Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اصفهان از افزایش خروجی سد زاینده رود از بامداد امروز (چهارشنبه)، یازدهم تیرماه، جهت تامین نیاز آبی کشت تابستانه اصفهان خبر داد.

حسن ساسانی با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به جلسه نهم تیر ماه در وزارت نیرو با حضور استاندار اصفهان و متعاقب آن جلسه دهم تیرماه ۹۹ سازگاری با  کم آبی استان  مقرر شد برای کشت تابستانه ضمن رعایت ملاحظات و تعهدات مربوطه و همچنین رعایت خطوط قرمز آب شرب از بامداد روز یازدهم خروجی آب سد  زاینده رود افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آمار سد زاینده رود در دهم تیرماه، گفت: حجم سد زاینده رود ۶۳۲ میلیون مترمکعب است و ورودی به سد ۴۵ مترمکعب برثانیه خروجی از سد هم ۶۸ مترمکعب برثانیه است. 

به گزارش ایسنا، توزیع حقابه کشت پاییزه کشاورزان اصفهان در بازه زمانی ۱۲ تا ۱۵ خرداد ماه به اتمام رسد و خروجی سد زاینده رود به صورت پلکانی بسته شد، همچنین با توجه به ابلاغیه برنامه منابع و مصارف وزارت نیرو، آب خروجی از سد زاینده رود از بامداد ششم تیر ماه جهت تامین نیاز آبی باغات غرب اصفهان افزایش یافت و قرار شد توزیع آب باغات غرب اصفهان در سه نوبت در ماه های تیر، مرداد و شهریور و طبق جدول زمان بندی شده انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زاينده رود سد زاینده رود کشت تابستانه سد زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۷۹۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، احمد باهوش در این باره توضیح داد: با کاهش دوره تعمیرات اساسی از معادل ۱۵ روز توقف کامل مجتمع به حدود ۹ روز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، که همسو با برداشت حداکثری از مخزن مشترک پارس جنوبی انجام شد، بیش از ۴ میلیارد مترمکعب به خوراک مجتمع و تولید گاز افزوده شد.

وی افزود: تولید و تزریق گاز شیرین سراسر پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی به خطوط سراسری در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال پیش از آن، بیش از ۳ درصد افزایش تولید داشت که این موضوع با انجام اقدام‌های نوآورانه، استفاده ۹۰ درصدی از کالاهای ایرانی و تلاش و مجاهدت کارکنان و متخصصان ثبت شد.

مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی بیان کرد: تولید گوگرد مرغوب دانه‌بندی‌شده پارسال در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه بیش از ۶۴۰ هزار تن بود که این مقدار، افزایش ۱۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشت.

به گزارش این گزارش، پارسال بیش از ۲۲۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی از سکوهای سرچاهی میدان مشترک پارس جنوبی دریافت شد که با استفاده از توان، دانش و نوآوری کارگران و متخصصان خط مقدم جبهه اقتصادی، بیش از ۱۹۶ میلیارد و ۱۰۹ میلیون مترمکعب در مجتمع پارس جنوبی شیرین‌سازی و به خطوط سراسری تزریق شد.

کد خبر 6096828 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بامداد امروز بلداجی خنک‌ترین نقطه چهارمحال و بختیاری بود
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • بمباران سراسر نوار غزه طی بامداد امروز
  • آورد آب سد دز خوزستان در حد سیلاب نیست
  • وضعیت سد دز استان خوزستان عادی است
  • وضعیت سد دز عادی است
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد/ احتمال افزایش خروجی سد دز