Web Analytics Made Easy - Statcounter

آلمان در حالی امروز (چهارشنبه) ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا را بر عهده می‌گیرد که به عنوان یکی از مهمترین کشورهای اروپایی انتظارات زیادی از آن برای حل بحران‌های فراوان موجود می‌رود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "لایزیتسرروند شای" آلمان در گزارشی به مناسبت آغاز دوران ریاست دوره‌ای آلمان بر اتحادیه اروپا از امروز (اول جولای) نوشت: انتظارات از آلمان بسیار بالا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درست در وسط معرکه کرونا جمهوری فدرال آلمان از امروز (چهارشنبه) ریاست دوره‌ای بر اتحادیه اروپا را در دست می گیرد.

"آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان باید در 6 ماه آینده نه تنها راهی برای خروج از رکود اقتصادی حاصل از کرونا بیابد و روند برگزیت را به صورتی ملایم روی صحنه بیاورد، بلکه باید اروپا را متحد و مدرنیزه کرده و به تمام پروژه های این اتحادیه انگیزه جدیدی برای پیشرفت بدهد و حالا این پرسش مطرح است که چه چیزی در انتظار آلمان است؟

نویسنده در ادامه این پرسش را مطرح کرد که اصلا ریاست دوره‌ای بر اتحادیه اروپا چیست؟ و در پاسخ به این پرسش نوشت: کشورهای اتحادیه اروپا هر 6 ماه یک بار به صورت دوره‌ای کرسی ریاست شورای وزیران را بر عهده می گیرند که مسئولیت قانونگذاری را بر عهده دارد. آلمان حالا این مسئولیت را از کشور کرواسی تحویل می گیرد و در اول ژانویه سال 2021 آن را به پرتغال تحویل می دهد.

در دوران ریاست دوره‌ای بر اتحادیه اروپا وزرای آلمانی مشاوره هایی را با همتایان اروپایی خود انجام می دهند و از جمله "هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان جلساتی با همتایان خود برگزار می کند. پیتر آلتمایر، وزیر اقتصاد آلمان هم این کار را انجام می دهد. این وزرای آلمانی همتایان خود را برای برگزاری کنفرانس ها و نشست ها به کشور خود دعوت می کنند که البته در حال حاضر به دلیل وجود بحران کرونا محدودیت هایی در این راستا وجود دارد. هر کشوری تلاش می کند در دوران ریاست دوره‌ای بر اتحادیه اروپا اولویت های سیاسی خاص خود را پیش ببرد و البته به عنوان میانجی در مذاکرات به توافقاتی دست یابد.

نویسنده در ادامه این پرسش را مطرح کرد که در این میان "آنگلا مرکل" چه نقشی را ایفا می کند؟ در پاسخ این پرسش آمده است به صورت رسمی هیچ نقشی. در گذشته وضعیت متفاوت بود. مرکل در اولین دور ریاست دوره‌ای آلمان بر اتحادیه اروپا در سال 2007 جلسات سران کشورها را رهبری می کرد. البته در سال 2009 با قرارداد لیسبون پست یک رئیس تمام وقت برای شورای وزرا ایجاد شد که اکنون مسئولیت ریاست نشست ها را بر عهده دارد. در حال حاضر "چارلز میشل" بلژیکی این مسئولیت را بر عهده دارد. با این وجود انتظارات از مرکل همچنان بالا است. وی در بین همتایان اروپایی خود طولانی ترین دوره حکومت را بر عهده داشته و در بحران ها امتحان شده و فردی عمل گرا محسوب می شود. مرکل همچنین پر جمعیت ترین و قدرتمندترین اقتصاد اروپا را رهبری می کند.

موافقت ترامپ با خروج 9500 سرباز آمریکایی از آلمانتلاش سناتورهای آمریکا برای جلوگیری از اجرای طرح ترامپ در بازگرداندن نیروها از آلماندیدار مرکل و ماکرون در آستانه عهده داری ریاست دوره‌ای آلمان بر اتحادیه اروپا

نویسنده در ادامه به دستاوردهای کرواسی در دوران ریاست دوره‌ای بر اتحادیه اروپا پرداخت و نوشت: کرواسی به عنوان جوان ترین عضو اتحادیه اروپا روابط نزدیک اتحادیه اروپا با بالکان غربی را به عنوان اولویت خود در این دوره برگزیده بود. اما بحران کرونا بر دوران ریاست دوره‌ای این کشور حکمفرما شد. معمولا بر اساس اطلاعات رسمی هر 6 ماه تا 150 جلسه کاری اروپایی در سطوح تخصصی تا سطح وزرا برگزار می شود. اما در دوران کرونا ظرفیت برگزاری این جلسات به 10 درصد کاهش پیدا کرد. در دوران ریاست دوره‌ای کرواسی برخی جلسات وزیران و یک نشست در زاگرب (پایتخت کرواسی) لغو شد و در ابتدای کار در بین 27 عضو اتحادیه اروپا وحشت نگران کننده‌ای حاکم شد که به تدریج برطرف شد.

نویسنده در ادامه به برنامه های مد نظر آلمان در دوران ریاست دوره‌ای بر اتحادیه اروپا پرداخته و نوشت: مقابله با بحران کرونا از اولویت های آلمان است. دولت آلمان اعلام کرده که این ویروس باید مهار شود، اقتصاد اروپا باید از نو ساخته شود و انسجام اجتماعی در اروپا تقویت شود. برای این منظور باید سریعا درباره برنامه های اعلام شده برای بهبود اوضاع اقتصادی تصمیم گیری شود و همراه با آن درباره بودجه هفت ساله اتحادیه اروپا تا سال 2027 در صورت امکان در اجلاس ویژه اواسط جولای در بروکسل توافقی حاصل شود.

مرکل هم زمان می خواهد مسئله حمایت از آب و هوا و دیجبتالی شدن را در این دوران پیش ببرد. وزیر امور خارجه آلمان هم به دو نکته یعنی تکمیل منظم خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تا پایان سال جاری میلادی و ایفای نقش قدرتمندانه تر اروپا بین قدرت های بزرگ جهانی یعنی آمریکا، چین و روسیه اشاره کرده است. همچنین آلمان برگزاری کنفرانسی درباره آینده اروپا را در برنامه دارد.

یک دیپلمات آلمانی اعلام کرده که بحران کرونا حدود 30 درصد از برنامه های متداول در این دوره را محدود می کند. به گفته وی بسیاری جلسات باید به صورت مجازی برگزار شود.

نویسنده در ادامه به این مسئله پرداخت که ریاست دوره‌ای بر اتحادیه اروپا چه اندازه برای پرداخت کنندگان مالیات در آلمان هزینه دارد و در پاسخ به این پرسش نوشت: به دلیل بحران کرونا پاسخ به این پرسش دشوار است. در ابتدا دولت فدرال آلمان انتظار هزینه های مادی و پرسنلی حدود 161 میلیون یورو را برای این دوره انتظار داشت. اما از آنجایی که برخی جلسات به دلیل بحران کرونا لغو شده و اجلاس بزرگ اروپا-چین در لایپزیگ هم به تعویق افتاده است، احتمالا هزینه های مسافرتی و سازمانی کاهش می یابد.

انتهای پیام/

R31356/P36446/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا کشور آلمان بیشتر بخوانید... موافقت ترامپ با خروج ۹۵۰۰ سرباز آمریکایی از آلمان تلاش سناتورهای آمریکا برای جلوگیری از اجرای طرح ترامپ در بازگرداندن نیروها از آلمان توئیت خداحافظی سفیر آلمان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا کشور آلمان اتحادیه اروپا اخبار آلمان دوران ریاست دوره ای بر اتحادیه اروپا نویسنده در ادامه بحران کرونا بر عهده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۰۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) می‌گوید اتحادیه اروپا ۱۵ میلیون یورو را برای پیش‌گیری و درمان سوءتغذیه در میان زنان، دختران نوجوان و کودکان و بهبود خدمات آب و فاضلاب در افغانستان اختصاص داده است.

یونیسف روز شنبه، ۸ ثور، با نشر خبرنامه‌ای گفته است که با این کمک برنامه ۲۷ ماهه در ۲۲ ولایت کشور اجرا خواهد شد.

قرار است از طریق این برنامه، برای ۸۰ هزار تن آب آشامیدنی و برای ۲۰۶ هزار تن خدمات صحی و به شش‌ هزار دختر نوجوان آموزش‌های مهارتی و حرفه‌ای فراهم شود.

بربنیاد آمار یونیسف، افغانستان با حدود ۲۹ میلیون نیازمند، از جمله ۱۵.۸ میلیون کودک و ۱۱ میلیون زن که به کمک‌های بشری نیاز دارند، یکی از بدترین بحران‌های بشردوستانه در جهان است.

روز گذشته نیز اتحادیه اروپا اعلام کرده بود که برای کمک به مهاجران اخراج شده از ایران و پاکستان،‌ ۱۷ میلیون یورو به سازمان بین‌المللی مهاجرت اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • حمله خشن بوندسلیگا به کفش طلای اروپا