Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@09:23:50 GMT

اثر دگزامتازون بر درمان کرونا

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۸۰۵۰۵

اثر دگزامتازون بر درمان کرونا

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره نتیجه استفاده از داروهای دگزامتازون و رمدیسیویر و همچنین پلاسمادرمانی برای درمان مبتلایان به کووید-۱۹ توضیحاتی را ارائه داد.

دکتر فرشاد علامه درباره میزان اثرگذاری دگزامتازون در درمان مبتلایان به کووید-۱۹، گفت: دگزامتازون نوعی کورتون بوده و یک داروی استروییدی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید توجه کرد که  استفاده از این داروها بدون تجویز پزشک و بدون رعایت کردن شرایطی که باید در زمان مصرف آن‌ها مورد توجه قرار گیرد، به صورت خودسرانه ممنوع است؛ چراکه عوارض جدی به دنبال دارد.

وی افزود: در بیماران بستری مبتلا به کرونا هم که در شرایط خاص نیازمند به مصرف این دارو هستند، دگزامتازون از سوی پزشک تجویز می‌شود. مجددا تاکید می‌کنم که مصرف دگزامتازون شرایط خاصی دارد و در شرایطی که بیمار واقعا نیازمند مصرف آن باشد، تجویز می‌شود. بنابراین مردم نباید به صورت خودسرانه دگزامتازون را از داروخانه گرفته و مصرف کنند. اصلا دگزامتازون جزو داروهای OTC نیست و داروخانه هم نباید بدون نسخه این دارو را ارائه دهند؛ چراکه دگزامتازون دارویی است که در بیمارستان با شرایط خاص استفاده می‌شود.

علامه ادامه داد: باید توجه کرد که تاکنون دارویی به عنوان داروی اختصاصی درمان بیماری کووید-۱۹ پیدا نشده است و اثربخشی داروهای مختلف در حال بررسی‌های بیشتر است و برخی داروها اثربخشی بیشتری داشته‌اند.
پروتکل‌های کشوری که از سوی وزارت بهداشت ارائه می‌شود، بر اساس تمام مطالعات بالینی است که در این حوزه انجام شده است. این پروتکل‌ها با توجه به نظرات جمعی تمام متخصصین مربوطه در سطح کشور، جمع‌بندی و اعلام می‌شود و ممکن است دارویی از این پروتکل کم شده و یا به آن اضافه شود.

وی تاکید کرد: در عین حال تاثیر هیچ یک از این داروها در درمان کرونا به صورت ۱۰۰ درصد نیست.

علامه درباره وضعیت داروی رمدیسیویر و استفاده از روش پلاسمادرمانی در درمان کرونا نیز گفت: برخی داروها مانند رمدیسیویر و پلاسما درمانی در مطالعات بالینی استفاده شدند و باید دید که آیا وارد پروتکل کشوری درمان کرونا می‌شوند یا خیر. هر آنچه که در پروتکل وزارت بهداشت اعلام شود، برآیند بهترین و جامع‌ترین نظرات همه متخصصان است./ ایسنا

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: درمان کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۰۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن سابق در سال ۲۰۲۱ به لاوال در لیگ دو فرانسه پیوست اما پس از مصدومیت‌های پرشمار در اواخر فصل گذشته مجبور به بازنشستگی شد.

مهاجمی که اکنون بازنشسته شده استدلال کرده است که او نه یک نظریه‌پرداز با توهم توطئه است و نه یک ضد واکسن، اما او مایل است دادگاه بررسی کند که آیا ارتباطی بین آسیب‌دیدگی او و واکسن وجود دارد یا خیر.

او گفت:«می‌خواهم بفهمم چرا دیگر بدنم به خوبی کار نمی‌کند.» این بازیکن سابق مدعی شد که در همان زمانی که در برابر بیماری واکسینه شده بود، صدمات و مصدومیت‌های زیادی متحمل شده است.

او علاوه‌بر اینکه از شرکت‌های فایزر و بیونتک که تولید واکسن کرونا را برعهده داشتند، شکایت کرده، بلکه علیه فدراسیون فوتبال فرانسه هم اقدام قانونی انجام داده. وکیل این بازیکن گفت:«ابتدا واکسن برای همه اجباری نبود اما بعد از مدتی واکسیناسیون برای بازیکنان حرفه‌ای هم اجباری شد. من فکر می‌کنم که فدراسیون فوتبال در این ماجرا مسئولیت دارد.»

جلسه‌ای در دوم ژوئیه در پاریس برگزار می‌شود که در آن دادگاه به کمک هیئتی از کارشناسان تصمیم خواهد گرفت که آیا بین مصدومیت‌های وی و واکسیناسیون رابطه علت و معلولی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت