژیم صهیونیستی برای باز کردن گذرگاه‌های زمینی برای انتقال کمک‌ها ندارد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا فاش کرد که هزینه ایجاد ایجاد اسکله شناور در سواحل غزه ۳۲۰ میلیون دلار خواهد بود.

به نقل از ایسنا آمریکا قصد دارد این اسکله موقت را با هدف کمک به ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه ایجاد کند. احتمالا ساخت این اسکله در ماه مه به پایان خواهد رسید و در نهایت به ارتش رژیم صهیونیستی تحویل داده خواهد شد.

پنجشنبه گذشته وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد ارتش آمریکا ساخت اسکله شناور را برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه آغاز کرده است.

مارس گذشته جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد این کشور بندر موقتی را در ساحل دریای مدیترانه در غزه برای کمک‌رسانی ایجاد خواهد کرد. پاتریک رایدر، سخنگوی پنتاگون هم گفت: می‌توانم تایید کنم که کشتی‌های نظامی ما مراحل اولیه از ساخت بندر موقت را آغاز کرده‌اند.

رایدر گفت: پنتاگون نوعی حملات خمپاره‌ای در غزه را رصد کرده است که منجر به آسیب‌های جزئی در منطقه ساخت بندر موقت شده است. نیروهای آمریکایی هنوز انتقال هیچگونه چیزی به این منطقه را آغاز نکرده‌اند و هیچ نیروی آمریکایی بر روی خاک این منطقه وجود ندارد.

مسئولان آمریکایی می‌گویند ساخت این بندر موقت شامل استقرار نیروهای آمریکایی در نوار غزه نیست اما سربازان آمریکایی در زمان ساخت بندری که نیروهای اسرائیلی بر آن نظارت خواهند داشت، در نزدیکی غزه خواهند بود.

به دنبال مانع‌تراشی رژیم صهیونیستی در ورود کمک‌ها به غزه از طریق گذرگاه‌های زمینی، آمریکا که خود حامی جنگ رژیم صهیونیستی در غزه و ایجاد فاجعه انسانی در این منطقه بوده است، اعلام کرد قصد دارد یک اسکله موقت و پلی را در مقابل سواحل غزه به‌عنوان جایگزین مسیرهای زمینی برای کمک‌رسانی به غزه ایجاد کند.

آمریکا با این اقدام می‌خواهد از موج انتقادات بین‌المللی علیه خود به دلیل حمایتش از رژیم صهیونیستی که دست به نسل‌کشی مردم غزه زده است، بکاهد و خود را به‌عنوان طرفی نشان دهد که به غیرنظامیان و حقوق آن‌ها و کمک‌رسانی به آن‌ها توجه دارد.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) پیشتر مدعی شد می‌توان از طریق این بندر روزانه بیش از ۲ میلیون وعده غذایی را به ساکنان غزه رساند. مسئولان بین‌المللی می‌گویند شمال غزه با قحطی روبرو است و ۷۰ درصد ساکنان از گرسنگی فاجعه‌باری رنج می‌برند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901260

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • ایجاد اشتغال برای ۲۵۶۰ نفر توسط بسیج سازندگی گیلان
  • مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری امروز به پایان می‌رسد
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • دوازدهمین دوره المپیاد دادرس دختران در شهرستان لنگرود
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی
  • آمریکا تصاویر اولیه از اسکله موقت در سواحل غزه را منتشر کرد
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی