Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه واکسن آنفلوآنزا در کشور ما تولید نمی‌شود، گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این واکسن را برای افرادی که نیاز به تزریق آن دارند هر ساله وارد می‌کند که میزان واردات آن امسال باید افزایش یابد که بنا به گفته مسؤولان وزارتخانه، واردات افزایش 10 برابری می‌یابد و زمان تزریق آن از شهریورماه آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، جواد تاج‌کی ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با اشاره به افزایش آمار بیماران مبتلا به ویروس کرونا و پر شدن تخت‌های بیمارستانی اظهار کرد: وسایل حفاظتی از جمله ماسک به اندازه کافی در سطح استان تولید و توزیع می‌شود،کما اینکه تجهیزات یکی از تولیدکنندگان کاملا اتوماتیک است و روزانه با تولید 50 هزار ماسک بخش عمده نیاز استان را برطرف می‌کند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با تاکید بر تامین نیازهای مراکز درمانی به لوازم حفاظتی از جمله ماسک افزود: توزیع ماسک از طریق شرکت‌ تعاونی به صورت هفته‌ای در سطح داروخانه‌ها هم انجام می‌شود.

وی با تاکید بر ویژه بودن مصرف ماسک n95 گفت: عموم مردم نیاز به این ماسک ندارند و حتی توانایی صادر کردن این ماسک با توجه به بالا بودن حجم تولید در کشور هم وجود دارد.

تاج‌کی دستکش را دیگر اقلام حفاظتی اعلام کرد و افزود: این وسیله حفاظتی انواع مختلفی دارد که افراد بسته به نوع کاری که انجام می‌دهند از نوع مناسب آن استفاده می‌کند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با تاکید بر اینکه رعایت فاصله اجتماعی مهم‌ترین عامل پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 است، ادامه داد: استفاده از مواد ضدعفونی کننده هم نقش مهمی در پیشگیری ایفا می‌کند که در استان تولید می‌شود و در تامین آن مشکلی نیست.

وی با بیان اینکه واکسن آنفلوآنزا در کشور ما تولید نمی‌شود، افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این واکسن را برای افرادی که نیاز به تزریق آن دارند هر ساله وارد می‌کند که میزان واردات آن امسال باید افزایش یابد که بنا به گفته مسؤولان وزارتخانه، واردات افزایش 10 برابری می‌یابد و زمان تزریق آن از شهریورماه آغاز می‌شود.

تاج‌کی با اشاره به افزایش ورودی بیماران بستری از چند روز گذشته گفت: تخت‌های بیمارستان ولی‌عصر پر شده و به همین دلیل پذیرش بیمار در دیگر بیمارستان‌ها از جمله بهمن آغاز شده، ضمن اینکه تخت‌های بیشتری در مراکز پذیرش بیمار آماده شده است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با درخواست از رسانه‌ها برای کمک به مقابله با بیماری کووید 19 به مانند چند ماه گذشته گفت: همکاری بین ارگانی از راه‌کاری پیشگیری از این بیماری است، چرا که این بیماری درمان مشخصی ندارد و باید راه‌کارهای پیشگیری همچنان اولویت باشد.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: پیشگیری ماسک تولید تزریق آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۳۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم امدادرسانی به ۱۳ شهرستان سیل زده سیستان و بلوچستان

سید محمد مهدی سجادی گفت : از روز ۲۸ فروردین ماه تا امروز سوم اردیبهشت؛ ۱۳ شهرستان ایرانشهر، سیب و سوران، سراوان، مهرستان، خاش، نیکشهر، زاهدان، میرجاوه، کنارک، سرباز، دلگان، فنوج، چابهار درگیر سیل و آبگرفتگی بودند.

وی ادامه داد: علاوه بر امدادرسانی به ۴۶ هزار و ۸۱۵ سیلزده، سه هزار و ۴۲ نفر نیز اسکان اضطراری یافتند و همچنین با تلاش بی‌وقفه امدادگران، ۶۱ نفر به مناطق امن منتقل شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: همچنین در سیل و آب‌گرفتگی هفت روز گذشته به دلیل مسدود بودن راه‌ها ۱۹۴ سورتی پرواز جهت توزیع اقلام زیستی از طریق امداد هوایی در ۲۷۵ روستا متاثر از سیل انجام شده است.

وی اظهار کرد: در این مدت، ۶۷۲دستگاه چادر امدادی، پنج هزار و ۵۹۶ تخته پتو، سه هزار و ۲۱۵ تخته موکت، سه هزار و ۹۶۲ کیلوگرم نایلون پوششی، ۹ هزار و ۴۴۰ بسته غذایی، ۱۰ هزار و ۱۰ عدد قوطی کنسرو، ۶ هزار و ۲۵۰ کیلوگرم برنج، ۲۱۹ قوطی روغن،۱۲ هزار و ۱۲۴ بطری آب معدنی، ۳۲ کیلوگرم حبوبات و سایر اقلام زیستی میان متأثران از سیل و آب‌گرفتگی توزیع‌شده است.

سجادی خاطر نشان کرد: ۱۱۱ تیم عملیاتی شامل ۴۵۴ نیروی هلال‌احمر در عملیات امدادرسانی به ۱۳ شهرستان متأثر از سیل و آبگرفتگی در جنوب سیستان و بلوچستان مشارکت داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند نمایند
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی 
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • تداوم امدادرسانی به ۱۳ شهرستان سیل زده سیستان و بلوچستان