Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، حسین عباس زاده مدیر روابط عمومی دادگستری استان یزد از آغاز جشنواره عدلیه و رسانه در استان خبر داد و گفت: اولین جشنواره سالیانه عدلیه و رسانه استان یزد در سه بخش اصلی، رسانه و ویژه (فضای مجازی) با هدف ایجاد یک رقابت سالم و اصولی در بین اصحاب مطبوعات و توسعه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی از رویداد‌های دستگاه قضایی استان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ایجاد زمینه آموزش و بالا بردن آگاهی‌های حقوقی و عمومی آحاد جامعه، تلاش برای ارتقاء سطح علمی و حرفه‌ای اصحاب رسانه در استان، کشف و شناسایی استعداد‌ها و ظرفیت‌های خبری و رسانه ای، حمایت از خبرنگاران، روزنامه نگاران و نویسندگان حوزه قضایی، فعال سازی رسانه‌ها و استفاده بهینه از فرصت‌های رسانه‌ای و در نهایت شورآفرینی و ایجاد رقابت در بین اصحاب رسانه از اهداف برگزاری این جشنوراه است.

عباس زاده ضمن دعوت از جامعه رسانه‌ای استان برای مشارکت در این رویداد، ابراز داشت: روزنامه نگاران، نویسندگان، خبرنگاران و عکاسان و رسانه‌های استان اعم از نشریات مکتوب، پایگاه‌های خبری، سرپرستی نشریات سراسری، نمایندگان خبرگزاری‌های فعال در این استان برای شرکت در اولین جشنواره عدلیه و رسانه استان می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.

مدیر روابط عمومی دادگستری استان یزد، خبر و گزارش خبری، گزارش تحلیلی و توصیفی، مصاحبه، یادداشت و مقاله و گزارش تصویری را از بخش‌های اصلی جشنواره اعلام کرد و بیان داشت: آثار ارائه‌شده در این بخش می‌بایست در فاصله زمانی اول تیرماه ۱۳۹۹ لغایت اول خرداد ماه ۱۴۰۰ در یکی از خبرگزاری‌های دارای دفتر نمایندگی در استان، پایگاه‌های خبری دارای مجوزفعالیت استان، مطبوعات محلی اعم از روزنامه، هفته نامه، ماه نامه، فصل نامه و یا مطبوعات سراسری دارای دفتر نمایندگی منتشرشده باشد.
عباس زاده اظهار داشت: موضوعات آثار ارسالی بیشتر در قالب پیشگیری از وقوع جرم می‌باشد که از طریق سایت دادگستری کل استان اطلاع رسانی می‌شود.
او  بخش رسانه را از دیگر بخش‌های جشنواره ذکر کرد و گفت: شرکت در دوره‌های آموزشی، سرعت در انتشار اخبار دستگاه قضایی استان، حضور در نشست‌های خبری، ارتباط مؤثر با دفتر دبیرخانه جشنواره، مصاحبه، گزارش تحلیلی، یادداشت و مقاله و گزارش تصویری و عکس از مواردی است که دارای امتیاز بر حسب جدول طراحی شده می‌باشد.

عباس زاده به برگزاری بخش ویژه اشاره کرد و افزود: این بخش در زمینه اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در حوزه فعالیت‌های و اهداف دستگا‌های قضا استان در شبکه‌های مجازی، پیام رسان‌های داخلی و تولیدات رسانه‌ای فراگیر اجتماعی با محوریت پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی برگزار می‌گردد که استانی نیست و از سراسر کشور می‌توانند در این بخش شرکت نمایند.

او در خصوص قالب‌های بخش ویژه جشنواره نیز اظهار داشت: اینفوگرافی، پادکست، طرح‌های گرافیکی در قالب پوستر و تصویر، کلیپ‌های کوتاه در قالب پویانمایی، موشن گرافیک مواردی است که می‌تواند در موضوعات تعیین شده تولید شود که بیشترین اثر گذاری اجتماعی، بیشترین بازخورد و بازنشر از ملاک‌های داوری این بخش است.

مدیر روابط عمومی دادگستری استان یزد، گفت: علاوه بر دادگستری و دستگاه‌های وابسته به قوه قضاییه در استان، اداره کل فرهنگ و ارشاد استان یزد، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد، خانه مطبوعات استان و انجمن صنفی مدیران پایگاه‌های خبری و سرپرستان دفاتر خبرگزاری‌ها در استان نیز در برگزاری این جشنواره مشارکت دارند.

او گفت: جزئیات موضوعات و محور‌های جشنواره در قالب آیین نامه برای اصحاب رسانه ارسال می‌شود و علاقه‌مندان نیز می‌توانند برای پیگیری بیشتر و طرح نظرات و پیشنهادات خود adlieh_yazd@ را در شبکه‌های اجتماعی دنبال نمایند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عدلیه دادگستری قوه قضائیه عدلیه و رسانه اطلاع رسانی استان یزد عباس زاده رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۱۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان گفت: تاکنون اقدامات خوبی در سطح شهرستان انجام شده، اما وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست، مدیران ما با وجود اینکه تلاش می‌کنند اما اطلاع‌رسانی از خدماتشان نمی‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حمیدرضا محمدی فشارکی بعد ظهر امروز _یکشنبه، نهم اردیبشهت_ در جلسه شورای اداری شهرستان کاشان اظهار کرد: امپراطوری رسانه‌ای دشمن همه تلاشش را انجام می‌دهد تا بی‌عفتی و لاابالی‌گری را در جامعه ترویج دهد.

وی افزود: اگر وحدت، همدلی و انسجام نباشد بسیاری از مشکلات رفع نمی‌شود، تصمیماتی که در کاشان گرفته می‌شود همه منطقه را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان گفت: اگر وحدت و همدلی و انسجام باشد اقدام و عمل رخ می‌دهد، باید بتوانیم بن‌بست‌ها را بشکنیم، با اجرای قوانین و هماهنگی با دستگاه‌های نظارتی و کار کارشناسی می‌توانیم از کار مردم گره گشایی کنیم.

محمدی فشارکی افزود: توجه نکردن دستگاه‌های دولتی به موضوع اطلاع‌رسانی موجب فاصله بین مسئول و مردم، بروز بخشی از بی‌اعتمادی‌ها در جامعه و آسیب به سرمایه‌های اجتماعی و نوعی خود تخریبی است.

وی اظهار کرد: عدم توجه مدیر به مقوله اطلاع رسانی در خصوص دستاوردها توسط دستگاه‌های اجرایی نوعی خود تخریبی و خود تضعیفی است.

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان بیان کرد: رسانه‌ها از مسئولان شهرستان کاشان گلایه مند هستند، چراکه برخی از مسئولان خدمات انجام شده در دستگاه خود را به موقع اطلاع‌رسانی نمی‌کنند.

محمدی افزود: تاکنون اقدامات خوبی در سطح شهرستان انجام شده، اما وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست، مدیران ما با وجود اینکه تلاش می‌کنند اما اطلاع‌رسانی از خدماتشان نمی‌کنند و شبکه‌های مجازی شهرستان در دست افرادی قرار می‌گیرد که به جای تقویت روحیه و امیدآفرینی در جامعه تخریب، یاس و ناامیدی را تبلیغ می‌کنند و مردم هم ناامید می‌شوند.

وی اضافه کرد: مردم باید متوجه عملکرد مسئولان شوند و این مهم از طریق بیان دستاوردها و خدمات از طریق رسانه‌ها محقق می‌شود.

هادی کاشانی مدیر بحران کاشان هم در جلسه شورای اداری اظهار کرد: بارش‌های چهارم اردیبهشت باعث بروز بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال به جاده‌ها، خطوط ریلی، خانه‌های سازمانی و بخش کشاورزی در مناطق سیل‌زده بخش مرکزی این شهرستان وارد کرد.

وی افزود: خسارت برآورد شده شامل ۲۱۳ هکتار از باغات و مزارع صیفی و سبزی بود که شامل ارزش‌گذاری نابودی حدود ۸۷۰ تن انواع محصولات باغی و زراعی، ۴۵ رأس گوسفند، تخریب چهار رشته قنات و چند کیلومتر جاده بین مزارع است.

کاشانی با اشاره به اهمیت گزارش‌های هواشناسی تأکید کرد: از بهره‌برداران در بخش‌های مختلف زراعی، باغی و دامداری و گلخانه‌ای، درخواست داریم موارد ایمنی را رعایت کرده و خسارت‌های احتمالی را به واحدهای مربوط در مدیریت جهاد کشاورزی اطلاع‌رسانی کنند.

وی خاطرنشان کرد: لزوم توجه به حفاظت سازه‌های کشاورزی، گلخانه‌ها، واحدهای دام و طیور، شبکه‌های آب، برق، گاز و مخابرات از جمله ضرورت‌هایی است که کشاورزان باید در برابر سیل و بارش رگبار باران مورد توجه جدی قرار دهند.

کد خبر 748920

دیگر خبرها

  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود/ سند تحول قضائیه حلال مشکلات عدلیه
  • تداوم تظاهرات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
  • جاری شدن سیل ویرانگر در کنیا با ۷۶ کشته
  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت منصوب شد