Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس مشاهدات میدانی روز گذشته، متقاضی برای خرید گوشی تلفن‌همراه، لپ‌تاپ و تبلت نسبت به قبل کاهش یافته و دلیل آن نیز بنا به گفته فروشندگان لوازم صوتی و تصویری شیوع کرونا و بر اساس اذعان رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری مهمترین عامل افزاش قیمت ارز است که روی این محصولات وارداتی نیز بشدت تاثیرگذار بوده به طوری که مراجعه برای خرید این کالا‌ها ۵۰ درصد کاهش را نشان می‌دهد و نمود اصلی بازار روز موبایل و تبلت نیز رونق نسبی خرید گوشی‌های دست دوم و کارکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در بازار موبایل تهران، قیمت تبلت با برند شیائومی و مدل note ۸ چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، not ۸ pro پنج میلیون و ۶۹۰ هزار تومان، note ۹ s. پنج میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و note ۱۰ یازده میلیون و ۵۴۴ هزار تومان است.

قیمت تبلت برند سامسونگِ مدل sx ده اینچ چهارده میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، A. ۸ هشت اینچ ۳ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان، TAB ۵۱۵ ده اینچ ۴ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان است.

همچنین در بازار روز گذشته، تبلت با برند هواوی و مدل T. ۳ هفت اینچ ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، T. ۳ ده اینچ ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، PADE ۸ میت ۲۰۲۰ سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

ابراهیم درستی درباره تغییرات قیمت گوشی تلفن‌همراه، لپ‌تاپ و تبلت اظهار داشت: قیمت کلیه کالا‌های وارداتی وابسته به نرخ دلار است، با توجه به نوسانات قیمتی دلار در هفته‌های اخیر قیمت این لوازم نیز روند افزایشی داشته است.

وی با بیان اینکه قیمت ارز تمام معادلات بازار را بهم زد، ابراز امیداوری کرد که هفته آینده وضعیت بهتر شود و قیمت‌ها به ثبات برسد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوزم صوتی و تصویری گفت: در حال حاضر تلفن‌های روی قیمت ۲ میلیون تومان ۷۰ درصد تقاضای بازار مصرف‌کنندگان را تشکیل می‌دهد.

وی یادآور شد: اگر در بخش لوازم صوتی و تصویری و از جمله لپ‌تاپ و تبلت گرانی را شاهدیم به واردکنندگان برمی‌گردد، مغازه‌دار توان احتکار و افزایش خارج از عرف قیمت را ندارد. برخی واردکنندگان با وجودی که با ارز قیمت بهمن و اسفند واردات داشته‌اند اقدام به فروش با نرخ امروز ارز می‌کنند و همین موضوع منجر به افزایش بهای کالا می‌شود.

درستی با بیان اینکه اکثریت مغازه‌داران کالا را بر مبنای سود عادلانه می‌فروشند و در افزایش خارج از عرف قیمت‌ها دخالتی ندارند، از واردکنندگان خواست که انصاف را رعایت کنند و کالایی را که با قیمت قبل خریده‌اند به نحوی توزیع کنند که به مصرف‌کننده فشار وارد نشود و بدنامی هم روی مغازه‌دار نباشد.

وی تاکید کرد: به نفع مغازه‌دار است که کالا ارزان باشد تا بتواند فروش بیشتری داشته باشد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوزم صوتی و تصویری در ادامه گفت: در حال حاضر قدرت خرید نصف و ۵۰ درصد کمتر شده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: قیمت تبلت قیمت روز تبلت تبلت تبلت سامسونگ پارسی خبر صوتی و تصویری هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۸۴۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک

عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک ضمن اشاره با ادامه برخورد با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق، گفت: متاسفانه میزان کشفیات کالا‌های قاچاق عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «مجید افتخاری» عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تداوم روند مقابله دستگاه‌های نظارتی با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق اظهار کرد: این امر همچون ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ کماکان ادامه دارد. تاکنون مواردی مشاهده شده که بیان‌گر تداوم برخورد‌ها و همچنین عدم توقف آن‌ها در سطح بازار است.


این عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک تاکید کرد: در حال حاضر نکته قابل تاملی که درباره این موضوع وجود دارد آن است که میزان ارزش و یا حجم کشفیات پوشاک قاچاق هیچ ربطی با ارزش و یا حجم واقعی بازار قاچاق این کالا ندارد. به بیان ساده‌تر، عددی که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره مقدار کشفیات در اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده شاید معادل فروش یک یا دو فروشگاه عرضه کننده کالای قاچاق باشد.


وی تاکید کرد: این عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد. در آن برهه زمانی سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان ارزش پوشاک قاچاقی بوده که از محل برخورد با چند فروشگاه کشف شده است. این عدد فقط میزان فروش یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه کنندگان این نوع کالا است.


افتخاری تصریح کرد: در طول سال‌های اخیر به دلیل عدم مقابله دستگاه‌های نظارتی با قاچاق، این معضل از گستردگی بالایی برخوردار شده است؛ لذا، برخورد با این موضوع در زمان حال یک مسئله راحتی نخواهد بود.


وی در پایان اتخاذ یک راهبرد صحیح و در عین حال جامعه را به عنوان راه موثر برای مقابله جدی با کالای قاچاق عنوان کرد و درباره آن توضیح داد: امروزه مهمترین عامل در جلوگیری از پدیده مقابله با توسعه آن در سطح بازار است. در حال حاضر عرضه پوشاک قاچاق در سطح بازار از اشکال و روش‌های مختلفی برخوردار شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: پوشاک قاچاق ، کالای قاچاق ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، مجید افتخاری ، واحد صنفی ، اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAD

دیگر خبرها

  • مقایسه گوشی‌های شیائومی 14 و S24 سامسونگ + قیمت و مشخصات
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت ارزان‌ترین گوشی هوشمند
  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • آیپد پرو ۲۰۲۴ اپل + قیمت و مشخصات Apple iPad Pro 2024 with M4
  • رقابت جدید غول ها در قیمت تلویزیون
  • (ویدئو) رئیسی: قیمت کالا‌ها را روزانه دنبال می‌کنم
  • قیمت گوشی سامسونگ a54 امروز (۱۸ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a54 Samsung
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۲ پرو + مشخصات Redmi note 12 pro 5g (۱۷ اردیبهشت)
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری