Web Analytics Made Easy - Statcounter

دامنه طرح زوج و فرد تردد خودروها به تقلید از مشکل ترافیک شهری تهران، کم‌کم به مدارس ما نیز سرایت کرده است. کار هنوز آغاز نشده ،اما و اگرها با کلی سؤال بی‌جواب، اذهان کنشگران را به خود مشغول داشته است.

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، در مطلبی به سؤال‌های بی‌پاسخ پیرامون پیاده‌سازی طرح «زوج و فرد در مدارس» پرداخته است که بخش‌های مهم آن را در ادامه می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا که تا دیروز بیشتر زورش به سالمندان و افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای می‌رسید امروز در شکار قربانیان خود چنان مرموز و پیچیده عمل می‌کند که ساختار رفتاری آن به‌سادگی قابل رهگیری و پیش‌بینی   نیست.

در این میان، دامنه طرح زوج و فرد  تردد خودروها  به تقلید از مشکل ترافیک شهری تهران ، کم‌کم به مدارس ما نیز سرایت کرده است.

روزهای پنج‌شنبه نیز مدارس دایر است و بر این اساس دانش‌آموزان مدارس پرجمعیت به دو گروه تقسیم می‌شوند؛ عده‌ای سه روز در هفته در روزهای زوج و عده‌ای نیز در روزهای فرد در مدرسه حضور خواهند داشت. 

در مناطق سفید و دارای جمعیت کم‌دانش‌آموزی مدارس روال عادی را طی خواهند کرد البته استفاده از فضای مجازی برای ارائه آموزش‌ها حتی در شرایط سفید، تداوم خواهد داشت و فیلم‌های تدریس باکیفیت معلمان در اختیار خانواده‌ها قرار خواهد گرفت. همچنین برگزاری آزمون‌های هماهنگ در کشور از طریق فضای مجازی ظرفیت خوبی است که باید موردتوجه قرار گیرد.

بار آموزش در دیگر روزهای هفته بر عهده آن دسته از  شبکه‌های اجتماعی است که می‌بایست با مشارکت و راهبری آموزش‌وپرورش فعالیت خود را در عرصه فرآیند دوسویه یاددهی -یادگیری آغاز کنند. کار هنوز آغاز نشده ،اما و اگرها با کلی سؤال بی‌جواب، اذهان کنشگران را به خود مشغول داشته است.

 1. آیا با زوج و فرد شدن دانش آموزان، دبیران نیز باید مانند آموزگاران تمامی 6 روز کاری هفته را در مدرسه حضور یابند؟
2.آیا ساعات موظف حضور معلمان در مدرسه تغییر کرده است؟ 
3. آموزش‌وپرورشی که در سال تحصیلی جدید بدون پیاده شدن طرح زوج و فرد با کمبود
 193 هراز نفری معلم دست‌وپنجه نرم می‌کند چگونه می‌تواند در هضم این لقمه بزرگ و سنگین  از خود تاب‌آوری نشان داده، دوام بیاورد؟
4. آیا وزارت آموزش‌وپرورش توان پرداخت این‌همه اضافه تدریس تحمیل شده به معلمان را از ناحیه این طرح، آن‌هم به‌موقع و بدون تأخیر دارد؟
5. آیا قرار است در قبال هدایت و راهبری معلمان با حضور در شبکه‌های اجتماعی دانش‌آموزی به‌صورت برخط یا غیرمستقیم ،  دستمزد یا پاداشی به آنان پرداخت شود؟
6. آیا می‌توان میزان ساعات فعالیت معلمان در شبکه‌های مجازی یاددهی -یادگیری را به‌حساب بخشی از ساعات موظف هفتگی آنان منظور کرد؟
7. آیا آموزش‌وپرورش تمامی موانع لازم  برای برخورداری دانش آموزان از شبکه‌های اجتماعی نظارت‌شده در حوزه آموزش را برطرف نموده و بسترهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را نیز در این زمینه مهیا کرده است؟
 8. آموزش‌وپرورش برای پر کردن شکاف آموزشی موجود در حوزه نابرابری‌های آموزشی، خاصه در مناطق 
 کم برخوردار به چه شیوه‌هایی متوسل شده است؟
9. آیا می‌دانید اغماض و تساهل در ارزشیابی از پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در سال تحصیلی 98و99 به‌ویژه در امتحانات داخلی مدارس، علاوه بر ارتقای بدون چون‌وچرا به پایه‌های بالاتر، معلمان را در انتخاب نقطه آغازین یادگیری در سال تحصیلی آینده برای ادامه راه با مشکل جدی روبه رو ساخته است؟
10. آیا می‌دانید با اجرای طرح زوج و فرد در مدارس، برنامه کاری دبیرانی که ساعات کاری موظف و غیرموظف خود را در دو یا چند مدرسه پر می‌کردند در عمل با چه مشکلاتی مواجه خواهد شد؟
11. قرار است چه سهمی از ساعات درسی منظور شده در جدول برنامه درسی هفتگی مدارس به شبکه‌های مجازی یادگیری‌اختصاص یابد؟ اولویت  با چه عناوینی است ؟
12. آموزش‌وپرورش برای جلب مشارکت فعال صاحب‌نظران تعلیم و تربیت ،والدین و... در اجرای هرچه بهتر این طرح از کدام سمینار یا کارگاه آموزشی بهره جسته است؟
13. با حذف تعطیلی پنج‌شنبه‌ها از برنامه کاری مدارس به‌ویژه مدارس ابتدایی ، نحوه و ساعات کار آموزگاران با سابقه کاری بیش از 20 سال چگونه خواهد بود؟
آیا اضافه تدریس به آموزگاران نیز پرداخت خواهد شد؟
14. آیا از بسته‌های خودآموز مراکز آموزش از راه دور نیز به‌عنوان بسته‌های مکمل در دوره‌های اول و دوم متوسطه استفاده خواهد شد؟
15. چند و چون نظارت بالینی بر مدارس دورافتاده روستایی و عشایری، مدارس تک پستی و کلاس‌های چند پایه از سوی راهنمایان تعلیماتی که شما آنان را راهبران آموزشی نامیده‌اید چگونه تعریف شده است ؟
16. برای بازآموزی و به‌روزآوری توانمندی معلمان تازه جذب‌شده طرح خرید خدمات آموزشی چه تدابیری اندیشیده‌اید؟
17. آیا همچنان تدریس الزامی عوامل اجرایی مدارس به قوت خود باقی است؟
18.آیا در بازتعریف نقش مربیان و معاونان پرورشی در شرایط کرونایی امروز حاکم بر مدارس، چاره‌اندیشی شده است؟
19. با توجه به در اختیار نداشتن سرانه لازم، آیا مدارس دولتی به‌ویژه در مناطق  کم  برخوردار، قادر به تأمین حداقل‌ها در حوزه پیشگیری مثل تهیه و تأمین آب آشامیدنی سالم، صابون مایع، مواد شوینده و ضدعفونی کننده، ماسک و... هستند؟
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدارس زوج آموزش فضای مجازی زوج و فرد آموزش وپرورش طرح زوج و فرد دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۲۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود

استاندار زنجان با اشاره به اینکه تنوع محتواها و توسعه مدارس زیاد شده است، گفت:باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود.

به گزارش‬ خبرگزاری‬ ایمنا از‬ زنجان، ‬ محسن‬ افشارچی، ‬ امروز_‬ دوشنبه‬ هفدهم‬ اردیبهشت-‬ ‬ در برنامه متمرکز هفته گرامیداشت مقام معلم با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که باید روی آن متمرکز بشویم، بحث آسیب‌های اجتماعی است، اظهار کرد: سهم آموزش ‏و پرورش و مدارس در پیشگیری و درمان آسیب‌های اجتماعی در کشور بیشتر است، به شرطی که روی آموزش و پرورش به درستی سرمایه‌گذاری شود.

وی حوزه آموزش و هم حوزه پرورش را مهم دانست و افزود: متأسفانه سال‌های گذشته به آن اندازه که باید به پرورش پرداخته می‌شد، پرداخته نشده است.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه تنوع محتواها و توسعه مدارس زیاد شده است، گفت: در این راستا می‌طلبد که ما هم نسبت به مسائل پرورشی در کنار آموزش متفاوت کار کنیم.

افشارچی با بیان اینکه استان زنجان در اکثر شاخص‌ها نسبت به استان‌های دیگر رتبه زیر ۱۰ را دارد، افزود: ما به عدالت آموزشی در استان باید تمرکز کنیم، مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان دارای استعدادهای برتری هستند، منتهی باید روی مدارس عادی سرمایه‌گذاری کنیم و اصلی‌ترین وظیفه شما این است که سطح دانش‌آموزان مدارس عادی را هم بالا ببرید.

استاندار زنجان تاکید کرد: در تابستان سال‌جاری باید تمرکزمان روی مسائل پرورشی باشد و در این راستا اگر اعتباراتی لازم باشد، در اختیار شما می‌گذاریم.

وی با بیان اینکه شریف‌ترین قشر جامعه ما معلمان ما هستند، افزود: هیچ شغلی مثل معلمی نیست و چرا که معلم‌های هر سال با یک استعداد و با یک اخلاق متفاوت روبه‌رو می‌شوند که این خودش به تنهایی یک انگیزه برای ادامه کار است.

کد خبر 751117

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • مدارس در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرند
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • اقدامات فرهنگی باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • جذب ۱۵۰۵ معلم جدید در کردستان
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند