Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، عملیات اجرایی سد شرفشاه از سال ۸۹ آغاز شد و دریاچه سد نیز در سطح ۴۲۰ هکتار با قابلیت ذخیره سازی ۱۳۱میلیون متر مکعب پیش‌بینی شده است که با بهره‌برداری از آن علاوه بر تامین آب مورد نیاز۴ هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی کشاورزی، آب مورد نیاز بخش صنعت و همچنین مشکل کمبود آب آشامیدنی منطقه نیز رفع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مراسم افتتاح این سد استاندار کرمانشاه، مدیر عامل شرکت مادرتخصصی مدیریت منابع ایران و جمعی از مسئولان حضور خواهند داشت.

بخش سومار در فاصله ۹۰ کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده و با کشور عراق ۸۶ کیلومتر مرز مشترک دارد، این بخش دارای ۲ شهر سومار و نفت شهر و ۱۳ روستا است. مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه گفت: این سد در شهرستان گیلانغرب با حجم بیش از ۱۰۱ میلیون مترمکعب روی رودخانه «کنگیر» واقع شده و شبکه پایاب آن در شهرستان قصرشیرین کرمانشاه توسعه یافته است.

بهرام درویشی اهداف ساخت سد شرفشاه را تامین آب مورد نیاز زمین‌های کشاورزی دشت‌های سومار و نفت شهر به میزان ۳ هزار و ۵۵ هکتار، تامین آب مورد نیاز شرب و صنعت در شهرهای سومار، نفت شهر و بازارچه مرزی به میزان ۱۱/۳ میلیون متر مکعب و تامین آب موردنیاز زیست محیطی منطقه به میزان ۱۰ میلیون مترمکعب اعلام کرد.

فرماندار قصرشیرین نیز گفت: سد شرفشاه در بخش مرزی سومار در ۹۰ کیلومتری از توابع شهرستان قصرشیرین از سال ۸۹ در مساحت ۴۲۰ هکتار عملیات ساخت آن آغاز شد که قابلیت ذخیره‌سازی ۱۳۱ میلیون متر مکعب آب را دارد.

مرادعلی تاتار افزود: سد شرفشاه علاوه بر تامین آب موردنیاز ۴هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی کشاورزی همچنین قابلیت تامین آب بخش صنعت و رفع مشکلات کم آبی منطقه را دارد. همچنین این سد قابلیت تولید۳ مگابایت برق را دارد که برآورد اولیه اعتبار این طرح ۷۴۰ میلیارد ریال است. تامین آب بازارچه سومار و توسعه پرورش ماهی از دیگر مزیت‌های این طرح است.

کد خبر 527146 برچسب‌ها سد سازی استان کرمانشاه سد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سد سازی استان کرمانشاه سد تامین آب مورد سد شرفشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۰۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است

به گزارش قدس خراسان، حسین امامی روز چهارشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات زیرساخت‌های آبرسانی گناباد از جمله این طرح‌ها را آبرسانی به شهرستان‌های نیشابور، قوچان و سرخس ذکر و اظهار کرد: افزون بر سه هزار میلیارد ریال طرح هم توسط شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی برای تامین آب شرب پایدار و کاهش مشکلات این بخش در سطح این استان در یک سال اخیر اجرا شده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی بیان کرد: میزان برداشت سالانه آب از چهار هزار و ۵۰۰ چاه آب شرب استان خراسان رضوی ، ۱۴ هزار و ۵۰۰ لیتر در ثانیه است.

به گفته وی، حجم آب‌دهی چاه‌های استان سالانه ۱۰ درصد به دلیل استمرار معضل خشکسالی و کمبود منابع آبی و برداشت بی رویه کاسته می‌شود و برای مقابله با این چالش حفر ۱۴۰ حلقه چاه جدید امسال در دست اجرا است.

امامی با اشاره به افزایش ۴۱ درصدی عملکرد مصوبات سفر استانی رییس جمهوری و هیات دولت به شهرستان گناباد در حوزه آبرسانی گفت: برای دور نخست سفر استانی ۵۰۰ میلیارد ریال طرح برای این شهرستان تعریف شده بود، در حالی که افزون بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال طرح و بیشتر از آن در دست اجرا است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی تامین زیرساخت‌های آبرسانی واحدهای نهضت ملی مسکن را رویکرد مهم فعالیت‌های این شرکت ذکر کرد و افزود: گناباد جزو شهرستان‌های پیشگام در اجرای طرح نهضت ملی مسکن است و رفع مسائل و مشکلات آبرسانی این واحدها مورد توجه خاص قرار دارد.

وی گفت: ۷۰ درصد از آب مورد نیاز مناطق شهری و روستایی گناباد از طریق خط انتقال و ۳۰ درصد از سایر بخش‌ها تامین می‌شود و ۲۲ کیلومتر از خط انتقال آب این شهرستان فرسوده و نیازمند اصلاح و ۱۶ کیلومتر آن تعیین تکلیف شده است.

امامی با اشاره به لزوم برق رسانی هشت حلقه چاه آب گناباد از مدیریت امور برق این شهرستان خواست که تا قبل از آغاز فصل تابستان و افزایش استفاده از منابع آبی روند برق رسانی به این چاه‌ها را سرعت بخشد.

اصلاح ۱۳ کیلومتر خط انتقال آب شهرستان گناباد

فرماندار گناباد هم گفت: اصلاح خط انتقال آب این شهرستان به طول ۱۳ کیلومتر و با صرف اعتبار بیش از یک هزار میلیارد ریال از محل مصوبه‌های سفر ریاست جمهوری در دست اجرا است و در دور دوم سفر استانی مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

رضا نصیری با اشاره به توجه خاص دولت سیزدهم به رفع معضلات تامین آب شرب در گناباد تصریح کرد: کاهش مشکلات تامین پایدار آب شرب در کنار طرح نهضت ملی مسکن در اولویت مسوولان این شهرستان قرار دارد.

وی ادامه داد: افزون بر یک هزار میلیارد ریال و معادل کل بودجه تملک دارایی‌های سرمایه‌ای گناباد تنها برای رفع مسائل و مشکلات و اجرای طرح‌های آبرسانی این شهرستان در یک سال گذشته تخصیص یافت.

هادی محمدپور نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن در سطح کشور و به تبع آن این شهرستان‌ها گفت: باید در کنار اجرای این طرح به تامین زیرساخت‌های لازم برای واحدهای مسکونی این بخش در دست احداث و به خصوص آب و برق آن‌ها توجه خاص شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • افتتاح طرح انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است
  • رشد بخش مسکن از منفی ۱۳.۸ در سال ۹۹ به مثبت ۴.۸ در سال ۱۴۰۲
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • آغاز عملیات اجرایی واحد‌های مسکن ملی خبرنگاران
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • استاندار سمنان: تامین آب پایدار یکی از مشکلات اصلی استان است
  • میزان برداشت سالانه آب در خراسان رضوی بیش از ۱۴ هزار لیتر در ثانیه است
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم