Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، حبیب الله خجسته پور، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان در جلسه کارگروه اشتغال استان با بیان اینکه بسیاری از واحدهای تولیدی و خدماتی در کشور و استان از شیوع بیماری کرونا آسیب دیدند، افزود: اعتبارات در نظر گرفته شده به منظور حمایت از مشاغل آسیب دیده از شیوع بیماری کرونا در قالب تسهیلات، یک فرصت و امتیاز مطلوب برای تقویت، حمایت و تثبیت اشتغال در استان در شرایط تاثیرات کرونا بر اشتغال و اقتصاد است که باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس بررسی که در ستاد ملی و کارگروه اقتصادی ذیل آن به ریاست دکر نهاوندیان صورت گرفت، رسته های شغلی با بیشترین آسیب معرفی شدند و این تسهیلات برای حمایت از آنها در نظر گرفته شد.

معاون استاندار سمنان گفت: اطلاع رسانی خوبی در خصوص این تسهیلات در سطح استان انجام گرفته اما با توجه به اینکه با عدم استقبال برخی رسته ها مواجه شدیم، نیاز است تا دستگاه های عضو متولی هر رسته، اطلاع رسانی به صنوف را در دستور کار قرار دهند و لازم به ذکر است عدم استقبال رسته های شغلی استان برای دریافت این تسهیلات، به عنوان کوتاهی دستگاه متولی در این حوزه نظر گرفته خواهد شد.

وی با بیان اینکه در پرداخت تسهیلات حمایتی برای مشاغل آسیب دیده از کرونا، با محدودیت های پرداخت تسهیلات عادی مواجه نیستیم، تاکید کرد: بانکهای عامل در پرداخت تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا تعجیل کرده و تسریع و تسهیل در امور را در دستور کار قرار دهند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در سه ماهه نخست سال جاری، درصد تعهد اشتغال در نظر گرفته شده برای استان به دلیل کرونا، نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد کاهش داشته است، افزود: فرمانداران توجه جدی به این‌ مهم ‌را با فعال کردن کارگروه اشتغال شهرستان ها در دستور کار قرار دهند تا در ماه های آتی شاهد رشد درصد تحقق تعهد اشتغال در استان باشیم و دستگاه های اجرایی استان نیز ضمن ارائه تعهد اشتغال واقع بینانه، در راستای تحقق تعهد مورد نظر تلاش کنند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته، ۱۰۰ درصد تعهد اشتغال در نظر گرفته شده برای استان محقق شد، اظهار داشت: بر اساس آمار و گزارشات موجود، استان سمنان طی ۱۰ سال گذشته، جزو ۳ استان دارای کمترین نرخ بیکاری در کشور است که به منظور حفظ این‌ جایگاه و کسب رتبه اول باید همت و تلاشی مضاعف در دستور کار‌تمامی اعضای کارگروه و سایر دستگاه های اجرایی استان قرار گیرد.

خجسته پور همچنین گفت: طی سالهای گذشته در نامگذاری های سال ها، مقام معظم رهبری در بحث حمایت از تولید داخلی تاکید بخصوصی داشته اند که باید تلاش داشته باشیم تا تمام موارد، اقدامات و برنامه ریزی ها تحت عنوان شعار سال، در نهایت منجر به ایجاد اشتغال شود.

وی اضافه کرد: اگر می‌خواهیم تولید رونق پیدا کند، اگر می‌خواهیم کالای ایرانی مصرف شود،‌ اگر از قاچاق کالا جلوگیری می‌کنیم، تمامی این ‌موارد باید به خروجی تقویت اشتغال و استفاده از ظرفیت نیروی انسانی توانمند بیانجامد.

معاون استاندار سمنان تاکید کرد: برای شهرستان میامی به عنوان یکی از ۳۱ شهرستان هدف، در جهت جذب کامل تسهیلات مشاغل خانگی پیگیری های لازم در دستور کار قرار بگیرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: نرخ بیکاری مشاغل خانگی میامی دستور کار قرار استاندار سمنان تعهد اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۲۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس اداره تعاون کاشان در نشست خبری به مناسبت هفته تعاون گفت: از ابتدای سال گذشته تا کنون، کالا‌هایی همچون سیمان، گلاب و عرقیات گیاهی، فرش دستبافت، لوله‌های چدنی، پلیکا، مفتول مسی، پی وی سی، میلگرد، لنت ترمز، لبنیات و مواد شوینده از کاشان به خارج از کشور صادر شده است.


حسن اربابی افزود: استرالیا، اسپانیا، انگلیس، سوئد، کانادا، آلمان، روسیه، اتریش، هلند، ژاپن، چین، پاکستان، عراق، آذربایجان، ارمنستان و افغانستان از جمله کشور‌های مقصد کالا‌های صادراتی بودند.


وی با اشاره به پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان گفت: مجموعه ورزشی رفاه کارگران به عنوان یک پتانسیل حوزه ورزش میباشد که در این زمینه دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی رفاه کارگران اختصاص پیدا کرده است.


اربابی با اشاره به اینکه میزان تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت شده ۲۲۳ میلیارد تومان بوده است تصریح کرد: تسهیلات اشتغال‌زایی باید پایدار باشد و از این رو تسهیلات امسال به روستا‌هایی پرداخت می‌شود که برنامه داشته باشند و برای هر اشتغال حداکثر ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود و تسهیلات پرداختی نیز مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد.


وی با اشاره به ۶۳ هزار بیمه شده اجباری در شهرستان کاشان ابراز داشت: این تعداد در یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی مشغول به کار هستند که این مهم نشان از وسعت جامعه کارگری و اهمیت حوزه کارگری در شهرستان کاشان است.

دیگر خبرها

  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • دستور امام جمعه تهران به وزیر کار دولت رئیسی /نیروهای مسلح اجازه کمترین تعرض به کشور را نمی دهند
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • رتبه نخست استان همدان در تحقق اشتغال به رزن رسید
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳