Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - صندوق بین‌المللی پول با هشدار مبنی بر اینکه احیای اقتصادی قاره آسیا به سال‌ها زمان نیاز دارد، اعلام کرد که اقتصاد این قاره در سال جاری برای نخستین بار در حافظه تاریخی قابل دسترس کوچک خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، صندوق بین المللی پول در پستی اعلام کرد که رشد اقتصادی آسیا احتمالا در سال جاری با کاهش 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 درصدی مواجه خواهد شد. «چانگ یونگ ری» مدیر دپارتمان آسیا و اقیانوسیه صندوق بین المللی پول امروز (چهارشنبه) در گفتگو با سی‌ان‌بی‌سی گفت که این منطقه همچنان نسبت به سایر بخش‌های جهان در فرم بهتری قرار دارد، اما اقتصاد تضعیف شده جهانی، کار را برای رشد آسیا با مشکل مواجه می‌کند.
وی در ادامه گفت زمانی که جهان از آثار ناشی از پاندمی کرونا رنج می‌برد، «آسیا نمی‌تواند یک استثنا باشد.». صندوق بین المللی پول ماه گذشته پیش بینی خود را از رشد اقتصادی جهان کاهش داد و حالا تخمین می‌زند که رشد اقتصادی جهان در سال جاری با کاهش 4.9 درصدی مواجه شده و سپس با رشد 5.4 درصدی در سال آینده احیا شود.
آسیا نخستین منطقه‌ای بود که از شیوع ویروس کرونا آسیب دید؛ ویروسی که برای نخستین بار در شهر ووهان چین پدیدار شد. پس از انتشار جهانی ویروس، بسیاری از دولت‌ها مقرراتی را در راستای کاهش تعامل انسان ها ها با یکدیگر و تردد آنان وضع کردند؛ اقدامی که فعالیت اقتصادی را به شدت کاهش داد.
چانگ یونگ ری در ادامه اضافه کرد که انتظار می‌رود اقتصاد آسیا سال آینده با قدرت احیا شده و رشد 6.6 درصدی را ثبت کند اما به گفته وی، سطح فعالیت اقتصادی همچنان پایین‌تر از پیش بینی صندوق پیش از پاندمی است.
ری افزود: در واقع چیزی که ما را در مورد آسیا نگران می‌کند، احیا و بازگشت از سال 2020 است. وی در توضیح اضافه کرد که کشورهای منطقه به شدت به تجارت، گردشگری و گردش مالی وابسته هستند؛ بخش‌هایی که به شدت از ناحیه پاندمی ضربه خورده اند.
این مقام صندوق ادامه داد: حتی اگر راه حل‌های پزشکی تازه‌ای را هم پیدا کنیم، احیای بخش هایی همچون گردشگری که با تماس فیزیکی زیاد ارتباط تنگاتنگی دارد، کُند خواهد بود. بنابراین فکر می کنم احیای آسیا طولانی خواهد شد.
ری در ادامه تاکید کرد که اگر موج دوم آلودگی در این منطقه بروز کند، بسیاری از دولت ها همانطور که در جریان موج اول موفق شدند، این قدرت را دارند تا از اقتصادهای خود حمایت کنند؛ این موضوع به طور خاص در مورد اقتصادهای نوظهور منطقه صدق می‌کند؛ اقتصادهایی که برای پاسخ به اوج گیری موارد ابتلا، فضای سیاستگذاری نسبتا محدودی در اختیار دارند.
وی در پایان گفت: بنابراین این سوال پیش می‌آید که در صورت موج دوم، آیا دولت های آسیایی می‌توانند از همان محرک‌های استفاده شده در موج اول استفاده کنند؟ بنابراین باید بیشتر حواسمان جمع بوده و محتاط‌تر باشیم.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صندوق بین المللی پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۴۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود

به گزارش خبرگزاری مهر، نجم الدین شریعتی مجری و کارشناس رسانه ملی با اشاره به اهمیت بحث فرزندآوری بنا به مصلحت‌های جمعیت شناختی کشور گفت: ما این روزها بیش از هر چیزی نیاز به فراهم‌آوری زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور داریم تا جوانان هم با احساس بهتر و امنیت خاطر بیشتری به بحث ازدواج و فرزندآوری توجه کنند.

وی با اشاره به مناسب بودن چنین طرح‌هایی در عرصه تشویق جوانان گفت: در کنار همه مسائل اقتصادی ما نیاز داریم که به ابعاد فرهنگی توجه شود و دیدگاه‌های مردم نسبت به فرزندآوری مثبت باشد.

وی افزود: البته من خیلی قائل به این نیستم که بگویم تهاجم فرهنگی و نگاه‌های ضدفرهنگی عامل کم‌شدن فرزندآوری در کشور شده اما بی تأثیر هم نیست.

شریعتی با تأکید بر اهمیت تبلیغات مثبت و ایجاد شعارهای مناسب در عرصه فرزندآوری گفت: جوانان ما علاقه مند ازدواج و سپس فرزندآوری هستند، اما در صورتی که امنیت خاطر داشته باشند. این امنیت خاطر از بالا به پایین به جامعه تزریق می‌شود بنابراین نیاز به سیاست‌های صحیح در عرصه فرزندآوری داریم.

وی در پایان یادآوری کرد که کارشناسان زیادی در این عرصه می‌توانند نظر دهند و شرایط جامعه را بررسی کنند.

دولت باید موانع فرزندآوری را رفع کند

همچنین وحید شمسایی سرمربی کنونی تیم فوتسال ایران و بازیگر سابق فوتسال، با تأکید بر تهدیدات میانسالی جمعیت در کشور گفت: این تهدید از خیلی سال‌های پیش شروع شده منتها ما آن را جدی نگرفتیم.

وی گفت: حال این امر تبدیل به یک خطر شده که باید برایش خیلی فکر شود که البته عوامل زیادی هم باعث و بانی آن هستند.

شمسایی با ابراز تأسف نسبت به کسانی که علاقه به تشکیل خانواده و فرزندآوری ندارند، گفت: یک بعد قضیه مالی و اقتصادی است که باید برای زوج‌های جوان و جوانان در شرف ازدواج حل شود تا آنها مسیر درست زندگی خود را پیدا کنند. من همیشه یک مثال فوتبالی می‌زنم آن هم این است که شما ۵۰ سال نمی‌توانید یک تیم ملی را با همان اعضا نگه دارید. بنابراین ما نیاز به تیم نوجوانان، امید، جوان و بزرگسال داریم و اینها مدام باید در این چرخه تغییر کنند.

شمسایی با اشاره به اینکه خیلی افراد متولی هم هستند که سمت تشکیل خانواده و فرزندآوری نمی‌روند، گفت: درست است که این قاعده همه جا وجود ندارد که به خاطر شرایط مالی فرزندآوری کم شده است، من خیلی دوستانم هم هستند که با وجود نداشتن مشکل مالی تمایل به ازدواج و داشتن فرزند ندارند. اما برای آن قشری که نیاز مالی دارند دولت می‌بایست کاری بکند و موانع را از سر راه بردارد.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

کد خبر 6097872

دیگر خبرها

  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • فرهنگ سازی به زمان نیاز دارد
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • تفال به حافظ شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ المنه لله که در میکده باز است....